Nieuw

De opkomst van het nationalisme

Het YouTube-kanaal ‘European Rebirth’ heeft de film geproduceerd, met videoclips over verzetsbewegingen en verschillende andere nationalistische organisaties in Europa en de Verenigde Staten. De film is een eerbetoon aan de groeiende weerstand tegen globalisme en massa-immigratie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De opkomst van het nationalisme

 1. Wim Vreeswijk // juli 3, 2018 om 08:12 //

  Probleem is nu dat er al 50 miljoen Europa zijn binnengelaten….

  Like

 2. Dit heet ontwaken ,eens het momentum heeft ,moet het gehouden worden en indien mogelijk versterkt……

  Like

 3. Het is tijd om op te staan,de wekker is al jaren geleden afgegaan,en als men toch blijft slapen is het voor eeuwig ook voor je kinderen en kleinkinderen.

  Like

 4. paulzwueste // juli 3, 2018 om 17:50 //

  50 Miljoen…?
  Hoeveel korting krijgen we…?

  Like

 5. Hb. Schwarz // juli 3, 2018 om 18:14 //

  Ben ik een racist, omdat ik het product ben van een witte maatschappij? Er in ben opgegroeid en het nu normaal moet vinden dat er ruim 100 nationaliteiten in ons land bevinden. Ik geen neger, moslim of zwarte mag zeggen? Moet ik het normaal vinden dat er honderden moskeeen zijn gebouwd? Moet ik het normaal vinden dat er angst bestaat s, als vrouwen en ouderen nachts niet over straat durven? Wat moet ik als wit slachtoffer normaal vinden!

  Like

 6. Dit artikel is op de site van Verenigd Europa herblogd:
  https://www.facebook.com/Verenigdeuropa/?modal=admin_todo_tour

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s