Nieuw

Anti-Russische hoax wordt nieuw leven ingeblazen

Dus het Russische vergiftigingsgedoe viel weg nadat Rusland ongemakkelijke vragen bleef stellen over bewijs en Groot-Brittannië’s enige verklaring was “wel, we hebben geen bewijs op zich, maar wie anders zou het doen?”

Dat was letterlijk hun verklaring.

En toen de slachtoffers het overleefden en blijkbaar door de Britse regering verboden werden om met de media te spreken, verdween het verhaal gewoon uit het nieuws.

Want of ze zaten er zelf vuistdiep in en het was nep, of de Britse regering verknalde het met de bedoeling ze te doden en faalde. Hoe dan ook, wat ze ook tegen de media zouden zeggen, zou niet helpen.

De Britten gingen over tot het vernietigen van alle bewijzen – niet alleen de Russen mochten deze niet onderzoeken, maar alle andere landen en internationale instanties.

Zo doen ze aan het belasteren van Rusland – ze verzinnen krankzinnige verhalen en hoaxen waarvan ze weten dat ze uiteindelijk uit elkaar zullen spatten, schreeuwen deze over de wereld totdat ze uit elkaar spatten, en onttrekken het dan gewoon helemaal uit de media.

Het grote publiek vergeet het en valt de verdwijning van het verhaal niet op, omdat ze zijn verhuisd naar een andere sensationeel bullshit-verhaal, maar de “Rusland is slecht” gedachte blijft in hun hoofd.

Een Brits echtpaar verkeert nu in kritieke toestand in een ziekenhuis in Salisbury nadat het in contact was gekomen met het gif dat waarschijnlijk was achtergebleven na de moordaanslag op Sergei en Yulia Skripal.

Het hoofd van de terrorismebestrijding van Scotland Yard kondigde aan dat tests op het paar, dat op zaterdag thuis is ingestort, de vrees hebben bevestigd dat het zenuwgif opnieuw heeft toegeslagen. Het is niet bekend hoe Dawn Sturgess, 44, en Charlie Rowley, 45, de substantie tegenkwamen, maar de politie heeft een openbaar park in Salisbury afgesperd en is drukdoende om de bron te vinden.

De Skripals slaagden erin de eerste bekende aanval van Novichok buiten Rusland te overleven, maar de betrekkingen tussen Londen en Moskou bevinden zich nog steeds op een breekpunt. Groot-Brittannië beschuldigde Rusland ervan de aanval uit te hebben uitgevoerd, een bewering die de Russische ambassadeur belachelijk maakte tijdens een reeks opruiende persconferenties in het hart van Londen.

De besmetting van twee Britse burgers zo lang na de eerste aanslag laat zien hoe roekeloos de moordpoging was.

Terwijl Groot-Brittannië het wereldkampioenschap voetbal in Rusland blijft boycotten – geen Britse ambtenaren of hoogwaardigheidsbekleders hebben het toernooi bijgewoond – kondigde het Witte Huis vorige week aan dat Trump en Poetin hun eerste formele top zullen houden in Helsinki, Finland, slechts een paar dagen na de NAVO-bijeenkomst.

Ja, hoe handig is het dat een in diskrediet geraakte hoax waarvan Theresa zelf toegaf dat ze geen bewijs had, nu wordt teruggebracht.

Het is echt vermoeiend. Het stopt gewoon nooit…

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Anti-Russische hoax wordt nieuw leven ingeblazen

 1. Republikein // juli 5, 2018 om 10:04 //

  Yep, liars all the time, Steve Brown schreef er ook iets over.
  Doet me denken aan een liedje van the Outsiders.
  ” oude liefde roest niet”.

  Like

 2. FerdinandK // juli 5, 2018 om 13:49 //

  De 2 daders, van de gif aanval op,de ex dubbelspion ?

  Like

 3. Het Britse stel dat met zenuwgas is vergiftigd, is vermoedelijk per ongeluk met de stof in aanraking gekomen. De krant The Daily Mail oppert dat Dawn Sturgess en Charlie Rowley mogelijk een injectiespuit met novichok hebben aangetroffen.

  De krant Financial Times meldt donderdag op basis van regeringsbronnen dat de twee mogelijk zijn besmet door een weggegooid flesje, waarin het gas zat

  We hebben al een injectiespuit , welke debiel haalt het in zijn hoofd om een gevonden injectiespuit op te rapen .
  En we hebben een weggegooid flesje , waar is dat dan gevonden en waarom zouden ze dat flesje opgepakt hebben .
  Oja en er werd eerst nog gesuggereerd dat ze misschien wel aan de drugs hadden gezeten

  inwoners van Salisbury en Amesbury die in de buurt van de woning van het gewonde stel zijn geweest, of die in de buurt van een park in Salisbury en een evenement van de Doopsgezinde kerk in Amesbury waren, wordt aangeraden om hun kleren te wassen.

  Dus je kan gewoon zelf je kleren wassen als er Novichok in of op zit of zou kunnen zitten ??

  Als het gaat om kleren die gestoomd moeten worden, moet nog even worden gewacht en moeten de kleren veilig worden gepakt.

  OH ja gewoon je mogelijk besmette kleren kan je dus nog even bewaren

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s