Nieuw

‘Cubs of the Caliphate’ terug naar Nederland samen met hun jihadmoeders

‘Kalifaatkinderen komen met moeders terug naar Nederland’

De terugkeer van drie Nederlandse IS-vrouwen en hun kinderen die vastzitten in kampen in Syrië is ‘heel dichtbij’. Nederland heeft een bevel tot gevangenneming gestuurd aan de Koerden die de kampen leiden.

Dat betekent dat er in feite is gevraagd de vrouwen over te dragen, zodat ze hierheen kunnen komen. ,,We zijn nu heel dichtbij,” zegt advocaat André Seebregts, die twee van de drie vrouwen vertegenwoordigt. Hoewel het verzoek aan de Koerden alleen de vrouwen betreft, acht hij het onmogelijk dat hun kinderen niet meekomen.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on ‘Cubs of the Caliphate’ terug naar Nederland samen met hun jihadmoeders

 1. De kinderbescherming komt nog pleegouders te kort, ik denk dat we ons maar gaan aanmelden.
  Bij wijze van spreken dan.
  Hoewel, de bereidheid tot jihadisme kan natuurlijk in de genen zitten, krijg dat er maar es uit.
  In dit geval zeer versterkt door opvoeding bij IS.
  Shalom,
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Like

 2. polderboy // juli 3, 2018 om 20:28 //

  Bij het AD zeggen ze dat het volgens officiële cijfers om 100 kinderen gaat.
  Familie in Nederland heeft echter over meer kinderen, zeker 10 meer, omdat die natuurlijk keurig samen met imam hier behielden hoeveel moslims er bij kwamen bij de oemma.
  Die parels van kindertjes waren ook nog eens verwekt door de meest uitverkoren uitverkorenen in de Koran: het elitekorps van massa moordende jihadisten van Mo uit Mekka.

  Het gros van die minimaal 110 kanspareltjes heeft natuurlijk nog geen Nederlandse ID papieren. Dat moet uitgezocht worden:
  “Dus u weet niet zeker of de vader van dit kanspareltje de beroemde ISIS christenen uitroeiende Mohammed Al Den Haagi was, of de fameuze slavendrijver Mohammed Al Amsterdammi? Doordat u dagelijks met een ander ISIS strijder van het Kalifaat trouwde, bent u de tel kwijtgeraakt. maar het beviel u evenwel uitstekend om als een gore sloerie daar te liggen neuken met al die massamoordenaars?”

  Dan komt het zootje kindertjes hierheen, wordt opgevangen in de oemma in de islamitische no go zone bij een islamitisch pleeggezin, en zit dadelijk bij de kleine Nederlandse Lucasje en Tessa op de basisschool.
  Nederlandse ongelovige honden dus, waarvan het kanspareltje thuis te horen krijgt, dat zijn heldhaftige vader daar nog een heleboel van over de kling heeft gejaagd bij ISIS, Nusra, Al Qaeda, Janmaat, en al die andere heilige jihad clubs van Allah waar paps voor werkte.

  En Femke Halsema de stimuleert het allemaal heel graag.

  Liked by 1 persoon

 3. Forse stijging van zelfmoord bij kinderen in Nederland…….raar hè…..behoorlijke hulp en begeleiding is er dus niet voor deze kinderen.
  Alleen voor potentieel gevaarlijke wildvreemden slooft men zich uit en het mag kapitalen kosten.

  Like

 4. Duchesne // juli 3, 2018 om 22:58 //

  Alles wat ook maar naar IS ruikt afmaken ! We zijn hiergodverdomme geen dierentuin. Moordernaars zijn het, en onze regering is hier opsettelijk moordernaars aan het beschermen en aan het faciliteren, opdat ze hier nogmaals kunnen gaan moorden. Als geboren Nederlander voel ik mij extreem bedreigd in mijn veiligheid door de handelswijze van “mijn” regering en word mijn toekomst en die van mijn kinderen een niet noodzakelijke levensgevaarlijke tocht in de toekomst.
  Niet noodzakelijk, net als het meelopen van deze regering in het slopen van andere landen door mee te bombarderen en valse informatie te verspreiden. IS tuig hoort in de grond, elders, en niet hier op straat, niet hier waar de op kosten van de burgers een nieuw huis krijgen en uitkering. Het is godverdomme het belonen van moordenaars en verkrachters wat de Nederlandse regering doet. En die kinderen van deze lui, door ze hierheen te halen word hun DNA ook nog bewaard, beloond en klaar gemaakt voor herkansing. En ik maar proberen mijn kinderen met respect voor anderen op te voeden. Kansloos maak ik ze tegen de beesten met onze “normen” en”waarden”….

  Hoe lang moet een mens dit soort waanzinnige absurditeit en onrecht nog aanzien, hoe lang gaat dit verraad door politici nog door, hoe lang nog?

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // juli 3, 2018 om 23:37 //

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s