Nieuw

Machiel de Graaf: ”Nederlanders worden in Nederland gediscrimineerd en voelen zich steeds vaker te gast in eigen land.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Machiel de Graaf: ”Nederlanders worden in Nederland gediscrimineerd en voelen zich steeds vaker te gast in eigen land.”

 1. Liked by 2 people

 2. Hb. Schwarz // juli 4, 2018 om 20:02 //

  De regering inclusief de idiote zelfbenoemde elitaire elite zien het autochtone volk als een melkkoe om hun financiële driften tevreden te stellen, althans dat denken wij. Gezien de constante verhogingen voor van alles is het tegendeel het geval, ze blijken onverzadigbaar voor het geroofde geld van de burgers. Ze blijven verhogen. En uiteraard geven ze het liever aan allerlei in onze ogen idioterie, als het maar in het buitenland is of aan nieuwkomers die ons langzaam maar zeker gaan vervangen.
  De autochtoon is hun ogen een verachtelijk zo niet achterlijk volk waar je alles mee kunt doen. Niemand stribbelt tegen, o ja op FB en twitter etc. Maar daar lachen ze om.
  Dus hobbelen we rustig verder, tot we verplicht worden een andere levensstijl te moeten aannemen! Wat we dan van armoede maar doen!
  Arme autochtone kinderen en kleinkinderen, waar is het o zo mooie rustieke autochtone Nederland van weleer gebleven.

  Like

 3. scherpschutter1943 // juli 4, 2018 om 23:22 //

  Koolmees is een slappe zak die aan de hand loopt van die andere lijers. Probeert ons weer knollen voor citroenen te verkopen. Weg met alle intruders. Zonde van mijn geld dat ze op mijn kosten onderhouden worden.

  Like

 4. skeeter // juli 5, 2018 om 03:20 //

  gasten worden veel beter behandelt

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 14:51 //

  Scherpschutter wil subsidie voor zijn cursus “Ontburgeren”, liefst met oprotpremie en een verblijfsvergunning voor de USA.

  Like

 6. Merel // juli 7, 2018 om 02:35 //

  Als de waarheid word gezegd grijpen ze zenuwachtig hun mobiel, inplaats van te luisteren.
  Ze hadden zeker geen ouders, anders voelden ze zich toch wel iets meer verantwoordelijk
  voor hun vaderland, allemaal wezen zeker, Als we hier allemaal andere mensen laten wonen is nederland nederland niet meer, een waarheid als een koe. Italie vol zamazegge marokkanen is marokko

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s