Nieuw

Vliegtuig van “zeenoodredders” op Malta nu ook aan de ketting gelegd

Foto ter illustratie. Pixabay

Malta pakt door: Inmiddels heeft de eilandstaat ook het verkenningsvliegtuig van een hulporganisatie aan de ketting gelegd. Het toestel werd gebruikt voor redding op zee in de Middellandse Zee. De Maltese autoriteiten hebben onmiddellijk alle vluchten naar het “reddingsgebied” voor Libië verboden, zoals de Berlijnse organisatie Sea-Watch vandaag heeft aangekondigd.

Nadat de eilandstaat Malta het piratenschip “Sea Watch 3” had gearresteerd en het uit de vaart heeft gehouden, hebben de lokale autoriteiten nu ook een vliegverbod uitgevaardigd voor het vliegtuig voor de Libische kust.

Het vliegtuig “Moonbird” van het “Zwitserse Humanitaire Piloten Initiatief” wordt ondersteund door de Evangelische Kerk van Duitsland (EKD) en was vorig jaar betrokken bij de “redding” van 20.000 “vluchtelingen”.

Momenteel wordt er in Malta een onderzoek ingesteld tegen de kapitein van het schip “Sea Watch 3” van de Duitse organisatie “Mission Lifeline”. Hij wordt beschuldigd van het varen in Maltese wateren onder een valse vlag. Naarmate er in de Middellandse Zee steeds meer “vluchtelingen” sterven, klagen de smokkelaars: “Er zouden weer meer reddingsschepen op weg moeten zijn om nog meer doden te voorkomen”.

Volgens internationale “reddings”-organisaties zijn sinds 19 juni 483 “vluchtelingen” omgekomen op de centrale route naar Italië. Er zijn ook klachten dat de nieuwe Italiaanse regering zich sinds haar aantreden een maand geleden hard opstelt tegen “vluchtelingen” en niet langer NGO’s in haar havens toelaat.

Critici beklagen zich erover dat als de NGO’s, als vermomde internationale smokkelbendes, de Middellandse Zee niet zouden teisteren, er ook geen “vluchtelingen” op onzeewaardige boten zouden varen. Zij zijn verantwoordelijk voor de vele doden, omdat zij de “vluchtelingen” naar de zee lokten om hen te redden van “nood op zee”.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/04/flugzeug-seenotrettern-malta/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vliegtuig van “zeenoodredders” op Malta nu ook aan de ketting gelegd

 1. skeeter // juli 5, 2018 om 04:15 //

  Het duurt wel heel erg lang maar heel langzaam gaat er hier en daar toch een klein lichtje branden.

  Like

 2. Van een kleine vonk komt vaak een groot vuur.

  Like

 3. polderboy // juli 5, 2018 om 19:29 //

  Nederlandse overheid heeft inmiddels bekend, lees ik hier.
  De Sea Watch3 staat in het schepenregister hier, en niet in het pleziervaartuigen register in Nederland, zoals de Lifeline en de Seefuchs. Overigens zijn er zat websites te vinden waar je elk schip als plezierboot die zich waar dan ook bevindt, voor een paar honderd Euries hier onder de Nederlandse vlag kan registreren.

  Nu moet een ambtenaar uit Nederland, die ze in allerijl tot inspecteur gebombardeerd hebben, in Malta gaan uitleggen dat het geen gratis veerdienst is naar Malta die die Nederlandse boten onderhouden. Ook moet de inspecteur uitleggen dat die boten zelf niet absurd veel vraag naar vakantiegangers naar de EU oproepen vanuit Libië, die allemaal een gratis vakantie willen, met zicht op jaren gratis vakantie vieren.

  Het vliegtuig dat aan de ketting ligt, zegt de Maltese overheid van dat ze niet gevraagd hebben om missies te vliegen bij Libië vanuit Malta, om de vakantiegangers op te sporen, waar die Timmermans Ferries dan heen varen, om ze gratis over te zetten naar Malta, welk kleine land dan gedwongen wordt om het volpension voor te dokken,

  http://www.independent.com.mt/articles/2018-07-05/local-news/Dutch-inspector-to-visit-impounded-Sea-Watch-migrant-rescue-vessel-today-6736192966
  https://www.dutchnews.nl/news/2018/07/dutch-inspector-to-visit-refugee-rescue-ship-in-malta/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s