Nieuw

Dit is wat ze van je denken

De video laat zien hoe socialistisch-radicalisme intolerantie en geweld blijft aanmoedigen.

De term ‘racist’ is het ultieme schurkwoord van degenen die zichzelf ‘progressief’ noemen. Ze hebben niets ergers om naar voren te brengen. Een racist heeft geen verzoenende eigenschappen en heeft geen recht op de garanties en privileges die hun wel hebben. ‘Volksvijanden’ is misschien overdreven, maar het lijdt geen twijfel dat de linkse radicalen die de media domineren gezworen vijanden zijn van een groot deel van het volk.

Het meest gewaardeerde commentaar leest: “President Trump’s election didn’t create the left’s hate, it revealed it for all to see”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Dit is wat ze van je denken

  1. trebor2110 // juli 3, 2018 om 08:37 //

    HAHAHAHHA wat een bange boze raten

    Like

  2. Claudia M. // juli 3, 2018 om 20:33 //

    Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen en ganzen!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s