Nieuw

27 augustus 1816 legde een gezamenlijk Engels-Nederlandse vloot Algiers in de as, waar de ooms en neefjes van de Berber Aboutaleb woonden, omdat dat de enige manier was om een einde te maken aan de Berberse slavenjachten op Europese christenen

Een Berber die Nederland de maat neemt wanneer het slavernij betreft.

In ons land note bene, op ons grondgebied. Gekker moet het al niet worden. Het geeft maar weer eens aan dat Aboutaleb niet voor Nederland is, maar precies weet wanneer met zijn stinkende en giftige salafistische vinger in open Nederlandse wonden te krabben, in de jihadistische hoop dat er infecties ontstaan.

Islam is potverdomme de ideologie van slavernij, ‘islam’ betekent letterlijk ‘onderwerping’. Abd-ullah, een veelvoorkomende mohammedaanse naam betekent letterlijk ‘slaaf van allah’, zo noemen mohammedaanse ouders hun kinderen. Abd, Abeed (meervoud), betekent slaaf in het arabisch, ‘ullah’ staat voor allah. Abdullah = slaaf van allah. Er worden elke dag vandaag de dag kinderen ‘Abdullah’ genoemd.

Het arabische woord voor neger is ook Abd, Abeed, dat is synoniem. Het zegt werkelijk alles over hoe mohammedanen en Arabieren tegen negers en slavernij aankijken, het is zelfs geïncorporeerd in hun taal, het is onderdeel van hun denken, het zit in hun geest, slavernij voor negers is doodnormaal.

Dat is geen probleem voor Aboutaleb, maar wat wij gedaan hebben, voordat wij slavernij verboden, wel. Islamitische landen hebben slavernij nooit verboden, dat moesten wij met geweld afdwingen, tegen een hoge kostprijs, waarna ze er stiekem mee doorgingen, tot op de dag van vandaag omdat de koran het legitimeert. Slavernij is legaal in islam. En Aboutaleb, als überfanatieke mohammedaan en schriftkenner (zijn vader is imam), weet dat als geen ander.

In Aboutalebs eigen buurland, als we even vergeten dat Marokko de tussenliggende Westelijke Sahara bezet en gekoloniseerd heeft en in slavernij houdt, Mauretanië, is vandaag de dag 25% van de bevolking slaaf. En die Berber wil óns aanspreken ? Pas in 2007 werd slavernij strafbaar gesteld in Mauretanië, maar dat is voor de bühne als er niet gehandhaafd wordt.

Het heeft weinig zin Aboutaleb te wijzen op de islamitische slavernij, daar is hij voldoende mee bekend.

Niet alleen is Aboutaleb voldoende bekend met de legitimering van slavernij in de islamitische geschriften, hij weigert ook er afstand van te nemen.

Aboutaleb is een salafistische slang die hier andere minderheidsgroeperingen tegen de blanke autochtonen opzet. Hij polariseert en noemt dat verbindend. Dat is een gekende tactiek van moslims, zie bijvoorbeeld de islamitische invloed op de Black Lives Matter beweging. Dat is niet omdat mohammedanen in ene om negers geven, maar omdat ze ze als nuttig zien om de heersende structuur te helpen omver te werpen. Zonder zwarte slavenlegers zouden de mohammedanen nooit hun expansie van Saoedi-Barbarije tot aan Spanje hebben kunnen volbrengen in krap 100 jaar tijd. De-koloniseren (op de universiteiten) ? Niet als het om de 56 landen die Arabische koloniën zijn gaat, daar horen we nooit wat over.

140 miljoen !

En dat zijn dan alleen nog maar de Afrikanen. De Noord-Afrikaanse vazalstaten van het Ottomaanse Rijk hebben miljoenen Europeanen in slavernij gevoerd, de Turken hebben 5 eeuwen huisgehouden in Oost-Europa en lieten Rusland, Oekraïne, Polen en de Baltische Staten aan hun dependance van de Krim-Tataren om leeg te roven, terwijl er in Azië honderden miljoenen Hindoes in slavernij gebracht werden en uitgemoord.

[UPDATE: According to reports from the 1899 in a statement made by Indian religious leader Swami Vivekananda quoting Muslim historian Firistha, Muslims slaughtered over 400 million Hindus during an 800 year Muslim rule, bringing a population down from 600 mil to 200 million at the time. Firishta wrote the Tarikh-i Firishta and the Gulshan-i Ibrahim. If Muslims indeed slaughtered over 400 million people in India, the Muslim genocide around the world would exceed 890 million victims.

Tijdens de trans-atlantische slavenhandel zouden zo’n 12 miljoen Afrikanen overgezet zijn. Een fractie !

Ik zal maar een linkse krant aanhalen, want anders word ik weer uitgemaakt voor een racistische nazifascist, al beschouw ik dat inmiddels als Geuzennaam.

Uit onderzoek van de Boston University blijkt dat waarschijnlijk circa 90 procent van de Afrikaanse Amerikaanse slaven reeds slaaf was van Afrikanen, voordat ze werden aangekocht om naar Amerika te worden verscheept.

Van die trans-Atlantische slavenhandel werden ook Europeanen het slachtoffer. Minstens tienduizenden Ieren en Schotten werden door de Engelsen als slaaf verscheept en te werk gesteld in Amerika. Zij stierven in verhouding sneller aan ontberingen, omdat ze gemiddeld zwakker waren dan Afrikanen.

Ook duizenden arme Engelsen werden van straat gepikt en samen met misdadigers op slavenschepen gedumpt. De levens- en arbeidsomstandigheden waren zo abominabel dat men zelfs vrijwillig naar Amerika als eencentslaaf vertrok.

De reis op een slavenschip naar Amerika was levensgevaarlijk. Circa 1,8 miljoen mensen, 15 procent van 12,3 miljoen, stierven onderweg. Maar ook van de bemanning stierf gemiddeld een vergelijkbaar percentage.

Het Nederlandse aandeel in de slavenhandel was minder hoog dan menigeen denkt; circa 5 procent, oftewel 600 duizend mensen.

600 duizend mensen is peanuts vergeleken bij de mohammedaanse slavenhandel, het gaat de SJW’s, de zeurnegers en hun whitey helpers en de mohammedanen van DENK tot Aboutaleb dan ook helemaal niet om de slavernij. Slavernij is een stok om de altijd tot het dragen van schuld bereide blanke man mee te slaan.

Het in de as leggen van Algiers was enigszins effectief, uiteindelijk werden er 3000 christelijke slaven geretourneerd en de afpersingsgelden van het jaar ervoor terugbetaald, 80.000 Engelse ponden, vele miljoenen nowadays. Maar de slavenjachten op christelijke Europeanen zouden daarmee nog niet stoppen, Algiers en de mohammedaanse vloot werden binnen een jaar herbouwd. Die slavenjachten hielden pas op toen Frankrijk Algerije koloniseerde. En ach en wee en klaag, wat was dat fout die kolonisatie. Het was niet altijd voor eigen gewin, soms was het ook gewoon ter eigen verdediging, omdat anders de permanente jihad niet te stoppen viel.

Dat is de les die we in 2015 ter harte hadden moeten nemen toen de jihad over de Middellandse Zee weer in volle omvang losbarstte. Dit keer kwamen ze niet om onze vrouwen en dochters te roven om ze in Afrika in hun harems levenslang te verkrachten, dit keer bleven ze hier en verkrachtten ze in alle openbaarheid in onze eigen landen, omdat de EU dat aanmoedigt. Dit keer stalen ze niet onze rijkdommen om mee naar Afrika te nemen, dit keer kregen ze hier huisvesting van onze eigen overheden en volledige medewerking om de door ons opgebouwde sociale stelsels leeg te roven. Ze hoefden onze steden niet plat te  branden zoals ze gewend waren, ze namen ze ‘gewoon’ in bezit met medewerking van alle instanties.

Geen van de EU-migratieplannen zal werken tot de les van de geschiedenis geleerd wordt en men beseft dat de oorlog daar gevoerd moet worden waar die thuishoort. Tot Algiers weer in de as gelegd wordt.

Het grote verschil

Het werkelijk grote verschil tussen de Arabische slavenjacht in Afrika en de Europese slavenhandel, Europeanen deden niet aan jacht, maar kochten slaven van Arabieren en Afrikanen, was het aantal dat de reis overleefde. 15% overleefde de trans-Atlantische reis niet, tegen 80%-90% van de slaven die door de Arabieren uit Afrika gehaald werden.

Ook zien we in het Midden-Oosten niet heel veel nakomelingen van die negerslaven en er is toch een veelvoud naar toe gebracht, terwijl in de VS 13% van de bevolking Afro-Amerikaan is. In het Midden-Oosten worden de weinige negernakomelingen nog steeds gediscrimineerd, in de VS kun je het tot president schoppen.

Als Afrikaan was je ontegenzeglijk beter af om naar de Amerika’s getransporteerd te worden dan naar Arabirië.

De Arabische slavenhandel hield zich doorgaans bezig met de verkoop van gecastreerde mannelijke slaven. Zwarte jongens tussen de 8 en 12 jaar hadden hun scrotums en penissen volledig geamputeerd om te voorkomen dat ze zich voortplanten.

Dat is ook genocide, het voorkomen van alle toekomstige nakomelingen. (nou valt dat bij Afrikanen aan te moedigen, daar niet van, maar er zijn humanere methoden)

Mannen werden gecastreerd om eunuchs te zijn in huishoudelijke dienst en de praktijk van het steriliseren van mannelijke slaven was niet beperkt tot alleen zwarte mannen. “De kalief in Bagdad aan het begin van de 10e eeuw had 7.000 zwarte eunuchen en 4.000 witte eunuchen in zijn paleis”, schrijft auteur Ronald Segal in zijn boek uit 2002, Islam’s Black Slaves: The Other Black Diaspora.

“Castratie was dodelijk voor de grote meerderheid van de slaven op wie het werd toegepast, vooral zwarten. Witte eunuchen werden geproduceerd door alleen hun testikels af te snijden, maar zwarten werden “onderworpen aan de meest radicale vorm van castratie. . . niveau met de buik. . . gebaseerd op de aanname dat zwarten een onbestuurbare seksuele lust hadden; elke [zwarte] eunuch vertegenwoordigt op zijn minst 200 ter dood gebrachte Soedanezen.”

When the operation is about to take place, the candidate or victim–as the case may be–is placed on a kang in a sitting–or rather, reclining position. One man supports him round the waist, while two others separate his legs and hold them down firmly, to prevent any movement on his part. […] with one sweep of the knife he is made a eunuch.

The operation is performed in this manner:–white ligatures or bandages are bound tightly round the lower part of the belly and the upper parts of the thighs, to prevent too much haemorrage. The parts about to be operated on are then bathed three times with hot pepper-water, the intended eunuch being in the reclining position as previously described. When the parts have been sufficiently bathed, the whole,–both testicles and penis–are cut off as closely as possible with a small curved knife, something in the shape of a sickle. The emasculation being effected, a pewter needle or spigot is carefully thrust into the main orifice at the root of the penis; the wound is then covered with paper saturated in cold water and is carefully bound up. After the wound is dressed the patient is made to walk about the room, supported by two of the “knifers,” for two or three hours, when he is allowed to lie down.

The patient is not allowed to drink anything for three days, during which time he often suffers great agony, not only from thirst, but from intense pain, and from the impossibility of relieving nature during that period.

At the end of three days the bandage is taken off, the spigot is pulled out, and the sufferer obtains relief in the copious flow of urine which spurts out like a fountain. If this takes place satisfactorily, the patient is considered out of danger and congratulated on it; but if the unfortunate wretch cannot make water he is doomed to a death of agony, for the passages have become swollen and nothing can save him. (*)

Castratie:

http://atlantablackstar.com/2014/06/02/10-facts-about-the-arab-enslavement-of-black-people-not-taught-in-schools/

https://www.amren.com/features/2017/02/black-slavery-middle-east/

https://madworldnews.com/what-muslims-did-to-male-slaves-makes-female-genital-mutilation-look-minor/

http://www.aina.org/news/2006100394917.htm

Aboutaleb verdient een enkeltje Marokko, dan kan hij daar slavernij gaan bestrijden, wij hebben het al lang afgeschaft.

De salafist uit de Rif moet ophouden met zijn dagelijkse jihad en wegwezen. En bij zijn vertrek verwachten we een bedankje voor het feit dat wij de slavernij af hebben geschaft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on 27 augustus 1816 legde een gezamenlijk Engels-Nederlandse vloot Algiers in de as, waar de ooms en neefjes van de Berber Aboutaleb woonden, omdat dat de enige manier was om een einde te maken aan de Berberse slavenjachten op Europese christenen

 1. Ik snap die lui van Leefbaar niet.

  ik zou het wel weten als ik in de Rdamse raad zat. Ik zou lekker elke dag een koran meenemen, een soera voorlezen, en vragen of Abou er afstand van neemt.

  Like

 2. skeeter // juli 3, 2018 om 04:25 //

  “Dat is ook genocide, het voorkomen van alle toekomstige nakomelingen. (nou valt dat bij Afrikanen aan te moedigen, daar niet van, maar er zijn humanere methoden)”

  Wat een opluchting…..en ik maar denken dat ik de enigste racist was hiero.

  Liked by 1 persoon

 3. Het stond zeker een jaar in mijn twitter-bio:

  ‘Blank dus Racist’

  Ik heb het gisteren aangepast naar ‘Extreem- Rechts’,

  want dat schijnt nog erger te zijn, en ik wil vooral niet als gematigd overkomen.

  Liked by 1 persoon

 4. Aboutaleb de vuile zgn. “gematigde” moslim is bedreigd met de dood door zn eigen inteelt moslm broeders, dat is de druppel geweest om nu toch maar even zn ware pislam aard te ventileren.
  Abou houd de voeten vast van ons, de kafir, terwijl de radicale moslim je keel door haalt….. 100%

  Like

 5. Piet Karbiet // juli 3, 2018 om 09:54 //

  Een oud Afrikaans spreekwoord luidt dan ook: Gehoorzaam den Blanke maar vreescht den Arabier.

  Like

 6. Duchesne // juli 3, 2018 om 10:10 //

  Best jammer dat Fenixx.org enkel gelezen word door een kleine groep mensen en dat het geen groter lezers aantal heeft, net als vele andere sites……de mensen die beseffen zitten hier, hoe bereik je de rest?

  Like

 7. Ik heb het artikel nog niet helemaal gelezen, dat ga ik snel doen. Maaruh wat een prachtig schilderij!

  Like

 8. blijkbaar vormen dit soort landen aan de Middellandse Zee een sleutelpost wat betreft de Afrikaanse migratiecrisis. Nu weer terug de woestijn in? https://www.aljazeera.com/news/2018/06/deported-nigeria-migrants-abandoned-sahara-desert-180625141430180.html

  Like

 9. 27 augustus lijkt me een uitstekende gedenk- en bewustmakingsdag dat vooral al te goed een behandeling als buurmans gek faciliteert.

  Like

 10. Scrutinizer // juli 3, 2018 om 16:48 //

  @Fubar,
  “want dat schijnt nog erger te zijn, en ik wil vooral niet als gematigd overkomen.”
  Ik kan je geruststellen: zo kwam je niet over 😉

  Ik moest hartelijk lachen om uw actie.

  Er is evenwel een probleem van (overigens moedwillige) begripsverwarring.
  Kijk: blank ben je onmiskenbaar (neemik aan) maar rechts m.i. allerminst.
  Weet dat er in heel NL (op de LP na) geen rechtste partij is. In Vlaanderen evenmin overigens.

  Geen enkele partij heeft in zijn partijprogramma de volledige afschaffing van de sociale zekerheid staan en de navenante verlaging van belastingen (te beginnen met die op kapitaal en kapitaalinkomsten en daarna die op arbeidsinkomen).
  Kortom ALLE partijen zijn voorstander van afpersing van rijken en productieven ten gunste van arem en inproductieven, inclusief VVD en PVV (en in Vlaanderen inclusief VLD en NVA), hoogstens de mate waarin verschilt maar in wezen zijn ALLE partijen (m.u.v. LP en LDD) socialistische partijen. Het enige verschil is de gradatie: ze zijn dus links tot extreem links maar geen enkele is rechts, laat staan extreem.

  Als het dus uw doelstelling was om niet als gematigd over te komen, zou u uw voormalige slogan “blank, DUS racist” kunnen aanpassen in “blank en overtuigd racist” of “blank dus aantoonbaar superieur” o.i.d. (althans mits u daarachter staat) maar extreem rechts zou ik me in uw geval niet noemen. In mijn ogen bent u naar alle waarschijnlijkheid gewoon gematigd links, net als pakweg Geert Wilders of Filip De Winter.

  Overigens dank voor het interessante artikel dat ons de historische feiten onthult. Feitenkennis is immers belangrijk bij het opbouwen van een correct (wereld)beeld en het nemen van correcte beslissingen, aangaande zijn eigen toekomst.

  Liked by 1 persoon

 11. paulzwueste // juli 3, 2018 om 17:34 //

  Fubar.
  Dat gevoel heb ik ook al jaren.
  De voorzitter van “Leefbaar” heeft veel te lang met dezelfde bril gelopen.
  Daar wordt je helemaal gek van.
  De man was daardoor ook te ver weg om het te beseffen.
  Die glazen vertekenden zo veel dat je jezelf zag als veel te ver weg.
  Namelijk.
  Nu hij ’n nieuw montuur heeft neemt hij regelmatig Aboutaleb in bescherming.
  Ik weet het zeker.

  Liked by 1 persoon

 12. Scrutinizer // juli 3, 2018 om 16:48
  @Fubar,
  “want dat schijnt nog erger te zijn, en ik wil vooral niet als gematigd overkomen.”
  Ik kan je geruststellen: zo kwam je niet over 😉

  Ik moest hartelijk lachen om uw actie.

  Er is evenwel een probleem van (overigens moedwillige) begripsverwarring.
  Kijk: blank ben je onmiskenbaar (neemik aan) maar rechts m.i. allerminst.
  —————-

  Ik heb ook nooit gezegd dat ik rechts ben, ben ik niet. En of dat libertarisme van jou rechts is, valt ook over te twisten. Geen zin in.

  Ik heb mijn twitter alleen aangepast om SJW-marxistisch-links te pesten. En belangrijker, het is een enorme dooddoener, net als snoeihard zeggen dat je een racist bent. Ben ik ook niet, wel een ras-realist.

  Het weerhoudt ‘linksen’ ervan beiden als ‘argument’ tegen me te gebruiken. ‘Heb ik toch al toegegeven, wat zeur je nou ?’

  Like

 13. Scrutinizer // juli 3, 2018 om 16:48

  Kijk: blank ben je onmiskenbaar (neemik aan) maar rechts m.i. allerminst.

  Agree. maar ik vind de links-rechts divide outdated. Als die er al ooit was.

  En als ik dan niet rechts ben, waar vind je een rechtsere site dan hier ? (in de nederlandse taal)

  Like

 14. @Scrutinizer

  Voor jou lijkt politiek economie, dat is Libertarians eigen. Maar economie is niet zo belangrijk.

  Het is maar geld hoor.

  Jouw libertarisme equals almost globalisme. (‘jouw libertarisme’, om dat er nogal wat sub-afdelingen zijn, waarvan sommige tegen het anarchisme aanschuren)

  Identitaire eigenheid lijkt niet aan je besteed. En dát lijkt me de kern van de oorlog die we voeren.

  Willen we als (haha blanke) westerse samenleving voortbestaan, of opgaan in Afrika ?

  Like

 15. Scrutinizer // juli 4, 2018 om 12:23 //

  @Fubar,
  Stel dat hier geen gratis uitkeringen en voorzieningen waren, waarom zou een Afrikaan dan naar de EU komen?
  Antwoord:
  – als hij productief is en hier meer kansen ziet dan in zijn shithole, dan komt ie nog wel om hier de handen uit de mouwen te steken en zelf op eerlijke wijze vooruitgang te boeken. Zo iemand is wat mij betreft meer dan welkom. (productief is niet alleen een IT-er maar ook eventueel een bereidwillige vuilnisophaler)
  – als ie geen schop voor zijn kont waard is en alleen maar kwam voor de freebees, dan blijft ie wel thuis als ie hier niks krijgt EN het weer te koud is EN de taal en het eten een te grote aanpassing etc.
  M.a.w. schaf de welvaartstaat (inclusief woningen en zorg) af en 95% van de Afrikanen blijft gewoon thuis en digenen die wel nog komen zijn mensen die ook wat toevoegen en wat mij betref ook gewoon welkom zijn. Dat hun huid zwart is, stoort me an sich allerminst.

  Over libertarisme:
  Ideaal genomen is men wereldwijd statenloos anarchokapitalist maar praktisch gezien is een doorgedreven minarchisme vermoedelijk het meest haalbare. Maar inderdaad: staten zijn een soort gelegaliseerde afpersersbendes die ook nog eens je vrijheid beknotten. Het is niet aan een burocraat in Brussel om te oordelen of ik de plantage verlaten mag en niet aan een in MVD om te besluiten me de toegang te weigeren tot het territorium waar zijn wiegje stond. Net zomin als het aan de burgemeester van Amsterdam zou zijn om jou te verbieden de stad te verlaten en aan die van Rotjeknor om je te verbieden de zijne te betreden.
  De dag dat ik ergens het NAP schendt is het redelijk dat ik voorgeleid, veroordeeld en bestraft wordt, of dat nou is waar ik geboren was of waar ik ondertussen vertoef.
  En dat geldt wat mij betreft voor iedereen. Ik heb niet meer sympathie voor een stelende of verkrachtende Kees of Bert dan voor een Mohamed of Oboemba. En zoals betoogd: die laasten zouden hier nooit gekomen zijn als wij het niet zo aantrekkelijk hadden gemaakt.
  En overigens is belasting gewoon gelegaliseerde afpersing dus ja: economie is helaas gewoon gepolitiseerd. De roverheid besluit ca. de helft van je inkomen te stelen en op vrijwillige basis zou ik nooit cadeaus gegeven hebben aan Mohamed en Oboemba maar evenmin aan Kees of Bert. Kortom: libertariers zien gewoon in dat ze slachtoffer zijn van door collectivisten georganiseerde roof. Dat zijn feiten waar je niet omheen kan. Afgezien van de LP is er geen enkele partij in NL die daar een einde aan wil maken, dus tenzij je toevallig op LP stemde, ben je gewoon niet rechts doch (gematigd) links. Nationalistisch misschien maar ik zie niet in wat daar rechts aan zou zijn. Nationalisme is gewoon praktisch. ALS je een sociale zekerheid wil (links dus) en inziet dat dit dit zonder restricties ertoe leidt dat je eigen land het bijstandsloket voor de halve derde wereld wordt, dan moet je je dus wel beperken tot eigen volk. Dus pragmatisch links is nationalistisch.
  Rechts is dat juist absoluut niet. Een welvaartstaat hoeven ze niet in stand te houden want die zouden ze om te beginnen nooit hebben ingevoerd en verder is elke belemmering van transacties slecht voor de portemonnee. MEt welk recht verbied een buitenstaander me om goedkoop te importeren van een land waar lonen lager liggen of te exporteren naar een land waar vraag is naar mijn product of een fabriek te sluiten in een land waar men zich uit de markt gestaakt heeft om er een nieuwe te openen waar men wel blij is te mogen werken aan een vrije markt loon (i.t.t. een onvrije markt waar de overheden vakbonden toestaan middels stakingen contractbreuk te plegen zonder het risico te lopen dat de plegers van deze contractbreuk ontslagen zouden worden).
  M.a.w. rechts is helemaal niet racistisch of nationalistisch. Ze zijn soms wel wat jij noemt ras-realistisch, maar da’s zoals je zelf opmerkte iets heel anders: kennis nemen van vastgestelde feiten en je beslissingen nemen o.b.v. nieuwe wetenschappelijke inzichten (bv. omtrent intelligentie en daarme productiviteit) is gewoon gezond verstand gebruiken als ondernemer. Van feiten ontkennen (bv. zwaartekracht ontkennen als ontwerper bij Boeing) is nog niemand rijker geworden.

  Maar terug naar je slogan:
  Als het was om policor te provoceren en bij voorbaat de mond te snoeren, is je opzet m.i. zeker geslaagd. Zo had ik het ook gewoon geinterpreteerd. Ik wou alleen de puntjes op de i zetten want als rechts persoon (en consequent dus “extreem”) stoor ik me altijd aan het feit dat het label extreem rechts wordt misbruikt om er linkse figuren als Wilders of De Winter mee aan te duiden. Ik herken me niet in hun economische visie of ethiek (ik ben als voorstander van eigendomsrechten nl. tegenstander van afpersing) en bovendien ben ik wel ras-realist maar niet racistisch en zou ik, zoals ik op een andere draad aangaf me perfect kunnen inbeelden een relatie te hebben met pakweg Candace Owens (althans in zoverre deze godin ueberhaupt in mij geinteresseerd zou zijn).
  Ik beschouw mezelf nl. als individue en heb het voor mijn zelfbeeld niet nodig me te associeren met de prestaties van rasgenoten om me dan beter te voelen dan andere individuen.
  Het enige wat mij bij partnerselectie dus belangrijk is (behoudens compatibele karakters) is mijn inschatting van diens intelligentie i.v.m. goed DNA voor mijn nageslacht, waarvan ik wil dat dat intelligente en succesvolle individuen worden, ongeacht welke huidskleur ze hebben. Als ras-realist weet je dan dat op groepsniveau bekeken het percentage intelligente partners niet in alle groepen even hoog is maar je plant niet voort met een rasgemiddelde doch met 1 welbepaald individue dat je selecteerde, dus als dat dan bv. Candace Owens is, wel, dan krijg je vermoedelijk slimme kleine Thomas Soweltjes of Walter Williampjes als kind. Prachtig toch? (beide zijn overigens libertarier) 🙂

  Like

 16. Scrutinizer // juli 4, 2018 om 12:23 /
  @Fubar,
  Stel dat hier geen gratis uitkeringen en voorzieningen waren, waarom zou een Afrikaan dan naar de EU komen?
  Antwoord:
  – als hij productief is en hier meer kansen ziet dan in zijn shithole, dan komt ie nog wel om hier de handen uit de mouwen te steken en zelf op eerlijke wijze vooruitgang te boeken. Zo iemand is wat mij betreft meer dan welkom.
  ———————

  En wat mij betreft niet, en wel omdat ik voor diversiteit ben. Als je alles in een grote melting pot flikkert blijft er dat over wat je op de kleuterschool kreeg als je ‘verf mengde’, een grote grijsbruine massa.

  Wij hebben 4-5 honderd – duizend jaar of langer er over gedaan om dit land te bouwen.

  En jij wilt dat ik het weg geef.

  Je voorouders vervloeken je.

  Like

 17. “Castratie was dodelijk voor de grote meerderheid van de slaven op wie het werd toegepast, vooral zwarten. Witte eunuchen werden geproduceerd door alleen hun testikels af te snijden, maar zwarten werden “onderworpen aan de meest radicale vorm van castratie. . . niveau met de buik. . . gebaseerd op de aanname dat zwarten een onbestuurbare seksuele lust hadden; elke [zwarte] eunuch vertegenwoordigt op zijn minst 200 ter dood gebrachte Soedanezen.”

  because Islam prohibited castration, they were obtained by slavers in Africa or in the Balkans, where Christians and Jews did the dirty work.
  http://www.executedtoday.com/2013/03/04/1656-ottoman-black-and-white-eunuchs-topkapi-palace/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s