Nieuw

Met explosief opgepakte Iraniër werkzaam in Rotterdamse haven

De Iraanse man die in Belgie is opgepakt omdat hij een aanslag een Frankrijk wilde plegen, werkte in de Rotterdamse haven. Dat meldt het Nieuwsblad. De 38-jarige Amir S. en zijn 33-jarige vrouw Nasimeh N. Amir werden zaterdag opgepakt na signalen over een op handen zijnde aanslag in Frankrijk. Bij de gerichte antiterrorisme-actie van de Belgische politie werden in hun auto een ontsteker en een zelfgefabriceerde bom aangetroffen.

Het doelwit van S. en N. was, zo blijkt uit een gedeeltelijke bekentenis, een jaarlijkse bijeenkomst van Iraanse oppositieleden in Villepinte bij Parijs. Op de bijeenkomst van de verboden Iraanse Volksmoedjahedien (MEK) werden zo’n 25.000 mensen verwacht, waaronder de vroegere burgemeester van New York en advocaat van de Amerikaanse president Rudy Giuliani.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/met-explosief-opgepakte-iranier-werkzaam-in-rotterdamse-haven~a9e869d9/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Met explosief opgepakte Iraniër werkzaam in Rotterdamse haven

 1. Yvonne // juli 3, 2018 om 13:14 //

  dat meen je niet is er 1 gevonden die werkt, ga toch weg
  een aanslag tegen zijn eigen volk maar wel die in hun ogen fout zijn
  zeker de pest erin dat hij wel moet werken en de rest van de wereld niet

  Like

 2. Henk der Niederlander // juli 3, 2018 om 14:03 //

  Die van de MEK zijn Marxisten eerste klas.
  Wat miij betrefd niet erg al er een hoop van opgeruimd worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: