Nieuw

Rabbi Janet Darley, leider van Citizen UK, wil hervestigingsregeling voor vluchtelingen uitbreiden tot alle uithoeken van Groot-Brittannië

Screenshot ZDF heute.

De door George Soros gefinancierde NGO Citizens UK heeft een campagne gelanceerd om het ministerie van Binnenlandse Zaken te dwingen de hervestigingsregeling voor vluchtelingen uit te breiden tot alle uithoeken van Groot-Brittannië.

De nieuwe linkse minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid werd aangespoord om “een moedig standpunt in te nemen ten aanzien van vluchtelingen en de wereld opnieuw te laten zien dat Groot-Brittannië een welkomsland is”, bij de lancering van de campagne in Londen op vrijdag.

Volgens het persbericht van de groep woonden “200 leiders van het maatschappelijk middenveld uit moskeeën, kerken, scholen en andere organisaties” het evenement bij ter ondersteuning van de verlenging van het regeringsprogramma voor het verplaatsen van 20.000 voornamelijk Syrische migranten naar woningen in Britse gemeentes.

Citizens UK, dat beweert een “gemeenschapsorganisatie” te zijn, wees op cijfers van de gemeenteraad waaruit blijkt dat migranten in alle delen van Groot-Brittannië – met inbegrip van veel plattelandsgebieden – zijn verspreid, als bewijs van het “succes” van het programma.

Rabbi Janet Darley, leider van Citizen UK, zei:

– We zijn er trots op dat lokale autoriteiten in het hele Verenigd Koninkrijk met succes kwetsbare vluchtelingen hebben gehervestigd via het VPRS-systeem van de regering – het is een groot succes.

– Thora gebiedt ons 35 keer om de vreemdeling te verwelkomen en te verzorgen en herinnert ons eraan dat het belangrijk is dat we vluchtelingen na 2020 niet de rug toekeren, vooral in een tijd waarin verwoestende conflicten over de hele wereld miljoenen mensen blijven dwingen te vluchten. (Rommel: waarom niet dan in Israël?)

Vorig jaar, behaalde de door Soros gefinancierde NGO een triomf met zijn eis om kranten af te sluiten die verhalen publiceren die om het even welke keerzijde aan massamigratie rapporteren, waarbij het besluit van het cosmeticabedrijf Body Shop om zijn reclame in de Daily Mail te beëindigen als een “reusachtige overwinning” gevierd werd.

Citizens UK is een belangrijke geldschieter van Stand Up to Racism, een actiegroep die ook druk uitoefent op bedrijven om hun reclame te beëindigen in The Sun, The Daily Mail en The Express, waarvan de “giftige” berichtgeving over migranten volgens hen heeft geleid tot “een golf van geweld tegen immigrantengezinnen”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/04/home-office-importing-refugees-every-village/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Rabbi Janet Darley, leider van Citizen UK, wil hervestigingsregeling voor vluchtelingen uitbreiden tot alle uithoeken van Groot-Brittannië

 1. Scrutinizer // juli 5, 2018 om 12:39 //

  Als dank voor de Balfour declaration kan dit tellen.

  Like

 2. Kijk uit met zulke Rabbi,s,door in elke uithoek moslims te plaatsen is stategisch gezien je zelf uitschakelen,Joden en moslims zijn NOOIT TE VERTROUWEN en zijn drie passen verder op her schaakbord dan jij,ze zijn ergens mee bezig waar wij geen weet van hebben maar als de dag komt ben je te laat. Opdonderen met die z.g.vluchtelingen het zijn vijandige soldaten.

  Like

 3. templars2017 // juli 5, 2018 om 21:28 //

  Dat “vluchtelingen” kwetsbaar zijn dat weten we ,alleen we mogen het niet proberen om onszelf ervan te overtuigen ,,,jammer

  Like

 4. Scrutinizer // juli 6, 2018 om 01:09 //

  Oh a propos, toen wijlen mijn overgrootvader met zijn gezin (inclusief 1 maand zwangere dochter) destijds voor de Nationaal Socialisten naar Engeland vluchtte werden zij na 1 week in London ook elders geplaatst want … ze zouden wel eens 5e collone kunnen zijn. M.a.w. het Belgische gezin was welkom maar moest verplicht naar de Welsh countryside (in een dorpje met slechts enkele honderden inwoners). Zo vreemd vonden ze dat toen niet en ze hadden het best naar hun zin tussen de vriendelijke mensen op het platteland. Dik 4 jaar later keerden ze terug naar Antwerpen (inclusief een kleuter van 4, mijn vader, die in het VK geboren was).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s