Nieuw

Alternatief voor Zweden wil “minstens” 500.000 immigranten deporteren

SVT's Pontus Mattsson leek geschokt te zijn toen de AfS-leider tijdens de uitzending "Mitt i Almedalen" sprak over het terugsturen van een half miljoen immigranten. "Een pure zuivering", noemde hij het.  © SVT/Schermdump

Alternatief voor Zweden wil zich profileren als een terugkeerpartij die veel van de problemen in Zweden wil oplossen door immigranten naar huis te sturen. Maar hoeveel zijn het precies? Ten minste 500.000 mensen, zegt partijleider Gustav Kasselstrand in SVT’s televisieprogramma Mitt in Almedalen (Midden in Almedalen).

Alternatief voor Zweden houdt elke dag een pleinvergadering tijdens de politieke week in Almedalen.

De partij publiceert ook opmerkingen en videoclips van deze week in sociale media.

Afgelopen maandag interviewde de Zweedse staatstelevisie, SVT, de partijleider Gustav Kasselstrand van Alternatief voor Zweden en Ilan Sadé, partijleider van Maatschappelijk Middenveld.

Sadé wees er onder meer op dat zijn partij staat voor een “efficiënter” staatsapparaat.

Kasselstrand benadrukte nogmaals het belang van terugkeer. Hij is van mening dat deportatie de enige remedie is die de problemen van Zweden kan oplossen. Alle verblijfsvergunningen sinds 2000 moeten opnieuw worden onderzocht, bepleit zijn partij.

– Een restrictief immigratiebeleid is niet genoeg. Het is niet genoeg om immigratie te willen stoppen. Om de grote maatschappelijke problemen in Zweden op te lossen, moet men durven te spreken over deportatie. En niet een kleine, maar op grote schaal, zegt hij.

– Dit is vanzelfsprekend de enige geloofwaardige oplossing voor het probleem van Zweden, aldus Gustav Kasseltrand. Daarom is er ook ruimte voor een partij als Alternatief voor Zweden – ondanks het succes van de Zweden Democraten, zegt hij.

– SD durft deze vraag niet aan. We gaan een terugkeercentrum opzetten om te zien hoe ze hier zijn gekomen en of ze een bijdrage gaan leveren of überhaupt iets hebben bijgedragen. Daarna legt men het in de weegschaal, wat betekent dat veel mensen naar huis kunnen gaan. Waarschijnlijk minstens een half miljoen.

“Dit klinkt toch als een pure zuivering”, zegt SVT-verslaggever Pontus Mattsson. Maar dat beeld deelt Kasseltrand niet. Integendeel, hij ziet het als een “realistische oplossing” voor Zweden. Zeker, het zal een “grote onderneming” zijn om zoveel mensen naar huis te sturen, aldus de AfS-leider. Maar het is geen onmogelijkheid. De massale immigratie, die minstens zo groot was, kon ook worden uitgevoerd, benadrukt hij.

“Kon men hier miljoenen mensen naartoe brengen, is het nogal duidelijk dat men een half miljoen naar huis stuurt. Minstens, zegt Gustav Kasselstrand, erop wijzend dat zijn partij een realistisch plan heeft om de terugkeer te verwerkelijken.

Een einde maken aan de vele permanente verblijfsvergunningen staat niet in de agenda van Maatschappelijk Middenveld, volgens Ilan Sadé. Zijn partij wil echter “vrijwillige terugkeer” verwezelijken en criminele immigranten het staatsburgerschap ontnemen.

Bron:

http://www.friatider.se/afs-vill-utvisa-minst-500000-invandrare-svt-ren-utrensning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Alternatief voor Zweden wil “minstens” 500.000 immigranten deporteren

 1. Goed dat ook in Zweden verstandige taal klinkt om de Zweedse cultuur, waarden en samenleving te redden.

  Like

 2. Claasje Kater // juli 3, 2018 om 16:21 //

  Hoe zit het met een alternatief voor Nederland. Wat (verstandige) Zweden willen moet ook hier gebeuren.

  Like

 3. monique deceuninck // juli 4, 2018 om 16:29 //

  zou in Belgie ook zo moeten zijn ,straks is het uitverkoop van ons landje

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s