Nieuw

Oostenrijk dreigt zuidgrens te sluiten voor migranten

screenshot you tube

Oostenrijk dreigt de grens met Slovenië en Italië te sluiten als de Duitse regering migranten daadwerkelijk gaat terugsturen, zoals gisteren is afgesproken. In een verklaring schrijft de Oostenrijkse bondskanselier Kurz dat Oostenrijk in dat geval maatregelen moet nemen om “onze zuidelijke grens te beschermen”. Veel illegale migranten die Duitsland binnenkomen, zijn via Italië en Oostenrijk gereisd.

Bondskanselier Merkel (CDU) en minister van Binnenlandse Zaken Seehofer (CSU) wisten gisteravond na wekenlang touwtrekken een regeringscrisis over de aanpak van migranten te bezweren. Ze spraken onder meer af dat er in Beieren, vlakbij de grens met Oostenrijk, gesloten migrantencentra komen, waar migranten worden vastgehouden die eerder in een andere EU-lidstaat zijn geregistreerd. Zij moeten in die centra wachten op hun uitwijzing. Oostenrijk vreest daardoor te maken te krijgen met een groot aantal teruggestuurde asielzoekers.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2239625-oostenrijk-dreigt-zuidgrens-te-sluiten-voor-migranten.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oostenrijk dreigt zuidgrens te sluiten voor migranten

 1. templars2017 // juli 3, 2018 om 23:37 //

  Omgekeerd domino effect ,als er iets van gaat komen .

  Best zou zijn dat ieder land zijn grens sluit mogen of niet ,de beschikbaarheid van de grenzen aan de unie geven is in feite het heft uit handen geven wat er met je land gebeurd ,je weet nooit meer wie binnenkomt ,Europa heeft gefaald ,of was dat de bedoeling ?

  Like

 2. Europa heeft gefaald?!
  Beter om de eu en Europa niet door elkaar te halen.
  De eu heeft gefaald. Maar dat is niet nieuw.
  Het was al een failure bij de oprichting ervan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s