Nieuw

Voordat asieleiser Ali Bashar (21) er zorg voor droeg dat Susanna nooit haar vijftiende verjaardag zou beleven verkrachtte hij ook al een elf jarig kind

Het is pas 43 dagen geleden dat de Irakese asielzoeker Ali Bashar (21) samen met zijn broertje en vriend de jonge scholiere Susanna (14) ’s nachts heeft aangevallen, verkracht, gewurgd en gedood. Steeds meer gruwelijke details komen nu naar buiten mede door toedoen van een jeugdige klokkenluider die zelf ook niet bepaalt schone handen blijkt te hebben.

Een nieuwe gruwelijke daad van de inmiddels gearresteerde moordenaar kwam ook nog aan het licht. Onderzoekers weten het zeker, vóór de moord op Susanna heeft Bashar een elfjarig meisje verkracht! Zoals een goede asielzoeker betaamd deed hij dit ook niet alleen maar samen met zijn eigen jongere broer (13) en een andere, minstens 14 jaar oude puber, die in de zaak Susanna als getuige en klokkenluider verscheen!

Even kort de gruwelijkheden die het veertien jarige meisje zijn overkomen alvorens haar leven op brute wijze werd beëindigt door een hoop opgeleid inteeltproduct. Inderdaad door zo’n gast die ook in Nederland van harte welkom is namens Rutte, Klaver, Pechtold en veel meer Nederland en Nederlanders hatend tuig. In Duitsland zijn ze ook zeer welkom en ik kan enkel hopen dat Merkel ooit met kaalgeschoren hoofd door de straten van Berlijn wordt gesleept om boete te doen voor haar landverraad. Wellicht kunnen we dan namens Nederland de nieuwe burgemeester van Amsterdam meesturen.

Op 22 mei verdwijnt de 14-jarige Susanna uit Mainz. Op 3 juni wordt ze begraven gevonden in een gat aan een spoordijk in Wiesbaden. Verkracht, gewurgd, bedekt en met struikgewas. Inderdaad ook om een fatsoenlijk graf te graven zijn de asiel verkrachters nog te lui. De Afghaanse ‘vluchtelingenjongen’ Mansoor (die opgaf 13-jarig oud te zijn) leidde de moordonderzoekers naar de plek waar Susanna’s lichaam verborgen was. Aangezien hij dacht zelf wel onder de straf uit te komen verraden hij zijn mede verkrachters/moordenaars aan de politie..

Maar op dat moment is Ali Bashar al lang weggevlucht en halsoverkop met het hele gezin via een lijnvlucht van Düsseldorf naar Erbil (Irak) vertrokken.

Middels een spectaculaire actie grijpen Koerdische veiligheidstroepen de moordenaar enkele dagen later in zijn geboorteland. Federale politie-chef Dieter Romann brengt Ali Bashar in een Lufthansa-vliegtuig terug naar Frankfurt.

De moordenaar geeft de moord toe, maar ontkent dat hij het meisje ook nog heeft verkracht.

Maar het verhaal heeft nog meer in petto wat niet zo goed gaat vallen bij de politiek correcte pro asieleisers lobbygroepen.

Uit onderzoek kwam namelijk naar voren dat Ali Bashar, zijn nog niet veroordeelde broer en de naar verluidt 13-jarige jongen die de politie zo geweldig goed geholpen had ook nog eens langdurig een elf jarig meisje hebben verkracht en haar hebben vastgehouden.

In maart van dit jaar heeft Ali Bashar het kind helemaal alleen verkracht, de stoere pedofiel, en vervolgens is het kind nog twee maal verkracht. Eerst door Mansoor, de goede hulp voor de politie in de zaak Susanna, dit gebeurde eind maart begin April en vervolgens is het kind eind mei nog door Ali Bashar en Mansoor samen te pakken genomen. Ook het broertje van Ali Bashar schijnt hieraan meegedaan te hebben maar dit wil justitie niet bevestigen.

Het elfjarige meisje zou uiteindelijk haar martelgang aan de politie te hebben verteld. Het lijkt om een Duits meisje te gaan. Uiteindelijk kwam de recherche de daders, bewoners van de vluchtelingenopvang in Wiesbaden-Erbenheim, op het spoor. Helaas kwam dit te laat voor Susanna.

Mansoor, die naar verluidt de autoriteiten zo geweldig heeft geholpen bij het onderzoek naar het misdrijf, werd vervolgens ook gearresteerd!

Volgens informatie van BILD is Mansoor niet 13 jaar oud, maar minstens 14 en dus een volwassen crimineel volgens de letter van de wet. Het bewijs tegen de jongen is zo overweldigend dat een onderzoeksrechter een arrestatiebevel tegen hem heeft uitgevaardigd.

Mansoor zit nu in een Hessische jeugdgevangenis en Ali Bashar wordt nog steeds afgeschermd in eenzame opsluiting in de JVA Frankfurt I uit angst voor wraak van andere gevangenen.

Zijn broer kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gepleegde daden aangezien hij in Irak zit en voor de Duitse autoriteiten ongrijpbaar blijkt te zijn.

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Voordat asieleiser Ali Bashar (21) er zorg voor droeg dat Susanna nooit haar vijftiende verjaardag zou beleven verkrachtte hij ook al een elf jarig kind

 1. Woorden schieten te kort , ze schieten tekort net als de daadkracht van de Duitse politie.
  Er is een mogelijkheid om een heel blad te vullen met allerlei opmerkingen ,doch dit al zo veel gezegd en geschreven.

  Het enige dat er toe doet is dat dit meisje voor altijd 14 zal blijven, een geschenk van de tolerantie die is opgelegd, stel je voor dat het jouw dochter van 14 is ……

  Woorden schieten tekort……

  Like

 2. Jack vanderVeen // juli 4, 2018 om 03:13 //

  En die varkenskop van Ali Bashar had maar 14jaar nodig om tot zo een misbakken gezicht uit te groeien?
  Of hij is minimaal 16 op dit plaatje of inteelt heeft ook invloed op uiterlijk. Dus niet alleen op I.Q.
  Maar hoe dan ook hij blijft een vies vuil varken die het leven niet verdient.

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 4, 2018 om 03:16 //

  De leeftijd van 21 (ik heb mij vergist met 14) blijkt toch overeen te komen met die rotkop.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s