Nieuw

Rasvreemdeling verkrachtte 14-jarig meisje – probeerde haar te dwingen “dank voor de seks” te zeggen om gevangenisstraf te ontlopen

Foto: Fesal Aidarus

Een 17-jarig “kind” verkrachtte een minderjarig meisje in Birmingham, waarvoor hij werd veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf. In een poging om de gevangenis te vermijden, probeerde hij het meisje te dwingen om “dank u voor de seks” te zeggen, om de verkrachting als vrijwillig te laten gelden.

De uitheemse Fesal Aidarus was 17 jaar toen hij op brute wijze een 14-jarig meisje verkrachtte nadat hij en een vriend van hem haar hadden opgepikt. De jongemannen brachten haar naar een steeg waar Aidarus eiste dat ze seks met hem zou hebben. Toen het huilende meisje weigerde, rukte Aidarus aan haar arm, duwde haar neer op de motorkap van de auto en verkrachtte haar agressief.

In november werd Aidarus veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Later vertelde de aanklager dat Aidarus had gevraagd: “Bent je niet van plan om dank je wel te zeggen!?”, om de verkrachting als vrijwillig te laten gelden. Aidarus heeft via zijn advocatenteam de “lange” straf in vraag gesteld en de volgende dag, op 28 Juni, voerden zijn verdediging aan dat de rechter hen moet toestaan om het meisje te ondervragen over haar vorige seksuele ervaring. Aidarus heeft eerder gezegd dat het meisje vrijwillig “seks had”. Ze verzette zich niet of zei nee, beweerde Aidarus, maar de jury geloofde meer in het meisje.

De rechter zei dat de eventuele eerdere seksuele ervaring van het meisje irrelevant is voor het incident, en ontkende ook dat zes gevangenisstraf te zwaar zou zijn; niet in de laatste plaats omdat Aidarus er geen spijt van had, maar de schuld van het juridische geschil aan het meisje gaf. De rechtbank constateerde ook dat, hoewel de jongeman op het moment van zijn misdaad 17 jaar was, de aanval doelbewust op het meisje gericht was en van tevoren gepland.

– Men kan denken dat zes jaar een lange tijd is, maar is in dit geval niet te veel, zei de rechter.

In een rapvideo pocht Aidarus over de verkrachting terwijl hij zijn minachting uitspreekt voor alle vrouwen. “Ik zal je kapot neuken en op het matras laten sterven”, rapt hij in zijn video, en blijkbaar bedoelt hij dit serieus.

Bron:

https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/rapist-fesal-aidarus-sick-rap-13909951

https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/sex-attacker-who-raped-schoolgirl-14836143

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Rasvreemdeling verkrachtte 14-jarig meisje – probeerde haar te dwingen “dank voor de seks” te zeggen om gevangenisstraf te ontlopen

  1. templars2017 // juli 5, 2018 om 21:24 //

    een echte uitvoering van de notenkraker suite zou wel verandering kunnen brengen……

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s