Nieuw

Bijna alle jihadcommandocentra houden belastingvoordelen

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

De kop in de Telegraaf doet anders vermoeden:

Kamer: geen belastingvoordeeltjes omstreden moskee

Een meerderheid van de Tweede Kamer roept het kabinet op om een stokje te steken voor omstreden moskeeën die van belastingvoordeeltjes profiteren zonder zich aan de grondwet te houden.

VVD en CDA hadden het initiatief genomen om bij het kabinet erop aan te dringen om met een voorstel te komen zodat organisaties die ’in hun doelstellingen, uitlatingen en handelen’ zich duidelijk niet volgens de nationale en internationale rechtsregels gedragen, uitgesloten worden van de goededoelenstatus (ANBI) en daarmee van de bijbehorende belastingvoordeeltjes.

Maar de kamer weigert te erkennen dat alle moskeeën omstreden verwerpelijk zijn. Alle moskeeën prediken de sharia en de jihad, anders zouden het simpelweg geen moskeeën zijn. Er is maar één koran, sira en ahadith. Er is maar één islam, en er bestaat geen vredige versie van.

En alleen de PVV ziet dat in.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Bijna alle jihadcommandocentra houden belastingvoordelen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s