Nieuw

Verwarde persoon, ach lazer op, een Somalische kloothommel betaste jonge meisjes, mishandelde passanten en smeet met cake

Het beestje bij de naam noemen heet dat en even als zovelen word ik schijtziek van dat politiek correcte geneuzel en het valt nog best mee in een slechter humeur had ik er kut aap van gemaakt…… Meisjes van vijftien tegen hun wil in betasten is iets wat je doet wanneer je geestesziek bent of wanneer je afkomstig bent uit een achterlijke inteelt regio. Combinatie van beide kan ook nog en tja die moeten ze dan maar twee keer chemisch castreren alvorens ze op te hangen.

Straalbezopen, aangeschoten of onder invloed van drugs zeg het maar ik weet het niet en justitie laat dit soort gegevens altijd netjes in de lucht hangen bij bepaalde bevolkingsgroepen. Evenals de afkomst van verwarde gewelddadige pedofielen met een kleurtje. En dan ook nog eens met cake gaan gooien, foei hierover wint zelfs Marianne Thieme zich op. Weet u wel hoeveel eieren er nodig zijn voor een cake en hoeveel kippen hiervoor dus abortus hebben moeten plegen?

Maar niet politiek correct maar gewoon de waarheid is datgene dat u hier verder kunt en gaat lezen. Politiek correct, ik kwam er toevallig laatst nog een nummer van tegen gezongen door één van mijn favoriete zangeressen Gretchen Wilson, al blijft voor mij haar nummer Redneck Woman toch wel haar beste song.

Even terug naar het verhaal, Een 33-jarige Somalisch onmens betaste verschillende jonge meisjes op vrijdagmiddag op de Marienplatz. Aangezien er ook nog eens passanten bleken te zijn die het hem hierop aanspraken deelde de vrolijke gast van Angela Merkel ook nog maar wat tikken uit en mishandelde hij deze passanten.

merkelAch ja Frau Merkel valt natuurlijk niets te verwijten en eerlijk is eerlijk dit is maar een onschuldige gebeurtenis wanneer je het met al die verkrachtingen op vrouwen en kinderen uitgevoerd door asieleisers gaat vergelijken. Wanneer wij ook nog eens over elk klein vergrijp gepleegd door de gasten van Merkel, Rutte en al dat andere tuig een stukje moeten schrijven dan is het ook voor de lezers niet meer bij te houden aangezien er dan bijna elke minuut een nieuw artikel op Fenixx zou verschijnen.

Waarom nu dan wel? De dader is opgepakt! En dat komt nou weer heel wat minder voor aangezien dit meestal met de mantel der liefde wordt bedekt aangezien de misdaadcijfers bij het vermelden van elke min of meer kleine misdaad van het inteeltvolk omhoog zullen knallen. Maar we gaan weer verder met het verhaal.

Kennelijk sloegen hem de stoppen door na het nuttige van wat genotsmiddelen waardoor hij zwaar bedwelmd over het plein zwalkte. Een goed excuus kennelijk om je aan kinderen te vergrijpen, het zijn in elk geval verzachtende omstandigheden in de ogen van een door gutmenschen bestuurd land als Duitsland.

Zijn slachtoffertjes stonden bij een informatiestand voor een middelbare school. Rond half drie begon de Somalische aap, dan wel pedofiel, aan zijn ‘trektocht’. Hij pakte jonge meisjes vast bij de arm en betaste de kinderen naar hartenlust, kennelijk ging dit niet geheel naar zijn zin waardoor een vijftienjarig meisje ook nog enkele lichte verwondingen opliep.

Kennelijk krijg je van pedofiele gedachtes ook nog honger en vergreep de pedo met kleurtje zich ook nog een de cake die hij op de grond smeet. Een leraar werd nog beledigt door de man en passanten die in wilde grijpen werden met geweld op andere gedachten gebracht.

Een politiepatrouille nam uiteindelijk de 33-jarige in hechtenis. Hij wacht nu op een strafrechtelijke procedure wegens mishandeling en seksuele intimidatie. De politie regio Weilheim vraagt ​​mogelijke verdere slachtoffers en getuigen van het incident zich te melden.

Of dit nu zo is omdat de Somaliër aangifte tegen hen zou willen doen of dat dit daadwerkelijk om getuigenissen tegen de dader zou gaan is nog niet helemaal duidelijk. Ik zou dus maar oppassen alvorens naar buiten te treden met meer informatie waarmee je je eigen in de problemen zou kunnen helpen.

kotzen

Met groet Bolo 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Verwarde persoon, ach lazer op, een Somalische kloothommel betaste jonge meisjes, mishandelde passanten en smeet met cake

 1. Henk der Niederlander // juli 2, 2018 om 22:33 //

  Tja maar Bolo.
  Jij begrijpt een en ander nog niet.
  Deze 33 jarige somalier is een minderjarige asielzoeker die de weg nog niet gevonden heefy in de westerse maatschappij.
  Leer je huiswerk nou eens.

  Liked by 1 persoon

 2. Nacht und nebel is de beste methode
  heb je er nooit meer last van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s