Nieuw

Malaysie maakt reclame voor Zweden – “Zweden is een verborgen paradijs voor illegale migranten”

© Nowtheendbegins.

Malaysia Chronicle Today heeft vandaag een artikel met reclame voor Zweden, hoge bijdragen zonder de noodzaak om te werken en lage veroordelingen voor verkrachting worden benadrukt als voordelen van “vluchten” naar Zweden.

“Zweden is een verborgen paradijs voor illegale migranten, vooral uit drie moslimlanden – Syrië, Afghanistan en Irak. Zweden beschouwt zichzelf als de “globale humanitaire supermacht”, Zweden vocht oog om oog tand om tand met Duitsland om vluchtelingen of immigranten te verwelkomen, of hoe je ze ook wilt noemen.

In vergelijking met de 1,2 miljoen geïmporteerde vluchtelingen/immigranten van de Duitse bondskanselier Angela Merkel, lijkt de 163.000 van de Zweedse premier Stefan Löfven weinig. Maar het zijn meer immigranten per hoofd van de bevolking dan enig ander land in Europa.

De volgende vraag is dan ook waarom die illegale migranten zo van Zweden houlden. Het is duidelijk dat dit niet aan IKEA meubilair te danken is. Zweden is een paradijs voor de migranten omdat ze van de overheid harde cash krijgen zonder dat ze één dag hoeven te werken. Zweden schenkt geld aan pas gearriveerde migranten om hen aan te moedigen de gemeenschap binnen te komen.

Als vluchteling met een verblijfsvergunning, krijgt elk van hen tot US$35 (£28; €33; RM156) per dag – vijf dagen per week, zonder vragen. De migranten hoeven niet te werken om gedurende hun eerste 2 jaar in Zweden een “vestigingsvergoeding” te ontvangen, waarna het recht kan blijven bestaan. Waar in de wereld kun je zulke krankzinnige voordelen krijgen?

Nieuw aangekomen migranten kunnen alleen al met een aanvullende inrichtingsvergoeding US$510 dollar (£410; €480; RM2.273) per maand ontvangen. Als je de dagelijkse “vestigingsvergoeding” van 35 dollar bij elkaar optelt, krijgt een migrant met 3 kinderen elke maand 1.210 dollar (974 pond; 1.140 euro; RM5.393) gratis geld. Wie met zijn volle verstand zou dan gaan werken?

Maar gratis geld – naast gratis gezondheidszorg, gratis onderwijs en gratis huisvesting – is niet de enige attractie die Zweden tot een paradijs maakt voor vluchtelingen/migranten. Dankzij het Zweedse immigratiebeleid is Zweden de aantrekkingspool voor seks geworden, aangezien verkrachting en geweld in het hele land explodeerden, waardoor de natie de “verkrachtingshoofdstad” van Europa is geworden.

Net als Duitsland wordt de Zweedse regering beschuldigd van het bewust verhullen van verkrachtingsdelicten ter bescherming van moslimmigranten.”

Bron:

http://www.malaysia-chronicle.com/?p=119590

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Malaysie maakt reclame voor Zweden – “Zweden is een verborgen paradijs voor illegale migranten”

 1. antiislamnu // juli 4, 2018 om 01:23 //

  Wat moet je hier nog op zeggen als die mensen dit zelf willen?
  Als zij dit normaal vinden laat ze er maar van genieten dan .
  Kijk hoe krankzinnig ze daar zijn om te kotsen

  Like

 2. skeeter // juli 4, 2018 om 04:33 //

  Er staan 5 MH370’s klaar……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s