Nieuw

Dieven stelen gouden tanden uit de mond van man in Parijse shariazone

Een 37-jarige man werd het slachtoffer van een brute aanval vrijdagavond in een voorstad van Parijs toen verschillende mensen hem van zijn telefoon beroofden en vier van zijn gouden tanden uit zijn mond trokken.

De man liep alleen in de buitenwijk van Aubervilliers, in de dichtbevolkte shariazone Seine-Saint-Denis ten noorden van de Franse hoofdstad, toen hij het doelwit werd van “verschillende individuen” nadat ze zijn mobiele telefoon zagen, meldt BFMTV.

Volgens onderzoekers merkten de overvallers op dat de man verschillende gouden tanden had terwijl ze zijn telefoon stalen en trokken toen zijn tanden uit zijn mond. De politie zei dat de dieven geen enkele vorm van tandheelkundig materiaal tijdens de aanval gebruikten.

“Dat alles om €50 te krijgen,” zei een politiebron. Na de brute aanslag werd het slachtoffer met niet-levensbedreigende verwondingen overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis.

De brute misdaad is de laatste in een hele reeks van misdaden en het cultuurverrijkte Parijs. In februari werden drie migranten uit de Afrikaanse eilandnatie Kaapverdië gearresteerd, niet alleen omdat ze een man hadden aangevallen, maar ook omdat ze delen van zijn oor hadden gegeten.

Sommige voorsteden zijn zo gevaarlijk geworden dat zelfs de Franse nationale koerier Chronopost weigert om in bepaalde gebieden te leveren voor de veiligheid van zijn werknemers, terwijl chauffeurs van het openbaar vervoer weigeren om op sommige stations in Noord-Parijs te stoppen, omdat ze zichzelf en hun passagiers in gevaar brengen.

Ook het aantal willekeurige aanslagen in heel Frankrijk is toegenomen, en sommigen schatten dat er ten minste 777 willekeurige gewelddadige aanslagen per dag plaatsvinden, zoals de aanslag in Noord-Parijs in februari, toen een met een mes bewapende man zes mensen stak, die allemaal overleefden. De politie vond later de dronken man die onder het bloed van zijn slachtoffers zat in een portiek.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Dieven stelen gouden tanden uit de mond van man in Parijse shariazone

 1. templars2017 // juli 3, 2018 om 22:17 //

  Dit kan niet blijven duren, onmogelijk ,macron is de controle kwijt over grote delen van zijn land ,tevens is hij niet meer bij machte om het terug te nemen ,Frankrijk heeft een verovering die met de dag uitbreid binnen haar eigen grenzen.
  Hoe hij het durft de verplichte tolerantie te verdedigen terwijl het land onder zijn voeten verdwijnt is voor ieder een raadsel.
  Hoe hij het durft de Italianen ,de Hongaren ,de Oostenrijkers ,de Polen de les te spellen terwijl zijn eigen land verzuipt in de migratie ellende is een nog groter raadsel.
  Hoog in zijn ivoren toren zit de babyface president zich weldunkend te spiegelen naast zijn vrouw die er ook al niet te fris meer uitziet .
  Zijn gedrag is onvolwassen en zeker al niet geschikt voor de leiding van een land als Frankrijk.
  Deze euro narcist met het oedipuscomplex zou beter af zijn geweest bij zijn oude werkgeven ,de rotschilds , dan hadden we er niet zo veel last mee gehad ,daar moest hij orders opvolgen en niet zoals nu orders geven.

  Like

 2. trebor2110 // juli 3, 2018 om 23:21 //

  toen verschillende mensen hem van zijn telefoon beroofden en vier van zijn gouden tanden uit zijn mond trokken.
  Dat alles om €50 te krijgen,” zei een politiebron.

  50 Euro voor 4 gouden tanden en een gsm beetje weinig en dan moeten ze het nog delen ook .
  Maar hoe hebben ze die tanden er eigenlijk uitgetrokken ik weet uit ervaring dat die dingen vrij stevig zitten of was het zo.n grill (overzet stuk) met een beetje goud

  Like

 3. Von Puffelen // juli 4, 2018 om 15:08 //

  Momenteel zijn er voldoende hoog opgeleide tandartsen die de oversteek vanuit afrika maken.

  Like

 4. Een wijze les. Geef zulke jongens lood voordat ze je goud afnemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s