Nieuw

Racial Preferences in Dating: Establishment Propaganda vs White People

If, like me, you’re prone to the odd episode of social media-masochism, then your eyes may occasionally wander over to the Twitter Moments tab to see what is going on in the world of diversity, gender confusion and all-round decadence. One particular Moment caught my eye this week. It was about the lack of “diversity” in Love Island; a popular British reality TV show where young, single men and women are coupled up on a tropical island with the hope of finding love.

I must admit that I have only ever seen one short clip of Love Island and it involved a group of girls sitting in a garden discussing Brexit (one of the girls thought that Britain leaving the European Union would “affect trees” and another thought she couldn’t go on holiday to Spain anymore). Nevertheless, it wasn’t necessarily the particular focus on Love Island that sparked my interest in this Moment, it was the message about diversity and the fact that the show was, in their words, too White.

Defend Europa >>

De officiële propaganda zoals weergegeven in de reclame;

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Racial Preferences in Dating: Establishment Propaganda vs White People

 1. Scrutinizer // juli 2, 2018 om 02:00 //

  Ik besloot ooit dat ik perse een Mandarijnssprekende vrouw wilde m.h.o.o. tweetalige opvoeding van mijn nageslacht in wat ik (geinspireerd door Jim Rogers) als taal van de toekomst beschouw. Theoretisch had ik in Leiden aan de faculteit Sinologie een Hollandse blondine kunnen zoeken die perfect Mandarijn sprak maar what are the odds? Dus dan maar gevist in de vijver van het nachtleven in Beijing. Die bood meer kansen en keus.
  Belangrijkste criterium was, naast karakter, een gepercipieerde hoge intelligentie, waarbij ik een leergierige houding belangrijker vond dan een of ander diploma (ofschoon mijn echtgenote wel degelijk academica is, maar dat was geen vereiste en zou op zich evenmin volstaan hebben als ik geen leergierige houding had waargenomen).

  Stel echter dat ik toevallig een knappe intelligente lieve mandarijstalige negerin ware tegen het lijf gelopen en het had geklikt, dan had ik daar best mee kunnen leven. Maar die kwam ik niet toevallig tegen dus werd het een heuze Han Chinese.
  Mij gaat het steeds om de persoon in kwestie. Je kan statistiekjes verzamelen zoveel je wil maar als je een soort vrouwelijke Thomas Sowell of Walter Willimas tegnkomt, dan is het toch het individue wat de doorslag geeft.

  Zou u kunnen neen zeggen tegen deze dame?

  Like

 2. Scrutinizer // juli 2, 2018 om 02:09 //

  Meer van deze jonge godin:

  Like

 3. Merel // juli 2, 2018 om 02:12 //

  Nou wat een verhaal scrutinizer, en hebben jullie al kinderen?

  Like

 4. Scrutinizer // juli 2, 2018 om 11:20 //

  @Merel
  Vooralsnog 1 exemplaar (van goed 2 jaar oud)
  En haar Mandarijn ligt voor op haar Nederlands en Spaans.
  (dat laatste leert ze in de creche in Uruguay)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s