Nieuw

Nederland financierde drie jaar lang 22 jihadistische terreurorganisaties

De afgelopen jaren heeft Nederland 22 gematigde gewapende groepen in Syrië gesteund. Het ging niet om militaire steun, maar om voedsel, medicijnen en communicatieapparatuur. Ook werden er tenten, uniformen, trainingen en 313 voertuigen gegeven aan de gewapende oppositie. Minister Blok heeft dat geantwoord op Kamervragen van CDA-Kamerleden Van Helvert en Omtzigt.

De waarde van de hulp bedroeg meer dan 25 miljoen euro. De hulp begon in het voorjaar van 2015 en heeft drie jaar geduurd.

De 22 groepen waren met nog ongeveer 50 andere groeperingen doorgelicht door de Verenigde Staten, om te kijken of ze in aanmerking konden komen voor steun.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Nederland financierde drie jaar lang 22 jihadistische terreurorganisaties

  1. Dat kun je allemaal verwachten in een land waar ze 3 of 4 Ministers voor buitenlands gedoe hebben waarvan er 1 als geldkoerier en pakezel de hele wereld, nou ja het Midden-Oosten, doortrekt om poen te brengen aan de huurlingen van de VS. Eigenlijk zijn het allemaal pakezels die belastinggeld uitdelen aan hun vriendjes. Ik zeg alleen maar ‘Shell’.

    In de jaren ’60 hadden ze nog een stuk of 12 ministers en staatssecretarissen, mannen van statuur, die er voor zorgden dat de toko perfect liep. Nu zijn het er al 24 – en allemaal mogelijke gendergestoorden of andere wijven (m/v/x/4x) – omdat ze kennelijk handen tekort komen bij het zware uitdeelwerk, terwijl het roestige wagentje met z’n ballen steeds verder de woestijn in wordt gereden.

    Like

  2. Ondertussen is er bij Raqqa een massagraf van duizend personen ontdekt, achtergelaten ….gemarteld en vermoord door de IS……deze mensen grepen dus naast water, medicijnen, en andere noodzakelijke middelen. De IS en andere rebellen hebben grotendeels zelf geprofiteerd van deze hulp. Hetzelfde beeld in de Gaza waar de bevolking lijdt en de Hamas zelf profiteert van de miljoenen die ze binnenhalen.

    Like

  3. Like

  4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s