Nieuw

The West Can’t AFjord to Let Norway Die—And Norway Doesn’t Want To

Norwegians have a sense of self-confidence that their Scandinavian neighbours can hardly dream of. Their gerrymandered close relationship with the European Union, and their elite’s fervent advocacy of Multiculturalism, has clearly rocked the nation of 5.5 million, but the damage is nowhere near as severe as it could be. The descendants of the Vikings simply won’t be pushed around to the same extent as the Finns or the Swedes.

Following the “Nordic Model,” Norwegians pay very high taxes in return for being looked after from the cradle to the grave: free higher education, free care for the elderly, even income-related fines for traffic violations.

Vdare >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on The West Can’t AFjord to Let Norway Die—And Norway Doesn’t Want To

 1. Duchesne // juli 4, 2018 om 00:44 //

  Alles wat ze hoeven te doen….een week van bloed, kadaver opruiming en het land heeft weer een toekomst. Absurd als je het hele verhaal leest, wat deed de politie en waarom laten ze het zover komen, voor een multuculturele egotrip met klaarkom garantie?

  Like

 2. Scrutinizer // juli 4, 2018 om 23:09 //

  Interessant artikel.

  Maar als ik volgende passage lees, dan ben ik wel wat sceptisch:
  “By 1905, Sweden, Norway’s colonial master, was an increasingly authoritarian monarchy. It was even making alliances with the German Kaiser, an even stronger authoritarian. So the Norwegian regional parliament declared independence, effectively allied with (democratic) Britain, and invited a Danish prince, who took the Norwegian name Haakon, to be their king.”

  Als je ’t mij vraagt: Engeland (onder aanvoering van Rothsacks) wilde het potentieel te sterke Zweden in 2 hakken en zorgde voor een opstand en leverde meteen een royal aan, vermoedelijk gerelateerd aan het Britse koningshuis (net zoals ook Belgie ontstaan is) en ze sloegen erin Zweden niet meer te doen grenzen aan de Noordpool en per boot alleen nog bereikbaar te maken door het bevriende Denemarken en het nieuw gecreerde Noorwegen te passeren, Zodoende kon het land makkelijk onderworpen worden aan een zeeblokkade en daarmee en economische boycot.

  Van zowel Belgie als Uruguay is bekend dat ze ooit door de Engelsen gecreerd zijn, en als je ’t mij vraagt is het met Noorwegen niet anders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s