Nieuw

De gewapende arm van de junta kan opstandige burgers nu nog harder in elkaar beuken – nieuwe wapenstok langer en zwaarder

Nieuwe wapenstok doet veel meer pijn

De politie is begonnen met het uitreiken van nieuwe, uitschuifbare wapenstokken. Na een succesvolle proef worden alle agenten nu uitgerust met elf extra centimeters, waardoor een klap een stuk harder doel zal raken.

Agenten vroegen al langer om deze variant, die dankzij die extra lengte en het gewicht ook zorgt dat een paar klappen afdoende zijn, waar er vroeger vijf of zes nodig waren. ,,De impact van het wapen is groter,’’ zegt Huijs. Of hij dus gewoon veel meer pijn doet? ,,Ja, daar komt het wel op neer,’’ zegt Huijs tijdens de training in Den Haag, waar agenten gisteren leerden met de wapenstok om te gaan.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De gewapende arm van de junta kan opstandige burgers nu nog harder in elkaar beuken – nieuwe wapenstok langer en zwaarder

 1. Hb. Schwarz // juli 4, 2018 om 20:16 //

  Extra impact wapenstok, omdat ze dan niet zolang hoeven te slaan, anders worden ze zo snel moe. Echte ambetanaren, ze willen feitelijk haast niets doen, voor een gelijk effect. Waarom niet gewoon een kogel door zijn kano jagen? Hoeft de persoon in kwestie helemaal niet moe te worden.
  Hou wel rekening met het feit dat het zou kunnen dat de extra impact van deze wapenstok ook zwaardere tegenactie oproept.
  Ik heb zelfs gezien op de media, dat ze in Frankrijk zelfs brandbommen in de strijdt gooien. Dat is ook zwaar overtrokken, maar het gebeurd wel. Men gaat steeds verder in het geweld, ook omdat de straffen er niet om liegen. Schoffelen voor de nieuwkomers en jaren lik voor hetzelfde delict voor de autochtoon, omdat die weet dat geweld niet mag.

  Like

 2. scherpschutter1943 // juli 5, 2018 om 14:58 //

  Ik maak zelf wel uit wat of ik wel of niet mag. Via duitse webwinkels zijn zogeheten ploertendoders (zoals de politie nu heeft), vrij te koop. In nederland niet natuurlijk want hier moet elke autochtoon zich op z’n bek laten slaan. Nou ik niet.

  Like

 3. @Scherpschutter zit wel een hoop verschil in kwaliteit kijk maar eens naar tests op youtube sommige sla je zo krom en gaan niet meer dicht na een of twee tikken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s