Nieuw

Nieuwe extreem linkse president van Mexico: Het is een “mensenrecht” voor Mexicanen om illegaal de Verenigde Staten binnen te komen

Andrés Manuel López Obrador (rechts). Screenshot YouTube.

Andrés Manuel López Obrador is gekozen tot nieuwe president van Mexico. Naast het lokken van kiezers met financiële bijdrages en een nieuwe benadering van de georganiseerde misdaad, staat de 64-jarige socialist bekend voor zijn hatelijke uitspraken tegen Donald Trump.

Obrador, die de socialistische partij Morena vertegenwoordigt, heeft geconstateerd dat het een “mensenrecht” is voor Mexicanen en Centraal-Amerikanen om illegaal de Verenigde Staten binnen te komen en asiel te zoeken.

Voorafgaand aan de verkiezingen beloofde hij Donald Trump “op zijn plaats” te zetten als hij won, en heeft hij de Amerikaanse president een “racistische neofascist” genoemd die een “racistisch” en “inhumaan” immigratiebeleid voert.

Verder heeft Andrés Manuel López Obrador, genaamd “Amlo”, van Mexico geëist dat zij de Verenigde Staten “vervolgde” voor het plan om een ​​muur aan de grens te bouwen, omdat dit een schending zou zijn van “mensenrechten” en “rassendiscriminatie.”

– Mexico en zijn mensen zullen geen piñata van een buitenlandse regering zijn, zei hij.

Of “Amlos” statement Trump zal doen terugkeren van zijn plan om illegale immigratie te stoppen, valt nog te bezien.

Op Twitter feliciteert echter de Amerikaanse president Obrador voor de overwinning

“Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te werken, er is veel te doen dat zowel de Verenigde Staten als Mexico ten goede zal komen!” schrijft Donald Trump.

Bron:

https://www.indy100.com/article/andres-manuel-lopez-obrador-trump-mexico-president-elections-us-border-immigration-8426336

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Nieuwe extreem linkse president van Mexico: Het is een “mensenrecht” voor Mexicanen om illegaal de Verenigde Staten binnen te komen

 1. skeeter // juli 3, 2018 om 03:42 //

  Venezuela 2.0

  Like

 2. trebor2110 // juli 3, 2018 om 10:48 //

  en hoe zit het met de mensen die illegaal Mexico binnen komen , zijn die welkom ??

  Like

 3. Nog te achterlijk om te zorgen voor zijn eigen volk dat van ellende naar andere oorden vlucht.

  Like

 4. Hoeveel mensen worden per 24 uur vermoord in Mexico, of hoort dat nog steeds bij socialisme

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: