Nieuw

Gezagvoerder NGO-schip “Lifeline” mag Malta voorlopig niet verlaten

Valletta – De kapitein van het Duitse reddingsschip “Lifeline” mag Malta voorlopig niet verlaten. De 57-jarige moest zijn paspoort op maandag na een eerste rechtszitting in Valletta inleveren, meldt het MDR-tijdschrift “Exakt”, onder vermelding van zijn eigen informatie. De rechtszaak zal donderdag worden voortgezet.

Indien de Duitse kapitein niet verschijnt op de nieuwe rechtszitting, dan dreigt hem een boete van 10.000 euro. Volgens het tijdschrift heeft de rechtbank maandag ook besloten om de “Lifeline” voorlopig onder gerechtelijk toezicht te plaatsen. Het schip mag tot nader order de haven niet verlaten.

Bovendien mogen er slechts drie bemanningsleden aan boord zijn om daar de technische werkzaamheden te onderhouden. De kapitein van de “Lifeline” moet zich verantwoorden voor de redding van 234 voortvluchtigen voor de Libische kust. Malta beschuldigt de organisatie “Mission Lifeline” ervan dat het schip niet naar behoren was geregistreerd.

Bovendien had de kapitein de instructies van de Italiaanse autoriteiten om de redding aan de Libische kustwacht over te laten, genegeerd.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/02/bericht-lifeline-kapitaen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6973 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Gezagvoerder NGO-schip “Lifeline” mag Malta voorlopig niet verlaten

 1. skeeter // juli 3, 2018 om 04:31 //

  Kielhalen gaat nog een “come back” maken

  Like

 2. Mag de kapitein (criminele mensensmokkelaar) zomaar vrij? Voor een fooi van slechts 10.000 euro?

  Like

 3. Aan de mast van het schip knopen en laten zinken

  Like

 4. skeeter // juli 3, 2018 om 19:43 //

  Lauren southern kan wel “economic migrants” zeggen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s