Nieuw

Obama-regering betaalde Soros om linkse macht in Europa te vergroten

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de organisatie Open Society van George Soro betaald voor het uitvoeren van verkiezingen beïnvloedingen met de bedoeling de macht van links in Oost-Europa te vergroten.

De Amerikaanse regering heeft geld overgemaakt aan George Soros om de linkse regering in Albanië te helpen bij het doorvoeren van een hervorming van de rechterlijke macht, onthullen documenten waar de conservatieve denktank Judicial Watch toegang tot heeft gekregen.

Volgens Judicial Watch was het doel van de hervorming om de “volledige controle” over het Albanese rechtssysteem aan de zittende socialistische regering te geven.

De Amerikaanse UD en het Amerikaanse bijstandsagentschap USAID weigerde in eerste instantie de Soros-gerelateerde documenten uit te leveren, maar nadat Judicial Watch de autoriteiten juridisch had aangeklaagd, werd een schikking bereikt waarbij de staat zowel de kosten van de rechtszaak betaalde als de documenten openbaarde.

Het geld werd door USAID via een project voor “ondersteuning van het maatschappelijk middenveld” doorgesluisd en vervolgens op een bankrekening van George Soros’s cultuur-marxistische Open Society gedeponeerd. Het geld werd onder andere gebruikt om een opiniepeiling te sponsoren waaruit bleek dat 91 procent van de Albanese bevolking geheel of gedeeltelijk de voorgestelde wetshervorming ondersteunt.

Het hervormingspakket wordt beschreven als een radicale politisering van de rechterlijke macht en werd afgedwongen terwijl de VS de Poolse regering dwong een wet te schrappen die het Parlement in staat zou stellen nieuwe rechters te benoemen.

– De Obama-regering besteedde in het geheim minstens 9 miljoen dollar aan belastinggeld aan samenwerking met linkse milities die direct samenwerken met de linkse miljardair George Soro voor steun aan de socialistische regering in Albanië.

– George Soros is een miljardair en zou geen belastinggeld moeten krijgen om zijn linkse agenda door te voeren en de vrijheid van mensen te ondermijnen, of het nu in binnen- of buitenland is.

Vergelijkbare operaties zijn gaande in verschillende andere Europese landen, waaronder Roemenië en Macedonië. De denktank werkt nu aan het documenteren van Soros-activiteiten in deze landen.

Bron:

https://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-doj-records-show-obama-administration-helped-fund-george-soros-left-wing-political-activities-albania/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Obama-regering betaalde Soros om linkse macht in Europa te vergroten

 1. En wij maar denken dat Obama en de USA
  ONZE VRIENDEN ZIJN,nou dan heb je geen vijanden meer nodig.

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // juli 2, 2018 om 21:10 //

  Sinds 1945 is Washington DC je bezetter, like it or not.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // juli 2, 2018 om 21:30 //

  Dat sorros imperium moet zo snel mogelijk met de grond gelijk gemaakt worden iedereen die met deze krankzinnige gek samenwerken moeten jarenlang de bak in sorros en zijn naaste medewerkers de dood straf.

  Like

 4. Sjun Demartelaere // juli 2, 2018 om 23:58 //

  Het heeft een reden dat Soros’ bemoeienissen zowel in Rusland als Hongarije ongewenst zijn. Gelet op wat de man, zijn organisaties en zijn stromannen al hebben aangericht in Europa aan bewerking van cumulerende maatchappelijke kosten zouden meer Europese lidstaten maatregelen moeten nemen. Zolang dat niet gebeurt moeten burgers mondeling en online blijvend worden voorgelicht over NGO’s en politici die Sorosbeleid doordrukken opdat zij daar niet langer aan meebetalen of het van politiek mandaat blijven voorzien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s