Nieuw

Halil A. de cel in voor verkrachting 12-jarig meisje

HILVERSUM – De 25-jarige Hilversummer Halil A. is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, voor het verkrachten van een 12-jarig meisje. Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland vandaag bepaald.

De man en het meisje leerden elkaar begin vorig jaar kennen via Instagram. Nadat ze hadden afgesproken wilde de man dat het meisje hem eerst seksueel zou bevredigen voordat hij haar naar huis zou brengen. Daarna bedreigde A. haar door te zeggen dat hij de seksuele handeling had gefilmd. Ook probeerde hij op verschillende manieren contact met haar te zoeken.

Lees verder:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/227442/Hilversummer-de-cel-in-voor-verkrachting-12-jarig-meisje

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Halil A. de cel in voor verkrachting 12-jarig meisje

 1. Bij een seksueel gefrustreerde vrouwtjesbeer zetten. Leuk voor de berin.

  Like

 2. Nog een kind.

  Waar blijft de controle en waarschuwingen van de ouders?
  Waar is het verstand van dit meisje zelf om via welk kanaal dan ook contact met zulke figuren te hebben?

  Like

 3. Claudia M. // juli 5, 2018 om 21:26 //

  De “Hilversumer” Halil…

  Een jaartje of 30 geleden inmiddels, kwam ik ook veel in het Hilversumse uitgaansleven, maar toen kwam Halil als naam niet voor. Je had: Bert, Frans, Dirk, Henk, Willem, Piet(er), Dennis, Mark, Johan en zelfs een enkele Edo kwam voor, maar Halil, nee…

  Wat hebben ze ons [uitermate zware censuur] toch een zwaar gedegenereerd kutvolk door ons strot geduwd!

  Liked by 1 persoon

 4. De term ‘gedegenereerd’ geeft de indruk dat ‘iets’ in het verleden van een hoger nivo is geweest.
  Laat nu precies dat hetgeen zijn wat ik ten zeerste betwijfel.

  ‘Zwaar gestoord’ is een beter definitie. (al dekt dat in de meeste gevallen, ook niet de lading)

  Like

 5. Hoop dat zij nu een voorbeeldfunctie heeft maar dat zal wel niet. De ouders kun je niet echt de schuld geven. Hebben haar vermoedelijk diverse malen gewaarschuwd ook voor loverboys. Ieder meisje weet ervan maar nog steeds gaan ze voor de bijl. Ik werd als kind gewaarschuwd voor kinderlokkers en mocht geen snoep aannemen van vreemde mensen en dat terwijl ik zelden wat kreeg thuis. Maar het probleem hier in Nederland is dat de straffen te laag zijn en ze het Nederlandse paspoort niet afnemen en hem het land uitzetten.

  Like

 6. Laat ze dit eens de iedere dag bij nieuws zien,de ware realiteit,worden de mensen eens wakker geschud wat voor onmensen ‘zielige migranten’toch,met hun normen en waarden binnen laten en aan het vreten houden van onze ‘ belastingencentjes”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s