Nieuw

Nationale krachten herrijzen: Salvini wil van Lega de “Europese strijdkracht” maken

Minister Matteo Salvini. Bron: Salvini/Facebook.

De nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini wil van zijn Lega een Europese strijdkracht maken. “Mijn doel is om te transformeren in een Europese, een internationale kracht die de nationale grenzen overschrijdt en vrijheid, werk en arbeidskansen voor alle volkeren in Europa biedt”, zei partijleider Salvini, volgens de “Corriere della Sera”.

– Ik ben voor een Europa van hoop, vervolgde Salvini. Ik ben voor een Europa van hoop, werkgelegenheid en veiligheid. Tot dusverre is Europa decennia lang slecht geregeerd. Dit heeft geleid tot een Europa van onzekere banen, bankfaillissementen en een uit de hand gelopen immigratie. Alle partijen moeten beslissen aan welke kant ze staan, zei Salvini.

Hij sloot ook definitief de mogelijkheid uit dat de Lega zou toetreden tot de Europese Volkspartij (EVP), waartoe de geallieerde Forza Italia rond voormalig regeringsleider Silvio Berlusconi reeds behoort. In het Europees Parlement maakt de Salvinipartij net als de FPÖ deel uit van de Fractie Europa van Nationale Staten en Vrijheden (ENF).

Bron:

http://zuerst.de/2018/07/02/rechtsaussen-im-aufwind-salvini-will-lega-zur-europaeischen-kraft-machen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s