Nieuw

De EU investeert 3 miljard – om de Afrikaanse immigratie naar Europa af te weren

Pixabay

Het noodactiefonds van de EU voor Afrika zal nu 3 miljard euro investeren om immigratie uit Afrika naar Europa te voorkomen. Met het geld wil men onder andere voorkomen dat islamitische terroristische groeperingen, die instabiliteit veroorzaken in landen, groeien.

Afrikaanse immigratie naar Europa moet worden voorkomen door te werken aan interne stabiliteit op het continent.

De EU wil via haar zogeheten noodfonds voor Afrika nu meer dan 3 miljard euro investeren in maatregelen die de immigratie uit Afrika naar Europa zou moeten verminderen.

Het doel is “stabiliteit te creëren en de oorzaken van migratie uit Afrika aan te pakken”.

Dit zal op verschillende manieren gebeuren. Men wil onder andere voorkomen dat mensen zich aansluiten bij islamitische terroristische organisaties zoals Al-Shabab, groepen die op hun beurt instabiliteit veroorzaken in Afrikaanse landen.

Volgens een rapport van de VN groeien terroristische groeperingen door armoede, die de EU nu wil gaan bestrijden.

– Ik keek plotseling anders tegen de zaak, Al-Shababab zijn slechte mensen, zegt Noor Dahir Ali, die door een lokale hulporganisatie zou zijn “gered” van zijn aansluiting  bij Al-Shabab en hem heeft laten inzien hoe slecht het islamisme is, tegen Sverige Radio.

Hij voert nu een project uit in Kenia dat wordt gefinancierd door het beheersfonds van de EU, dat jonge Afrikanen helpt om werk te vinden in plaats van islamist te worden.

Het initiatief van de EU zal zich richten op landen in Noord-Afrika, rond Tsjaad en de Hoorn van Afrika.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6993255

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on De EU investeert 3 miljard – om de Afrikaanse immigratie naar Europa af te weren

 1. 3 Miljard niet afweren maar deporteren veel beter besteed

  Like

 2. Hb. Schwarz // juli 5, 2018 om 19:23 //

  Hier wat miljarden, daar wat? Afrika, Turkije en waar nog meer ter wereld, geven we miljarden om de immigratie tegen te houden!
  Bespaar het geld en investeer in een onmogelijk te nemen grens aan de randen van de EU. Dat zal beter zijn, dan het strooien van onze poen in islamitische zinkputten.
  Lukt dat niet, hef dan de mislukte EU maar op, anders verdwijnt op termijn de autochtone bevolking en gaat onze sociale democratische samenleving op de fles, en door oorlog, onrust veroorzakende bendes uit Afrika en midden oosten ten onder.
  De last wordt nu al EU breed gevoelt, dit is nog maar het begin.

  Liked by 1 persoon

 3. Het is makkelijk weggeven van andermans geld,wij zijn de Sinterklaas,weg met dat geteisem en weg met de VVD en veroordelen die lieden wegens diefstal van de bevolking en oneigenlijk gebruik.

  Like

 4. Weet je hoeveel munitie je kan kopen voor drie miljard was maar een ideetje hoor lol

  Liked by 2 people

 5. Wachteres // juli 5, 2018 om 20:10 //

  Er is vast wel weer een ‘leider’ in Afrika die het geld – met dank aan Allah – in ontvangst neemt.

  Op zijn Zwitserse rekening kan altijd nog wel meer worden bijgestort.

  Uiteindelijk is geld iets waar je nooit genoeg van hebt.

  Liked by 2 people

 6. reageerbuis // juli 5, 2018 om 20:30 //

  Volgens de Verklaring van Marrakesh van 2 mei 2018 moeten Afrikanen worden aangemoedigd om naar Europa te migreren. Onze regering heeft daarvoor getekend. We moeten ons niets laten wijsmaken. De kranten zwijgen erover… Rekruteringsbureaus voor Nederland komen in de hoofdsteden van Tsjaad en Boerkina Faso, nadat er al eerder waren opgericht in Mali en Kaapverdië. Met vliegtuigen gaat de immigratie natuurlijk veel gemakkelijker en veiliger dan met bootjes.

  Liked by 2 people

 7. Over een 3 of 5 maanden kunnen we dan lezen dat het geld bij rebellen is beland.

  Like

 8. templars2017 // juli 5, 2018 om 21:31 //

  3 miljard ,belastingsgeld ,niet te vergeten , naar Afrika ,je kan het ook gewoon in het water gooien ,het effect gaat hetzelfde zijn …….niets…

  Like

 9. Als 3000 miljard in 30 jaar niet werkt, kun je het altijd nog met 3 miljard proberen:

  In 2007 gaven de 22 landen die lid zijn van de OESO 103,6 miljard dollar aan ontwikkelingshulp. Bron wikipedia
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontwikkelingshulp_door_Nederland
  Eeuhm. Geëxtrapoleerd naar een periode van 30 jaar is dat dus ruim 3000 miljard. En dat zijn dan nog alleen de OESO landen. En private initiatieven zijn hier niet in meegenomen.

  Like

 10. Horatius // juli 6, 2018 om 11:25 //

  3 miljard voor interne stabiliteit in Afrika?

  Dat geld kan men net zo goed gelijk overmaken op de bankrekeningen van de mensensmokkelaars want daar komt het uiteindelijk toch terecht.

  En komen doen ze toch, want Merkel staat nog steeds op het standpunt dat we als Europese staatsburgers onze menselijkheid moeten tonen door nog meer vluchtelingen toe te laten; ‘Menselijkheid is de ziel van Europa.’

  Hoe krijg je het uit je strot gewrongen terwijl er in geheel West-Europa massale verkrachtingen, aanrandingen en moorden plaatsvinden door bronstige Afrikanen en uiterst militante moslims?

  Daar tegenover het realistische standpunt van Viktor Orbán; ‘Grenzen dicht in het belang van onze Westerse beschaving’.

  Als al het geld in het kader van de ontwikkelingshulp op de juiste manier was besteedt en niet in de zakken van corrupte regimes was beland dan zou iedere Afrikaan op dit moment een goed bestaan hebben. Mits hij natuurlijk een deel van zijn niet geringe vermogen aan voorbehoedsmiddelen zou besteden.

  Instabiliteit in Europa kweekt men door ongelimiteerde aantallen moslims toe te laten die automatisch garant staan voor het ontstaan van moslimenclaves, onderlinge religieuze twisten, terreuraanslagen en andere culturele extremiteiten.

  Er zijn nu zelfs rekruteringsbureaus opgericht in Donker-Afrika waar de bezettingstroepen zich kunnen aanmelden voor een gratis vliegticket voor een enkele reis naar de verzorgingsstaat Nederland om hier de rest van hun leven van een riante uitkering te kunnen genieten.

  Uiteraard zal de rekruut aan bepaalde criteria moeten voldoen om in aanmerking te komen voor geldige reisdocumenten en een Werkvergunning.

  Een blanco strafregister, tot tien kunnen tellen, nog geen lid zijn van een terreurorganisatie, niet meer dan vier vrouwen te onderhouden en een verklaring van een medicijnman dat de sollicitant niets te maken heeft met drugshandel en zelf ook geen gebruiker is.

  En dit hele circus in het kader van een humane opvang van de behoeftige medemens die op zoek is naar wat geborgenheid, islamisering, zijn identiteit en uiteindelijk naar uw pincode.

  Like

 11. Von Puffelen // juli 6, 2018 om 23:10 //

  Je kunt ook de banksters uit Afrika houden of nog beter, opknopen.
  https://isgp-studies.com/1001-club-of-the-wwf

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s