Nieuw

En de media vragen zich af waarom men hen niet vertrouwt

Bekijk deze covers van het tijdschrift Time.

Dat zegt alles wat we moeten weten waarom driekwart van de Amerikanen denken dat de media geen eerlijke presentatie van het nieuws geven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on En de media vragen zich af waarom men hen niet vertrouwt

 1. ieznogoedh // juli 3, 2018 om 10:36 //

  Deze covers zijn uitstekend om te illustreren dat Trump het heel goed doet.
  Zou hij net zo worden uitgebeeld als de stiekeme mislim hussein obama, dan zou dat alleen betekenen dat hij ook landverrader was.

  Liked by 1 persoon

 2. Hahahaha,Natuurlijk ontkennen ze elke betrokkenheid bij dat nepnieuws omdat zij daar opdracht van de redacteur voor gehad hebben en bedreigt met ontslag als zij niet voldoen aan dit gegeven.
  Dat alle tv en radio zenders en kranten in handen zijn van Multinationals en geen krant verkopen en er haast niemand meer kijkt en luistert naar die NSB (NPO)radio en tv zender hebben ze inmiddels in de gaten en willen meer geld maar dat word eerder minder als het aan de Minister ligt en terecht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s