Nieuw

Hier lachen ze naar de camera na hun geslaagde groepsverkrachting

Kent Police

Het Turkse trio verkrachtte het Britse tienermeisje gedurende een uur in een auto. Renden lachend weg om hun vriend Omar op te halen – zodat hij ook het meisje zou kunnen verkrachten.

De drie verachtelijke aasgieren hadden een afschuwelijke werkmethode. Ze loerden op een kwetsbare vrouw en zonderde deze dan van haar gezelschap af om op een vreselijk manier van haar te profiteren.

De weerloze dronken vrouw, die amper kon lopen, werd door de Turken meegelokt naar een auto in een parkeergarage in het centrum in Canterbury, Engeland, en werd gedurende 50 minuten herhaaldelijk verkracht in de vroege uren van vrijdag 13 april.

Het slachtoffer was gezien toen ze de The Cuban bar op de High Street verliet met twee van de gedaagden. Ze lokten haar mee naar Holman’s Meadow parkgarage, waar beide mannen haar verkrachtten. Daarna haalden ze een derde Turk, Omar Engin, op en nodigden hem uit om hetzelfde te doen. Daarna namen de mannen haar mee naar het centrum en dropte haar in de buurt van Fenwick.

De groepsverkrachting werd gemeld aan de politie en na onderzoek van camerabeelden en forensische analyse, werden Altun, Amet en Engin geïdentificeerd en gearresteerd.

Na de hoorzitting zei de politie-inspecteur sergeant Matt Banks:

– Deze drie mannen aasden op een kwetsbare vrouw en profiteerden vervolgens op de slechtst mogelijke manier van haar.

– Ze scheidden haar van haar vriendin af tijdens de vroege uren van de ochtend met een plan om hun eigen verdorven seksuele verlangens te vervullen.

– Ze herinnert zich de verkrachting als pijnlijk. Ze zei voortdurend nee.

– Dankzij de medewerking van de nachtclub en andere lokale bedrijven konden we uitstekende beelden krijgen, waarop de mannen vanaf het begin van de aanval tot aan het einde te zien waren. Dit materiaal is van vitaal belang geweest voor dit onderzoek en heeft bijgedragen aan hun veroordeling.

– Ik wil ook het slachtoffer bedanken voor haar moed, die veel geleden heeft onder deze beproeving.

– Het heeft een diepgaand effect gehad op haar en haar familie.

Sali Amet, 23, van Preston Street in Faversham en Omer Engin, 24, van Hoades Wood Road in Sturry werden voor verkrachting tot negen jaar gevangenisstraf veroordeeld, terwijl Salih Altun, 25, van East Street in Faversham, werd veroordeeld tot negen jaar en negen maanden voor twee verkrachtingen.

Het is echter niet gebruikelijk dat criminelen in Groot-Brittannië hun vermeende gevangenisstraffen volledig in hechtenis uitzitten, halverwege hun straf worden ze allemaal automatisch voorwaardelijk vrijgelaten.

Bron:

http://www.kentonline.co.uk/canterbury/news/video-three-jailed-for-car-park-rape-185472/

https://www.breitbart.com/london/2018/06/30/turks-jailed-gang-raping-teen-girl-canterbury-england/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Hier lachen ze naar de camera na hun geslaagde groepsverkrachting

 1. I understand that the young girl was drunk, that happens many times in England and Holland as well. And yes many girls like to be with muslims who can’t find a goat or a chicken where they can stick their dicks. I see a lot of garbage everywhere.

  Like

 2. ieznogoedh // juli 3, 2018 om 10:33 //

  Het slachtoffer was gezien toen ze de The Cuban bar op de High Street verliet met twee van de gedaagden.
  Geen medelijden mee. Als je je afgeeft met tuig, moet je niet klagen als ze een voor tuig normaal gedrag vertonen en je ineens slachtoffer wordt.
  Een fatsoenlijke vrouw houdt zich verre van dit ras.

  Liked by 1 persoon

 3. Freda // juli 3, 2018 om 12:11 //

  @ ieznogoedh
  Helemaal mee eens, als je je dronken en wel inlaat met dit soort afval moet je ook zo flink zijn de consequenties te aanvaarden en niet later lopen janken.

  Liked by 1 persoon

 4. Geheel eigen schuld dikke bult.

  Like

 5. Greengo // juli 4, 2018 om 00:33 //

  Like

 6. Ome Henk // juli 4, 2018 om 11:41 //

  Ik vraag me altijd af wat de reactie van ouders van deze meisjes zal zijn.
  Voor mezelf sprekend kan ik u garanderen dat de straf van deze kutturken pas echt zou beginnen nadat ze zijn vrijgelaten.

  Like

 7. Gladiator // juli 4, 2018 om 19:54 //

  Heb 4 dochters opgevoed, allemaal stukken (nou ja, ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld) en geen van de vier moet ook maar IETS van buitenlanders en met name van moslims hebben…..en dan vraag ik me af………………hoe zou dat nou toch komen!!!???

  Gladiator

  Like

 8. Gladiator // juli 4, 2018 om 19:56 //

  Oei oh ja,

  @ Redactie dezes,

  Mijn profielnaam is gewijzigd van Rotsus1958 naar Gladiator zodat ik overal dezelfde naam bij reacties heb.

  Neem aan dat dit akkoord is.

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 9. “allemaal stukken”
  Dan neem ik aan dat ze op hun moeder lijken.

  Liked by 1 persoon

 10. Haha is heel duidelijk nepnieuws,
  Fakenews !!!
  Mensen die er in trappen zijn echt zielig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s