Nieuw

In plaats van parfum en lippenstift: Vandaag de dag hebben vrouwen alleen nog maar Killer-Tampons, Elektro-Ondergoed en Kuisheidsgordels nodig

Voorbij zijn de dagen dat vrouwen gewapend met lippenstift, eyeliner en parfum de straat op gingen: Sinds Merkel’s uitdrukkelijk uitgenodigde cavaliers deze deels tot no-go-zones met verhoogde veiligheidsrisico’s maakten, moet de angstige vrouw zich uitrusten met allerlei ‘wapens’ om gevaar af te wenden.

Met FemDefence bijvoorbeeld, een “Killer-Tampon” van plastic als afschrikmiddel voor verkrachters. Het principe is simpel: als de orc zijn spul tegen de constructie drukt, schiet er een scherpe naald uit en doet hem schreeuwen – maar niet van lust. Het feit dat het spul – in tegenstelling tot de spullen van het instromende verkrachtingsleger –  tot nu toe nog niet in productie zijn gegaan, kan ook te wijten zijn aan onder andere het Rapefugee Welcome-juichvee. Zij beschouwen hun waardigheid, ook die van hun bezittingen, immers als onkwetsbaar.

Killer-Tampon FemDefence

Bezorgd over de verkrachtingen in zijn land had de Zuid-Afrikaanse Dr Jaap Hauman (73) uit Clocolan al bijna 20 jaar geleden een vergelijkbare, zij het effectievere variant van zelfbescherming gepresenteerd: In tegenstelling tot de naaldtampon is deze uitgerust met een hakbijl die, zoals de constructie suggereert, een stukje van het onrechtmatig indringende ding onherstelbaar verwijdert en de ellendige rest is niet eens meer geschikt om te plassen.

Een andere uitvinding die bescherming biedt tegen verkrachting: Rape-aXe, een variant van FemDefence, die in 2005 voor het eerst werd geïntroduceerd door Sonette Ehlers, komt ook uit Zuid-Afrika. Tijdens het binnendringen graven kleine weerhaken in het ding, die helse pijn veroorzaken en die alleen door medici verwijderd kunnen worden. Zo wordt na een verkrachting de identificatie van de dader een feit, en krijgt de uitspraak van Gloria von Thurn in het ARD-gespreksshow “Friedmann” van 9 mei 2001, “die graag met zwartedingen naait”, een heel andere dimensie…

Op 29 oktober 2008 werd onder de titel “Rape Victim Protector And Rapist Identifier“ (bescherming van verkrachtingsslachtoffers en identificatie van verkrachters) het octrooi van Ehlers gepubliceerd. In de voorgelegde tekeningen is de constructie en functie van de door de indringing vrijgekomen en in de vorm van haaientanden naar binnen rechtgetrokken tweerijige ingebedde weerhaken weergegeven. De gedetailleerde functionaliteit, het verschil met soortgelijke patenten en de mogelijkheid om de verkrachter te markeren met een ingebouwde microchip worden in detail beschreven in de tekst van de octrooispecificatie.

Anderhalf miljoen verkrachtingen per jaar in Afrika

Ondanks het hoogste verkrachtingspercentage ter wereld – jaarlijks worden in Zuid-Afrika ongeveer 52.000 gevallen officieel geregistreerd (vanaf 2005), met naar schatting 1,5 miljoen per jaar volgens mensenrechtenorganisaties – zijn de anti-verkrachtingsactivisten in Zuid-Afrika verontwaardigd over de uitvinding van Ehlers. “Dit is een middeleeuws instrument gebaseerd op haatdragende ideeën en miskent fundamenteel de aard van verkrachting en geweld tegen vrouwen in deze samenleving,” vertelde Charlene Smith, die een van Zuid-Afrika’s meest prominente campagnes tegen verkrachting vertegenwoordigt, aan de BBC UK. “Het is wraakzuchtig, verschrikkelijk en weerzinwekkend. De vrouw die het heeft uitgevonden, heeft hulp nodig”.

Beide uitvinders wijzen er echter op dat hun methoden een verhoogd risico op AIDS met zich meebrengen door verwondingen aan de dingen. Hetzelfde effect echter, zoals waarschijnlijk bekend, heeft wat uit het ding stroomt.

Elektrisch ondergoed

Een minder bloeddorstige methode blijkt de uitvinding van drie Indiase studenten te zijn, die actief werd in India in december 2012, als gevolg van een perverse groepsverkrachting waarbij een 23-jarige vrouw in New Delhi tot de dood met een ijzeren buis gepenetreerd werd, verkrachting in India die volgens de BBC elke 14e uur plaatsvindt. Ze ontwierpen anti-verkrachting ondergoed dat met tot 82 elektrische schokken met een intensiteit van 3.800 kV (3.800.000 volt), wat overeenkomt met een derde van het effect van een flitser, veiligheid biedt tegen dergelijke roofdieren. De kleding is prijsgunstig omdat die herhaaldelijk kan worden gebruikt en de GPS-coördinaten van het slachtoffer naar het Indiase alarmnummer 100 stuurt.

Middeleeuwse kuisheidsgordel

En tot slot: de kuisheidsgordel. Voor het eerst genoemd rond 1400 in Noord-Italië en daarom ook bekend als de “Florentijnse Gordel” voor het beheersen van seksuele onthouding. Oorspronkelijk gesmeed voor hun vrouwen om hun trouw tussen de benen te garanderen, konden de kruisvaarders zich rustig wijden zich aan hun (mislukte) stopzetting van de islamitische heerschappij in het Heilige Land. Zijn opvolger, het “Snare” model, roest niet zoals zijn vroegmiddeleeuwse voorgangers, maar knijpt het vrouwelijke ding samen met twee roestvrije stalen staafjes.

Buiten musea en geschiedenisboeken is de kuisheidsgordel volledig vergeten, was en staat hij slechts in bepaalde kringen bekend als speelgoed… Al bijna drie jaar, als een multiculturele technologische vooruitgang, beleefde hij ook een soort renaissance buiten deze kring. Echter in de vorm van “Safe Shorts”. Wat aanvankelijk als satire klonk, trok al snel de aandacht van tal van media, zoals het tijdschrift “Galileo” van ProSieben, “Frühstücksfernsehen” van Sat.1, Focus of Kölnische Rundschau. Toegegeven, het klinkt bizar, maar in het licht van wat er is gebeurd, is het zinvol. “Heuteplus” op de ZDF-televisie prees zelfs de “Kuisheidsgordel 2.0” als een “onoverkomelijk systeem”.

Bij daders met messen kan de “Safe-Shorts” tot escalatie leiden

Een RTL-verslaggeefster testte het meteen. Ze onderwierp de broek van huidvriendelijke en gebruiksvriendelijke stoffen, kleurrijk, ademend, met een ingenieus systeem van snij- en scheurbestendige veters, een combinatieslot en een geïntegreerde 140 decibel alarmsirene, aan een test. Hoewel ze niet met geweld kon worden geopend, trok het onaangename blikken tijdens het joggen en bleek het onpraktisch te zijn op het toilet, omdat de veiligheidsvoorzieningen telkens moesten worden verwijderd en relatief omslachtig opnieuw moet worden geïnstalleerd, concludeerden ze. En een ondervraagde politieagent had ook gewaarschuwd dat bij een agressieve en mogelijk met mes bewapende dader de situatie kon escaleren.

Toch zijn ze volgens producent Sandra Seilz uit Oberhausen de grote hit. De 42-jarige kwam op het idee toen ze nauwelijks ontsnapte aan verkrachting door drie mannen tijdens het joggen, die alleen afzagen van hun schandelijke actie door een voorbijganger met een hond. Deze ervaring in verband met de seksuele massamisdaden van Oud en Nieuw in 2015 in Keulen en bijna alle grote steden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk was de geboorte van haar uitvinding, zoals het Australische tijdschrift Vice rapporteert.

Ze zijn verkrijgbaar in het kort voor het dragen onder jeans en een lange uitvoering voor sport. Met ongeveer 10.000 verkopen per maand zijn ze bij uitstek een verkoophit.

Natuurlijk laat hier ook niet de kritiek op zich wachten: het is niet de taak van vrouwen om te voorkomen dat mannen verkrachten. “Als een man een vrouw wil verkrachten, maakt hij zich niet druk over regels en wetten”, antwoordt Seilz. Niet voor niets heeft ze orders ontvangen uit meer dan 35 landen zoals Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Azië en India. En verrassend: de vraag naar de beveiligingsbroek is met 80 procent het hoogst in Duitsland, schrijft BILD.

Aangezien wapens van welke aard dan ook in Duitsland – met name voor zelfverdediging en kennelijk alleen voor de autochtone bevolking – verboden zijn, zou het fantaseren over de bovengenoemde beschermende maatregelen ervoor moeten zorgen dat u rechtop gaat zitten en oplettend bent. Omdat zelfs peperspray alleen in dit land mag worden gebruikt tegen dieren (wat in het geval van verkrachting hetzelfde is…).

Bron:

https://www.compact-online.de/statt-parfuem-und-lippenstift-alles-was-frau-heutzutage-braucht-sind-killer-tampons-elektrowaesche-und-keuschheitsguertel/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on In plaats van parfum en lippenstift: Vandaag de dag hebben vrouwen alleen nog maar Killer-Tampons, Elektro-Ondergoed en Kuisheidsgordels nodig

 1. Scrutinizer // juli 4, 2018 om 22:15 //

  De weerhaken zou men bovendien nog kunnen insmeren met varkensbloed…

  Like

 2. Of gewoon zout …..

  Like

 3. Duchesne // juli 5, 2018 om 08:21 //

  En een hoofddoek ! Wel leuk dat iedereen verraders en kuipers herkend, waar ook ter wereld…. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2260244/woest-op-westerse-feministen

  Like

 4. “Dit is een middeleeuws instrument gebaseerd op haatdragende ideeën en miskent fundamenteel de aard van verkrachting en geweld tegen vrouwen in deze samenleving,”
  Wat een bizarre en waanzinnige onzin, de dader kan dus lekker zijn gang gaan, vanwege de fundamentele aard van verkrachting en geweld tegen vrouwen?

  Like

 5. Zo werkt islamisering. Om niet aangerand of verkracht te worden, moet je een lap op je hoofd doen (of om je hele lijf). Daar draait het dus op uit. Nederland vindt hoofddoeken heel normaal, maar het is voor moslims een teken dat déze vrouw níet verkracht mag worden. De rest is vogelvrij want dat zijn hoeren. En RTL4 zet zo’n type prominent in een programma als lifestyle specialist. Ik word er zo moe van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s