Nieuw

Interview Geert Wilders: ”Ik weet dat het ooit mijn leven kan kosten.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Interview Geert Wilders: ”Ik weet dat het ooit mijn leven kan kosten.”

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 5, 2018 om 00:02 //

  Goed dat hij eens de kans krijgt uit te leggen hoe zijn leven en dat van zijn vrouw eruit ziet dankzij de toch kennelijk wel ernstige bedreigingen, je kunt alleen maar hopen dat de vele critici van zijn beveiliging dat ook eens tot hun botte hersenen laten doordringen.
  Jazeker, er zullen walgelijk grote bedragen mee gemoeid zijn om hem zo adequaat mogelijk te beschermen maar bedenk wel dat een tweede politieke moord het in zich heeft om grote beroering binnen de samenleving te veroorzaken, reken er maar op dat het ze dun door de broek liep na de moord op Fortuyn. Dat liep met een sisser af omdat mensen verdoofd waren doordat het onmogelijke mogelijk bleek te zijn. Een eventuele moord op Wilders zou zo mogelijk nog veel meer teweeg brengen juist omdat het al een keer is voor gekomen.
  En onder hun stoere praatjes schijten ze daar wel degelijk voor in hun broek.

  Like

 2. hans-vogelsang@hotmail.com // juli 5, 2018 om 02:44 //

  Zeker weten dat het in geval van een tweede grote politieke moord veel beroering zal teweeg brengen. Ik hoop niet dat het zal gebeuren, maar als het gebeurt, dan wel zoveel beroering dat het ook werkelijk iets gaat veranderen en niet dat de demonisering van zowel de PVV als de FVD door de gevestigde orde als een stoomwals over de protesten heen zal gaan.

  Like

 3. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 14:48 //

  We kunnen beginnen met het aanleggen van een wapendepot waaruit we kunnen putten als het nodig is

  Like

 4. ReaGluurder // juli 5, 2018 om 15:33 //

  Rutte, Halve Zool, CDA-freaks en al die andere Wegkijkers / Landverraders / Hypokrieten van de afgelopen decennia zijn hieraan schuldig!! Ook aan de moorden op Fortuyn en Van Gogh. Hebben bloed aan hun handen! Een ooit stabiel en welvarend landje verkloot en afgegleden! (met als kostenplaatje 500 M I L J A R D!!)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s