Nieuw

Schuld van Merkel – ‘Iraakse moordverdachte verkrachtte ook elfjarig meisje’

De Iraakse verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een 11-jarig meisje. Naar verluidt zou Ali Bashar het meisje twee keer hebben verkracht. Dat maakte het parket van Wiesbaden vandaag bekend.

De Irakees zou zich in maart aan het meisje hebben vergrepen in een vluchtelingenopvang in Wiesbaden-Erbenheim. Bij de andere keer in mei zou een 14-jarige erbij zijn geweest die getuige was in de zaak Susanna. Die 14-jarige Afghaan zit nu vast.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Schuld van Merkel – ‘Iraakse moordverdachte verkrachtte ook elfjarig meisje’

  1. Ja die Merkel heeft nu echt bloed aan haar handen. Begrijp niet dat zij het al die tijd maar volhoudt in de politiek en dat ze herkozen wordt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s