Nieuw

RAND: Terror Has Cost EU Countries £160 Billion Since 2004

Bron/Auteur: Samhällsnytt

A study by the RAND Corporation has revealed that from 2004 to 2016, terrorism cost European Union countries £160 billion ($210bn) with France and the UK losing the most.

The report, which was prepared for the European Parliament, says that as a result of terrorist acts, the UK economy lost £38.6 billion ($51.1bn) following the 7/7 bombings in 2005, while France lost an estimated £38 billion ($50.3bn) within the same period that saw the 2015 Charlie Hebdo attacks and the Bataclan massacre later that same year, as well as a large number of other, smaller terror events.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s