Nieuw

Trump schaft positieve discriminatie af

Foto: President van de Verenigde Staten Donald Trump spreekt tijdens de Conservative Political Action Conference (CPAC) in National Harbor, Maryland.. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Gage Skidmore

WASHINGTON – De regering van president Trump wil dat etnische herkomst of ras in het onderwijs geen rol meer speelt bij het accepteren of werven van leerlingen en studenten. De president breekt hiermee met het onderwijsbeleid van zijn voorganger Barack Obama die juist een voorstander was van positieve discriminatie die in de VS ’affirmative action’ wordt genoemd.

Obama wilde dat mensen van verschillende achtergronden samen op dezelfde onderwijsinstelling zaten. Van deze ’mix’ zouden de studenten en de samenleving profiteren. Scholen en universiteiten namen aangemoedigd door de federale regering initiatieven om bijvoorbeeld meer leerlingen te werven onder etnische minderheden.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2254879/trump-schaft-positieve-discriminatie-af

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump schaft positieve discriminatie af

 1. Als je niet mee kan komen dan ben je idd een domme NEGER! JAMMER DAN!

  Like

 2. Alphons Mantel // juli 4, 2018 om 07:31 //

  eventueel oordeel van pos. discriminatie is nooit bewezen

  Like

 3. Scrutinizer // juli 4, 2018 om 12:43 //

  “Trump schaft discriminatie af” ware m.i. een betere titel geweest, een juistere ook.
  Nu lijkt het alsof er iets bestond als POSITIEVE discriminatie en dat dit dus POSITIEF was en dat Trump dit POSITIEVE afschafte, de schoft!
  De werkelijkheid is natuurlijk dat er niks positief is aan discriminatie aangezien het voorttrekken van doelgroep X automatisch impliceert het achterstellen van groep “niet-X”. Kortom there si no such thing as positieve discriminatie. Dat bestond nooit en wat Trump afschafte was gewoon ordinaire discriminatie. Hij schafte dus een negatief iets af en dat is op zich positief.
  Ik zou dus gewoon geschreven hebben “Trump schaft discriminatie af” of evt. “Trump schaft discriminatie van blanken af” om duidelijk te maken wat voor racist die voorganger was, u weet wel die mulat die zich graag als zwarte voordeed om op basis daarvan een carriere te kunnen bouwen, door zowel alvast 95% van de zwarte stemmen binnen te halen alsook die van de gebrainsmotherde white guilt dhimmies. Zo kon de nep-zwarte die net zoveel blank was (nl. 50%) als zwart lekker scoren.
  Nou goed, in lek geval goed nieuws dat Trump de discriminatie afschaft. May the best man win. Oeps, the best person natuurlijk. Lang leve de intelligente vrouwen.

  Like

 4. Greengo // juli 4, 2018 om 18:47 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s