Nieuw

They Want You Dead White Man!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on They Want You Dead White Man!

 1. Scrutinizer // juli 3, 2018 om 23:29 //

  Die leftie kent zelfs de feiten niet eens.
  Singapore is weliswaar een succesvolle multiculti samenleving maar ze is behoorlijk gesegregeerd. Neen, geen gedwongen ghetto’s maar juist z.g.a. helemaal geen mixed marriages en sterker nog: zelfs bij het openen van een bankrekening wordt er gevraagd naar je roots (Chinees, Malay, Indier, …).
  Er is geen apartheid in de zin van gescheiden stranden of zo, maar er is gewoon een sociale segregatie. Mensen leven er naast elkaar: ze doen zaken met elkaar maar hebben hun eigen sociale kringen, mede ook door de verschillen in religie. Malays zijn moslims, Indiers Hindus en Chinezen atheisten of daoisten of buddhisten, maar geen Hindi’s of Moslims.
  Maar ja, ach, feiten hoeven linkse retoriek doorgaans niet in de weg te staan: proclameer er maar rustig op los en noem voorbeelden alsof je een deskundige bent, ook al deugen die voorbeelden dus voor geen meter.

  Liked by 1 persoon

 2. Nederlanders gaan goed samen met Surinamers en Antilianen maar van Turken en Marokkanen moeten ze niets hebben.
  De manier hoe zij zich presenteren in ONZE samenleving komt niet overeen met onze levensstijl en opvoeding.
  Veel te veel Marokkanen tarten de samenleving en de drugswereld en overvallen zijn vaak gedaan door deze groep dus ga lekker terug naar Jullie samenleving en veel succes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s