Nieuw

Migrantenschip Sea Watch 3 onder loep

Nederland gaat onderzoeken of het Nederlandse migrantenschip dat in Malta aan de ketting ligt, buiten zijn boekje is gegaan. Een inspecteur reist naar de mediterrane eilandstaat om na te gaan of het gebruik van de Sea Watch 3 wel past bij ‘de wijze waarop het schip is ingericht, uitgerust en gecertificeerd’, meldt staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers.

Het schip van de Duitse hulporganisatie Sea Watch pikt migranten op die de Middellandse Zee willen oversteken naar Europa. Het vaart onder Nederlandse vlag en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van Nederland.

Elsevier >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7446 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Migrantenschip Sea Watch 3 onder loep

  1. Maakt helemaal niet uit of dat schip onder valse vlag vaart of wat dan ook,
    het had al lang getorpedeerd moeten worden want het zijn mensensmokkelaars

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: