Nieuw

Kom allemaal snel hier naartoe – Nederland opent nieuwe ambassadekantoren in Midden-Afrika vanwege migratie om Salvini te omzeilen

Nederland opent twee nieuwe ambassadekantoren in Midden-Afrika vanwege de migratiestroom uit die regio naar Europa, meldt de NOS.

Daar kunnen de voodoo-specialisten en IQ-wonders een visum en een gratis vliegticket ophalen, zodat ze niet meer hoeven te pootjebaden voor de kust van dat vreselijk racistische Libië en overgeleverd zijn aan de grillen van Artsen zonder Grenzen Salvini.

De posten komen in Tsjaad en Burkina Faso, in beide hoofdsteden, Ndjamena en Ouagadougou. Volgens Blok richten de kantoren zich “op migratie en veiligheid in de instabiele ring rond Europa”.

Ambtenarengebrabbel. Waarom ? Waarom blijven we daar niet gewoon weg ?

Daarnaast versterkt Nederland 29 bestaande ambassades met extra diplomaten. Ook daarbij richt minister Blok zich op de zogenoemde instabiele landen rond Europa en het tegengaan van migratie.

Leugens. Deze marxisten, van de VVD tot de PvdA, doen altijd het omgekeerde van wat ze zeggen. Als je migratie tegen wil gaan moet je daar geen vliegticketverkooppunt installeren, maar de marine opdracht geven Algiers te bombarderen. Onder leiding van een man als admiraal Theodorus Frederik van Capellen.

“Individuele diplomaten maken op belangrijke momenten het verschil. Omdat ze de juiste mensen kennen, lokale gewoontes kennen, creatieve compromissen bedenken en altijd scherp oog houden voor het Nederlandse belang”, aldus minister Blok.

Je vliegt een of andere rookie in, die net van een van onze marxistische universiteiten afkomt en die kent dan de lokale gewoonten. En in plaats van dat stukje Nederlands grondgebied, dat een ambassade is, at gunpoint te verdedigen tegen de vijandige Afrikanen, bedenkt die creatieve compromissen. Vliegtickets dus.

In het regeerakkoord was al afgesproken dat er 10 miljoen euro zou gaan naar het diplomatieke netwerk van Nederland.

Je kan er beter extra munitie van kopen, want met dat geintje in Algiers moesten we ons er uit bluffen, nadat we het tot een rokende puinhoop gereduceerd hadden:

The following day at noon, Exmouth sent the following letter to the Dey:

“Sir, for your atrocities at Bona on defenceless Christians, and your unbecoming disregard of the demands I made yesterday in the name of the Prince Regent of England, the fleet under my orders has given you a signal chastisement, by the total destruction of your navy, storehouse, and arsenal, with half your batteries. As England does not war for the destruction of cities, I am unwilling to visit your personal cruelties upon the unoffending inhabitants of the country, and I therefore offer you the same terms of peace which I conveyed to you yesterday in my Sovereign’s name. Without the acceptance of these terms, you can have no peace with England.”

He warned that if they were not accepted, then he would continue the action. The Dey accepted the terms, not realising that they were a bluff, as the fleet had already fired off almost all of its ammunition.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Kom allemaal snel hier naartoe – Nederland opent nieuwe ambassadekantoren in Midden-Afrika vanwege migratie om Salvini te omzeilen

 1. skeeter // juli 4, 2018 om 03:41 //

  Nederland is niet te redden zonder een flinke afrekening waarbij minimaal 3/4 van de populatie eraan gaat. Daarna is het land nog vol genoeg.

  Like

 2. Ik had wat lager ingezet vandaag:

  Like

 3. skeeter // juli 4, 2018 om 04:35 //

  sorry maar ik had inclusief de geschatte verraders.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // juli 4, 2018 om 09:08 //

  Ik hoop dat de politici die dit soort waanzin verzinnen, vandaag nog onder de trein komen.( of onder een bus in die apenlanden)

  Like

 5. antiislamnu // juli 4, 2018 om 10:35 //

  Tijd om te sterven voor deze hond.

  Like

 6. Het ene oog zit al bijna dicht nu het andere nog. Ik dacht dat alleen oorlogsslachtoffers naar Europa mochten komen. En niet de gelukszoekers. Het wordt met de dag belangrijker dat de burger weer zelf gaat regeren en de zogenaamde vertegenwoordigers buiten spel worden gezet. Wanneer ze het leger niet meer achter zich zullen hebben is dat peace of cake.

  Like

 7. Republikein // juli 4, 2018 om 13:57 //

  Frans Bauer krijgt nieuw haar.
  Oh nee, deze.
  https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/440258/Louis_Theroux.html

  Like

 8. Signo // juli 4, 2018 om 18:07 //

  Deze niet rendabelen willen ze gaan invliegen want ze staan geregistreerd . Staat ons wat te wachten als ze zo’n 2000 per week vervoeren hier naar toe

  Like

 9. rotsus1958 // juli 4, 2018 om 19:48 //

  Mensen,

  Dit zijn geen vluchtelingen…..dit zijn de mensen welke bedoeld zijn in het door de tering VVD’r Mark Harbers getekende VERDRAG van Marakesch, namens de Nederlandse Bevolking (de meesten weten niet eens het bestaan hiervan!!!!!!!!!!), en waarbij de illegale migranten LEGAAL worden wat niet betekend dat dit domme tuig ooit de handjes zal laten wapperen muv stelen en verkrachten………

  Het zijn inmiddels mooie aantallen waar het daadwerkelijk om gaat, 200 miljoen en wel voor 2025 (binnen nu en 7 jaar dus!!), weet ff de bron niet maar heeft absoluut kortgeleden in de alternatieve media gestaan, welks betekend op een totale bevolking van de EU van 550 miljoen er straks 2 zwartafrikanen rondhuppelen op elke 7 en van deze 7 zijn de reeds aanwezige moslims alsmede de zgnd vluchtelingen NIET MEEGETELD.

  Ga er maar in het gunstigste geval van uit dat “onze volksvertegenwoordigers” het VOOR ONS geregeld hebben dat MEER DAN DE HELFT van alle mensen HIER een kleurtje hebben alsmede in no time de absolute macht.

  Zou het nu niet eens tijd worden dat er mensen opstaan die hier een halt aan roepen!!!

  Welterusten anders en kruip maar snel weer met de kop onder de dekens!!
  DIT IS NIET MEER IN DE HAND TE HOUDEN EN NOG MAAR OP 1 MANIER OPLOSBAAR.

  Vangen, vastzetten tot er voldoende transport is en al de duvel terug ermee!!
  Een tweede optie is er ook nog maar daar zullen het er veel niet mee eens zijn……IK overigens wel maar ik heb ook al wat meer achter mijn kiezen gehad!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s