Nieuw

Duitsland en Oostenrijk zijn van plan om de zuidelijke grens van Europa te “sluiten”

Duitsland, Oostenrijk en Italië zullen bijeenkomen om te bespreken hoe de zuidelijke grenzen van Europa kunnen worden “gesloten” om verdere immigratie naar het continent een halt toe te roepen. Op deze manier willen de landen de zogenaamde “migratieroute” naar Europa elimineren, meldt Reuters.

Volgende week zullen Duitsland, Oostenrijk en Italië bijeenkomen om verder te bespreken hoe de immigratie naar Europa een halt kan worden toegeroepen.

Dit mededeelde de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer na een ontmoeting met de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz op donderdag.

De landen zijn van plan om “e zuidelijke migratieroute naar Europa af te sluiten, schrijft Reuters.

Zij zullen samenwerken om dit doel te bereiken.

Seehofer zei ook dat de plannen van de Duitse coalitieregering voor strengere maatregelen tegen immigratie aan zijn grenzen geen verhoogde verantwoordelijkheid van Oostenrijk voor immigranten zouden impliceren die reeds asiel in een ander EU-land hebben aangevraagd. Ook Sebastian Kurz zou hebben gezegd dat de nieuwe immigratieregels van Duitsland Oostenrijk niet zullen “schaden”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland en Oostenrijk zijn van plan om de zuidelijke grens van Europa te “sluiten”

  1. Ze zijn vergeten Spanje met zijn uitwijkroute vanuit Marokko ook uit te nodigen aan deze belangrijke bespreking.

    Like

  2. Scrutinizer // juli 6, 2018 om 01:13 //

    @Guardia Angel
    Vergeten? Of “vergeten”…?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s