Nieuw

Wat er is er eigenlijk veranderd de afgelopen jaren dames, wordt onze veiligheid gewaarborgd door de regering? #120db

Wat is er eigenlijk de afgelopen jaren veranderd? Zijn er veel zichtbare verbeteringen? Wat is er door de jaren heen door “onze” regering eigenlijk specifiek gedaan om het islamitische bewonersaantal in de gevangenissen te verlagen… Behalve dat het beleid is aangepast om ze zo snel mogelijk weer terug in de maatschappij te plaatsen… Daarbij worden jihadstrijders ook in ons land losgelaten en zijn er nog vele andere risicogevallen die los rondlopen tussen uw dierbaren.

Door Elise Nijmegen

Dat allemaal omdat het politieke kartel in Den Haag in opdracht van de EU meehelpt aan het plan om de islam te laten overheersen wat betekent dat vrijheid, democratie en gelijkheid ophouden te bestaan. Ook de gelijke rechten van vrouwen worden steeds minder aangezien de vrouw half zoveel waard is als de man bij de islam. Vrouwen hebben geen recht van spreken bij de islam en zijn een slaaf van de man. Speciaal westerse vrouwen zijn slachtoffer van de islamitische mannelijke bevolkingsgroep die zich over Europa uitspreidt, aangevoerd door de EU en er is een ware verkrachtingsgolf gaande in Europa. Er is zelf een nieuwe internationale vrouwenbeweging opgericht die het onrecht uit willen schreeuwen over wat ons vrouwen wordt aangedaan. Die het niet langer pikken dat vrouwen overal slachtoffer worden van aanrandingen, verkrachtingen en moorden.

120db Website Engels

120db Website Duits

Die niet willen dat hun moeders, oma’s, dochters, buurmeisjes, tantes en buurvrouwen ook slachtoffer worden! Eurofiele pro-islam politici zeggen mijns inziens, zonder woorden (wie zwijgt stemt toe), het is goed om pedofilie, kindbruidjes, en alle, nu toch wel duidelijk door de islamitische denkwijze geproduceerde misdaden in onze maatschappij te laten ontstaan. Het schijnt een verrijking te zijn…

Is er in Nederland eigenlijk al een pro-vrouw – anti-islam groepering opgezet door echte ouderwetse feministes die de vrijheid en de gelijke rechten die wij nu (nog) als vrouw hebben niet voor lief nemen maar het waarderen, koesteren, beschermen en voor onze rechten vechten?
Want het mag duidelijk zijn, de islam past niet in ons mooie vrije Nederland, waar andere normen en waarden gelden dan die meegenomen worden door mohammedanen.

Dames (en heren) van Nederland, zie de islam voor wat het is en sluit u aan bij andere vrouwen die ook niet willen dat de islam een overheersende en nog opdringerige rol krijgt in onze maatschappij waar ook uw dochters en kleindochters de dupe van zullen worden!

Door Elise Nijmegen

Opmerking Bolo:  uiteraard hebben we ook nog de fascisten van antifa die er juist trots op zijn om te helpen de vrouwenrechten te vernietigen.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Wat er is er eigenlijk veranderd de afgelopen jaren dames, wordt onze veiligheid gewaarborgd door de regering? #120db

 1. Duchesne // juli 3, 2018 om 22:03 //

  Islam is een belediging voor het leven zelf, en voor vrouwen als mens in het bijzonder. Mijns inziens zijn de regeringen van de EU landen en de politici in het bijzonder verantwoordelijk voor de gevolgen van hun import en omvolkings hobby. We moeten hen dan ook verantwoording laten afleggen voor hun verraad aan de eigen bevolking en het willens en wetens in gevaar en tot slachtoffer maken van vooral vrouwen en kinderen en ouderen.

  Gezien we niet langer op democratische wijze deze verantwoording kunnen opeisen, en gezien de rechtspraak een verlengstuk en machtsmiddel van de politieke verraders is geworden resten ons slechts inventiviteit en regenachtige of mistige nachten….

  ……en wat lef zonder toetsenbord !

  Like

 2. Haksteeg Anton // juli 4, 2018 om 20:25 //

  Het is zoals men kan zeggen “om te huilen” de minachting die deze regering heeft t.a.v. de vrouwen en dat wordt kennelijk ook gesteund door het linkse netwerk dat men “regerings partijen” noemt nog afgezien van de zgn. “rechterlijke macht” die de islamieten totaal niet
  echt straffen voor hun misdrijven, en elke verkrachting is een misdrijf waarbij wat mij betreft de doodstraf weer ingevoerd kan worden en ik geloof dat zodra zo’n straf uitgevoerd wordt dit afgrijselijke gedrag van die Joden en Christenen hatende islamieten zal afnemen. Ik heb de koran gelezen en weet dat dit vervloekte boek de dood eist van een ieder die zich niet tot die
  geweldadige ideologie “bekeerd” heeft. Die vervloeking komt over ons dankzij de kennelijk zeer beperkte intelligentie van al dat volk (vaak niet eens gekozen door de echte burgers) dat meent in Brussel de baas te moeten spelen zonder veel kennis van de geschiedenis over de laatste 1400 jaar. Die er ook over denken om de turken te laten toetreden tot de zgn. E.U. terwijl men weet dat de meesten van hen moslims zijn en zie wat die in Duitsland en Zweden aanrichten, de laatste zegt er minstens 500.000 te willen deporteren. Maar die zgn. Nederlandse regering? die doet er niets aan en gedragen zich als politieke verraders van hun eigen volk. Ze zouden afgezet moeten worden want zijn het eigenlijk niet “politieke misdadigers”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s