Nieuw

Waarom werden helden helden? Omdat ze volgzame schapen bleven?

Het gebeurt omdat we het laten gebeuren, we laten eurofiele incapabele politici ons thuisland verkwanselen. We zijn gastvrij, leggen de rode loper uit en geven mensen het gevoel dat ze thuis zijn in ons land, we geven ze zelfs financiële bijstand waardoor ze elk jaar opnieuw terug kunnen keren naar hun thuisland voor vakantie. En we vragen er niets voor terug… Misschien wel iets maar als ze het niet doen dan zitten er verder ook geen consequenties aan vast.

Door Elise Nijmegen

Het is bizar, helemaal als je bedenkt dat de mensen die dit land hebben opgebouwd, en vele andere hardwerkende Nederlanders al jaren niet meer op vakantie gaan omdat ze die financiële middelen niet hebben, ontstaan door de vele bezuinigingen die onder leiding van de VVD zijn doorgevoerd.

Dit veel te ambitieuze, pro EU, pro islam kabinet werkt mijns inziens mee aan het inbinden van uw vrijheid, het censureren van nieuws, brengt alleen dat naar buiten wat onder druk niet langer verzwegen kan worden, wil niet praten over Pechtolds Penthouse, vindt democratie niet langer van belang met het oog op de dictatoriale toekomst die in het verschiet ligt en behartigd uw belangen als Nederlanders niet meer. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, beleefdheid, respect en transparantie zijn geen begrippen die dit kabinet en vorige kabinetten onder Rutte hoog in het vaandel hebben staan.

Voelt u zich nog langer vertegenwoordigd door de politiek als Nederlander? Denkt u dat dit kabinet er alles aan doet om uw veiligheid te waarborgen? De veiligheid van vrouwen in het algemeen met het oog op de islamisering en de halve waardes van de vrouw binnen de islam?
Denkt u dat het salafisme, de totalitaire ideologie, “de zuivere islam” zoals ze het noemen een effect gaat hebben op uw kinderen of kleinkinderen? Aangezien het daar als heel normaal gezien wordt als kleine meisjes met oude mannen trouwen. Of denkt u liever niet zover vooruit en denkt u dat het vanzelf wel goed komt? Dat de eurofiele, islam promotende, Bilderberg politici ineens omslaan? Het licht gaan zien? Wel verder vooruitkijken en denken dan hun neus lang is en de consequenties van deze islamitische omvolkings-invasie ineens wel zien?

Het is van belang dat we als Nederlanders ons thuisland, ons vaderland behouden voor toekomstige Nederlandse generaties die het recht hebben om op te groeien in een vrij en veilig Nederland, vol met de Nederlandse cultuur en tradities. Het wordt tijd dat we iets strijdbaarder worden! Waardoor werden helden helden? Doordat ze als makke schapen bleven doen wat hun werd opgedragen? Of omdat ze dapper en onverschrokken het probleem zagen, onderkenden en het aanpakten voor het grote goed? Voor een land, een bevolkingsgroep of voor vrijheid in zijn algemeen!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Waarom werden helden helden? Omdat ze volgzame schapen bleven?

 1. Duchesne // juli 4, 2018 om 08:17 //

  “Helden”, het is een heel relatief begrip, tegenwoordig vooral gebruikt voor overheidsdoeleinden. Veteranendag is een kunstmatige manier om mensen te binden door ze een “status” te geven, omdat ons land vooral lamzakken heeft.
  Een held als “van Speyk” was feitelijk een narcist die ZIJN mening belangrijker vond dan de levens van zijn manschappen, en dan word je held. Strategisch gezien had het nul waarde, maar goed, voor God, Vaderland en Koning mag je moorden. Verzetsmensen die met gevaar voor eigen leven Duitsers doden worden helden genoemd, maar bij represailles zoals ene dorp executeren als ze zich niet aangaven waren er maar enkelen nog “held”, de rest was even elders om strategische redenen….De narcisten en egoisten als nationale helden….

  Als morgen de bevolking op Den Haag zou marcheren, en een politiehoofd befhell fuhrer zou het vuur op de mensen laten openen zou het een held zijn voor de staat, en daarvoor een medaille krijgen. Idem de helipiloot die op de massa schiet en ze verjaagd…..helden zijn relatief….

  Voor mij zijn helden de figuren die een leven lang een kutbaan hebben en om hun gezin te laten eten en dat volhouden, de moeder met drie kinderen die ze allemaal weet te laten afstuderen of tot een eigen leven te komen……een held is de man die een groep marrekanen van zijn deur weet af te slaan omdat ze zijn dochter belagen, iets wat velen niet doen maar verwachten dat een ander dat doet….dream on….

  Er zijn eigenlijk geen helden, er zijn lafaards die wachten op een ander om hun problemen op te lossen en er zijn lafaards die zelf als de nood groot genoeg is actie ondernemen om weer te kunnen eten of te leven en hun gezin of directe kring van die assertiviteit laten meegenieten….
  En daar mag je voor doden, voor moorden als die benaming word gebruikt.

  Dat lintje, die medaille, dat is een erkenning als nuttige slaaf. Een vorm van geluk voor wie het nodig heeft…

  Liked by 3 people

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 4, 2018 om 12:24 //

  Mijn generatie heeft het tot mijn grote schaamte laten gebeuren maar die zelfde generatie is nu oud en is niet langer in staat om het terug te draaien. Het enige dat nog rest is stemmen op een partij zoals de PVV in de hoop dat zij hun woorden waar kunnen maken en zo mogelijk demonstraties bijwonen. Verzet ? De meesten zijn blij dat ze het leven nog hebben !
  Nee échte verandering zal van de jeugd moeten komen, helaas zijn die meestal nog te goedgelovig en niet in staat de leugens van politici te doorzien.

  Liked by 1 persoon

 3. MoslimMolen // juli 4, 2018 om 14:18 //

  De ware helden zijn duizelig vh telkens in ’t graf omdraaien.
  .
  Zooo verrot is dit continent; de jeugd ziet er geen gat meer in en maakt zichzelf van kant.

  Liked by 1 persoon

 4. Karel // juli 4, 2018 om 15:25 //

  @Tijl: de jongeten willen studeren. Trekken naar Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Utrecht of Wageningen. En zorgen er voor dat GroenLinks daar de grootste wordt. Kijk maar na. Ik heb helegaar geen verwachtingen van de jeugd.

  Like

 5. Ik heb een droom,echt een droom dat ik een goede sluipschutter zou zijn en ik zou wachten en wachten tot het moment daar is.

  Liked by 1 persoon

 6. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 22:24 //

  sloffeslippert. gordt u aan voor de strijd. U kunt al droog oefenen thuis, denk na hoe u het aanpakt. Waar zijn de wapens die u direct kunt grijpen als u in uw huis wordt aangevallen. Leg ze op strategische plaatsen. Oefen u in het verstoppen in uw woning, achter de deur met een geheven eind ijzer of mes in een hinderlaag. Maar het moeilijkste is niet te oefenen en dat is, als het zover is, genadeloos zonder aarzelen toe te steken of te slaan. U hoeft van uw belagers geen genade te verwachten. Blijf koel en doe wat u moet doen voor zij het u doen.

  Like

 7. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 22:52 //

  Aanvulling op bericht aan sloffeslippert. Als u dan doet wat u moet doen, bent u voor mij een held, ondanks uw angst, hartkloppeingen en een droge keel. Dan krijgt u van uw gezin een lintje met een eeuwigheidswaarde in plaats van een waardeloos blikje van de koning. Wat de straat ervan vindt moet u niet deren. Het is het waard.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s