Nieuw

Nederlanders tweederangsburgers in eigen land, wel goed om alles te betalen – asieljihadist krijgt nog steeds voorrang op huis

Gemeenten die gebruik maken van een urgentieregeling voor huurwoningen, geven statushouders nog altijd voorrang bij huisvesting. Dat terwijl gemeenten sinds een jaar niet meer verplicht zijn statushouders voorrang te geven bij het het vinden van een huis.

Veel mensen vonden het oneerlijk dat vluchtelingen voorrang kregen, terwijl mensen die hier al langer wonen heel lang op een huis moeten wachten. Daarom werd die landelijk verplichte voorkeurspositie geschrapt.

Maar nu gemeenten niet meer verplicht deze nieuwkomers voorrang hoeven te geven, kunnen ze dat in de praktijk nog steeds wel doen. En dat doen ze ook in groten getale.

Gemeenten kiezen er desondanks voor alsnog een urgentieregeling te treffen voor de vergunninghouders, blijkt uit het onderzoek. Van de 187 gemeenten met een vastgestelde huisvestingsverordening, kiezen 176 ervoor vergunninghouders te blijven aanmerken als urgentiecategorie. Dat is 99 procent.

Telegraaf/AD

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Nederlanders tweederangsburgers in eigen land, wel goed om alles te betalen – asieljihadist krijgt nog steeds voorrang op huis

 1. Like

 2. scherpschutter1943 // juli 4, 2018 om 23:17 //

  je kan ook de beslisambtenaar in jou gemeente onder druk zetten om daar mee te stoppen. Met goeie argumenten is hij voor rede vatbaar .

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juli 4, 2018 om 23:28 //

  Wat een enorme goede reden om de kk honden asielparasieten nog meer te haten geweldig roverheid.
  Ik zit in een slecht geïsoleerde boven woning 3 hoog kale huur 975 euro 250 € gas licht moet ik wel héél zuinig aandoen anders mag ik zomaar 800€ bij betalen elk jaar ongeveer 45 huur verhoging 850 € woz belasting 600 € afvalstoffen heffing portiek schoonmaken 72 €
  En deze stinkende kk honden met hun achterlijke geloof van de pedofiel krijgen alles gratis ik haat asielparasieten.

  Like

 4. En mijn koopwoning heeft veel waard verloren door al die Marokkanen in de buurt dank de mafiapolitiek.

  Liked by 1 persoon

 5. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 14:36 //

  antiislamnu. Ik begrijp dat u asielzoekers haat. Helaas haat u in eerste instantie de verkeerden. U mag de woningbouwvereniging haten die dit alles doet. U mag de gemeente haten die dit beleid voert. U mag ook de ambtenaar haten die het gemeentebeleid uitvoert. Zoek eens uit welke personen dit bekokstoven en ga eens een hartig woordje met ze spreken. Dat het helpt staat voor mij vast. Het hangt er alleen maar vanaf hoe geloofwaardig u over komt. Daarna mag u de asielzoeker haten en u mag er van mij mee doen wat wil, echter, begin bij het begin van het probleem en niet bij het einde.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // juli 5, 2018 om 22:09 //

  Scherpschutter je hebt gelijk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s