Nieuw

Brits stel vergiftigd met zelfde zenuwgas als Skripal

Pixabay

De twee veertigers die zaterdag in de buurt van de Britse plaats Salisbury in kritieke toestand in het ziekenhuis belandden na in aanraking te zijn gekomen met een giftige stof, blijken vergiftigd te zijn met zenuwgas. Dit overkwam ook de Russische ex-dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter. Dat meldt BBC. Anti-terrorisme eenheden van de politie zijn ingeschakeld.

Het stel werd zaterdagavond aangetroffen in een woning in Amesbury, een marktplaats op een steenworp afstand van Salisbury, de woonplaats van de Skripals, en nabij Stonehenge. Aanvankelijk werd uitgegaan van het gebruik van een onzuivere heroïne of crack cocaïne.

Woensdagochtend werd echter groot alarm geslagen. Het tweetal werd overgeplaatst naar de speciale giftige stoffenafdeling van het ziekenhuis in Salisbury, dezelfde eenheid waar ook de Skripals lagen. Daar moet zijn vastgesteld dat het gaat om het extreem giftige zenuwgas novitsjok.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2260063/brits-stel-vergiftigd-met-zelfde-zenuwgas-als-skripal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Brits stel vergiftigd met zelfde zenuwgas als Skripal

  1. Von Puffelen // juli 5, 2018 om 14:06 //

    Het waren natuurlijk weer de Russen.

    Like

  2. Waanzinnig verhaal. Die lui die er direct mee vergiftigd werden gingen er niet dood aan en nu zou iemand dmv. een tweedehandscontact ….

    Die Engelsen moeten wat minder van dat lauwe bier drinken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s