Nieuw

Trump to revoke Obama-era guidelines on race in college admissions

The Trump administration is set on Tuesday to revoke a series of Obama-era guidelines that encourage considering race in the college admissions process as a means of promoting diversity, according to a report.

Two sources told the Wall Street Journal that the move comes as the Justice Department investigates whether Harvard University illegally holds Asian-Americans to a higher standard in the admissions process.

The guidelines — put in place during the Obama administration in 2011 and 2016 — laid out legal recommendations that Trump officials argue “mislead schools to believe that legal forms of affirmative action are simpler to achieve than the law allows,” the paper reported.

New York Post >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Trump to revoke Obama-era guidelines on race in college admissions

  1. Die ‘positieve’ discriminatie van Obama, is gewoon discriminatie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s