Nieuw

De magistraat in Norwich verdedigde zijn familie en boedel tegen een wrede inbraak-liga – wordt beschuldigd van racistische aanval op negers 

Nigel en Cindy Stringer. (CC0 Public Domain)

Het echtpaar Nigel en Cindy Stringer en hun drie kinderen werden eerder dit jaar aangevallen door een gewapende inbraak-bende die hun 2-miljoen euro villa wilden binnendringen. Nigel verdedigde zijn gezin en het huis. De politie verdenkt daarom Nigel van gewelddadige mishandeling van de inbrekers. Een verzwarende omstandigheid voor hem is dat hij racistische scheldwoorden tegen de criminelen gebruikte.

Nigel Stringer verdedigde zijn vrouw Cindy en de drie kinderen van het echtpaar tegen een ​​bende allochtone criminelen. Ze waren gewapend met een pistool, messen, metalen buizen en een kruisboog, en braken in in de luxe 40-kamer-villa van de familie in Norwich.

Omdat Stringer zich verdedigde wordt hij door de politie beschuldigd van het mishandelen van de inbrekers-bende. Dit omdat Stringer het nikker-woord gebruikte toen hij tegen de bende schreeuwde. Vreemd genoeg gebruikt de inbraak-bende het nikker-woord tegen elkaar, maar dat interesseert de rechterlijke macht niet, omdat negers elkaar nikker mogen noemen.

Een van de mannen had een pistool en bonkte op het glas van de voordeur. Stringer haastte zich om de hockeystick van zijn zoon te pakken en confronteerde de indringers.

– Ik gebruikte mijn handen en de stick om hem weg te krijgen van het huis. Hij bleef me slaan en schoppen. Ik bloede, was bont en blauw geslagen en volledig uitgeput, zegt Stringer.

Toen Stringer werd gearresteerd voor zijn zelfverdediging tegen de bende, hield de politie hem en zijn zoon voor drie uur in arrest, terwijl de zwarte inbraak-bende op vrije voeten werd gesteld.

– Toen de politie ons had aangehouden, lieten ze mijn vrouw en mijn dochters onbeschermd achter terwijl sommigen van de bende nog steeds in en rond onze tuin verbleven, zegt Stringer.

Nigel Stringer, die een fortuin heeft gemaakt als projectontwikkelaar, heeft voor 26 jaar gewerkt als magistraat. Delen van het Verenigd Koninkrijk hebben nog steeds een systeem van administratieve rechtbanken, dat wil zeggen, niet-juridisch geschoolde mensen die deelnemen aan rechtszaken.

Stringer wendt nu zijn magistraat-rol aan voor het runnen van een privaat gefinancierde aanklacht tegen de zwarte bende, wat hij zich kan veroorloven, aangezien hij multimiljonair is. De rechterlijke macht lijkt niet geïnteresseerd te zijn in een strafvordering tegen de zwarten. Stringer’s gebruikmaking van het nikker-woord vormt een verzwarende factor voor hem.

In Groot-Brittannië is besloten dat de zogeheten haatmisdaden prioriteit moeten krijgen. Stringer zelf vond enkele maanden later drie messen en een metalen buis in zijn tuin die de criminelen hadden verloren. De politie had niet eens de moeite genomen om de plaats van het delict te onderzoeken.

Stringer zegt dat “gerechtigheid door zijn aderen stroomt”, omdat zijn ouders en zijn grootvader een loopbaan bij de politie hadden.

– Ze zouden in hun graf omdraaien als ze wisten dat de moderne politieke correctheid de oorzaak is dat mijn zoon en ik werden gearresteerd omdat ik mijn gezin verdedigde, zegt Nigel Stringer.

Stringer zegt dat hij bang werd toen hij vier andere negers aan de andere kant van de heg hun compagnon zag toejuichen met frases als: “Kom op nikker, sla hem neer!”

Ik had geen kracht meer, ik had alleen nog maar mijn stem en ik heb geprobeerd om de meest schokkende woorden te schreeuwen, terwijl ik dacht “als ze door de heg komen, kunnen we worden vermoord”. Er was niemand daar die ons kon helpen, we waren alleen. Ik gebruikte hun eigen woorden en schreeuwde, “als jullie nikkers hier komen zal ik jullie fucking verrot slaan”. Ik gebruikte gewoon hun eigen woorden tegen hen. Ik ben geen racist, zegt Stringer.

Net voordat de politie arriveerde belde een van de criminelen de politie en zei dat hij was “aangevallen door twee mannen, die hem veel verwondingen hadden aangebracht en slachtoffer is geworden van een racistische haatmisdaad”.

Een paar weken later werd Stringer door de politie geïnformeerd dat zijn aanklacht van inbraak is neergelegd. Daarom neemt hij ontslag als magistraat om zodoende tot een ​​private vervolging over te gaan, die hij anders niet kan verrrichten.

Een woordvoerder van Norfolk politie zei dat de aanklacht tegen Stringer naar het O.M. is gestuurd en dat “het onderzoek tegen Stringer voortduurt”. Het doel van het uitgebreide onderzoek is om na te gaan of het mogelijk is om Stringer te vervolgen voor zijn “racistisch geweld”.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5902565/Magistrate-Nigel-Stringer-defended-Morningthorpe-Norwich-burglary-private-justice.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on De magistraat in Norwich verdedigde zijn familie en boedel tegen een wrede inbraak-liga – wordt beschuldigd van racistische aanval op negers 

 1. Duchesne // juli 3, 2018 om 10:02 //

  De vraag is voor Nigel Stringer wie nu eigenlijk de echte bedreiging is, de rovers of de eigen politie met hun interpretatie van wet en recht…voor mij is het in elk geval heel duidelijk waar dit naar toe gaat….

  Like

 2. Duchesne // juli 3, 2018 om 10:21 //

  …en nog wat meer resultaten van politieke terreur en bezuiging op gezondheidszorg om negerts en bruinvolk gratis medische hulp te kunnen geven….. https://www.ed.nl/brabant/vooral-in-brabant-veel-zelfmoord-aantal-flink-toegenomen~a3a3afc4/

  Je kunt het beleid van CDA, PVDA en VVD eigenlijk wel moorddadig noemen, en dit zijn dus echt niet alle cijfers…’ Je kan precies zien wanneer het UWV is begonnen met depolitiek te volgen en de intentie van de wet op arbiedsongeschiktheid en ziekte loste laten. Hufterigheid van politiek is dus meetbaar…en dan volgt de burger na enige tijd het voorbeeld van de poltiek….

  Like

 3. Er is wel een analogie van de situatie in het Duitsland in de nazitijd te zien.
  De witmens is de nieuwe Jood, de zwartmens het bruinhemd en de overheid de nieuwe nazipartij.
  Wellicht echter zullen de nieuwe Joden zich niet zo makkelijk laten afslachten, wordt de nieuwe nazipartij ontbonden en de zwartmens daarheen gestuurd waar hij thuishoort.
  Met dit soort berichten kan je alleen maar hopen dat die Brexit doorgaat, dat UKIP ook tegen dit soort uitwassen gaat/blijft vechten en Engeland weer terug omvormt tot Good Old England.
  Onder May is het werkelijk snel bergafwaarts gegaan.

  Like

 4. het zelfde met homo,s je mag ze wel in elkaar slaan maar zodra je er iets bij roept van stink flikker of tering homo dan heb je een probleem :-0

  Like

 5. polderboy // juli 3, 2018 om 11:32 //

  Afschuwelijk hoe die racist Stringer die donkere medemensen discrimineert en mishandelt!
  Misschien waren het wel arme vluchtelingen, die een klusje zochten: de tuin onderhouden of zoiets?

  Dat een upper class rechter nog wel, zich toch zo vreselijk misdraagt als een tokkie!!
  Waar met het toch heen met onze samenleving, vragen ze zich op het politiebureau af.

  Like

 6. Emiel van Doorn // juli 3, 2018 om 11:48 //

  Om deze rede gaan inbrekers bij mij alleen DOOD de deur uit.
  Als ik ze hiervoor kon waarschuwen …bij deze.

  Liked by 2 people

 7. Marie // juli 3, 2018 om 11:49 //

  Ha, de opfok Dailymail is currently not accepting any comments on this article. Dat klopt al niet, ze laten iedereen en z’n moer leeglopen over alle society shit die ze publiceren. Dus er is meer dan wat het op het oog lijkt. Waarschijnlijk, althans dat hoop ik, hebben ze een fikse claim van ‘echte ‘ advocaten aan hun roddelkont hangen. Het OM mag daar wel starnakel gek zijn, de tegenstand begint ook georganiseerd te raken.

  Like

 8. Von Puffelen // juli 3, 2018 om 14:21 //

  “Om deze rede gaan inbrekers bij mij alleen DOOD de deur uit.”
  Yep, zo werkt dat, stel je voor dat ze je gaan aanklagen wegens niet policor taalgebruik.

  Like

 9. Een wijze les. Kennelijk moet je als gewone burger bij zelfverdediging geen enkele aanvaller laten ontkomen om niet voor stupide zaken vervolgd te kunnen worden. Veiliger en aangenamer wordt het er zo niet op in de samenleving. Maar dàt hadden diegenen zich al kunnen bedenken die het huidige toelatingsbeleid faciliteerden.

  Like

 10. Wanneer je als burger slachtoffer bent geworden van dit soort criminelen is 1 ding belangrijk en dat is de regie volledig in eigen hand te houden.
  Dus geen politie, geen ambulance en ook geen doodgraver!

  Like

 11. De zwarten overvielen een blank gezin. En dat is niet racistisch??

  Like

 12. Von Puffelen // juli 3, 2018 om 18:33 //

  Nee, die jongens hebben het al zo moeilijk tussen al die blanke überrascisten en dat overvallen is een beetje hun cultuur, het is even wennen maar uiteindelijk zal het net zo ingeburgerd zijn als zwarte piet.

  Like

 13. Greengo // juli 4, 2018 om 00:05 //

  Like

 14. Lijkt sterk op Tommy Robertson.
  Ik had verwacht dat hij wel even genoemd zou worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s