Nieuw

Mededeling van Zweden aan Zwitserland: “You Still Live in the Middle Ages”

Zweedse feministische organisaties hebben in naam van het Zweedse volk een videobrief geschreven aan Zwitserland. Zweden is schitterend en verlicht, terwijl Zwitserland zich ten aanzien van immigranten en gendergelijkheid “in de Middeleeuwen” bevindt.

Een paar dagen geleden werd de video, geregisseerd door Julia Lindström, geüpload op YouTube, waarin men Zweden laat spreken over de verschillen tussen de landen.

Het eindigt allemaal in een zelfgenoegzame verzameling van wijsvingers tegen Zwitserland, waar men Zweden afschildert als een feministisch paradijs en Zwitserland als het tegenovergestelde.

Op het moment van schrijven heeft de video 1 800 duimpjes naar beneden en slechts 95 duimpjes omhoog.

Evenmin is men in het commentaarveld genadig, waarin het meest gewaardeerde commentaar leest: “Het islamitische kalifaat Zweden moet niemand de les lezen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Mededeling van Zweden aan Zwitserland: “You Still Live in the Middle Ages”

 1. Von Puffelen // juli 2, 2018 om 21:42 //

  Stemrecht in 1921 voor de dames zegt al genoeg over de ondergang van je land.
  No more questions.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat Zweden Zwitserland de les gaat lezen is het toppunt van arrogantie ,ze zitten tot hun oogbollen in een migrantencrisis ,dat ze eerst maar die eens ter dege oplossen…..

  Like

 3. ‘…..Zweden is ‘schitterend en verlicht’ en een ‘feministisch paradijs’……

  De toevoeging, “maar gezien de influx uit L’Afrique and the middle east heeft dat inmiddels veruit zijn langste tijd gehad in onze socialistische heilstaat en dienen wij ons voor te bereiden op donkere tijden”….hebben zij voor het gemak weggelaten…..begrijp ik?

  Like

 4. Zweden: was een van de mooiste landen van Europa. Sinds de Vikingen opgebouwd.
  En in een generatie naar de klote geholpen door naieve linkse gutmensch vrouwen met stemrecht. Omdat Zweden een arm land was dat verrijkt moest worden met dom zwart gen materiaal uit Afrika. Gefeliciteerd, nu proberen dit te vermengen met het oude bloed, als het al lukt ben je op zijn minst drie generaties verder.

  Like

 5. Er zijn ook genoeg naïeve linkse gutmensch mannen. Misschien nog wel meer, en aangezien de meeste bestuurlijke functies nog steeds door mannen wordt beheerst, lijkt het me niet meer dan redelijk om de schuld bij het mannelijke geslacht te leggen.

  Like

 6. Von Puffelen // juli 3, 2018 om 13:58 //

  Dat klopt deels wel omdat ze het toelaten.
  Testosteron levels bij mannen zijn waarschijnlijk in de geschiedenis nog nooit zo laag geweest.

  “All men are useless these days,” one said. “Yeah,” said the other. “The trouble is that they haven’t risen to the challenge of feminism. They don’t understand that we need them to be more masculine, and instead they have just copped out.”

  https://www.savethemales.ca/001904.html

  Like

 7. Scrutinizer // juli 3, 2018 om 21:14 //

  Op 0:04 kinderarbeid in Zweden.
  Op 0:13 ik denk dat een democratie (de enige in Europa) er wel degelijk problemen mee heeft om verward te worden met een monarchie waar geen referenda worden gehouden en het volk alleen 1x per 4 jaar zijn eigen zetbazen mag kiezen.
  Op 0:25 kortom ook in Zwitserland mogen vrouwen stemmen, net als in Zweden. Dus “look how you treat women”? Treat is tegenwoordige tijd. Het verleden is onbelangrijk. Of je nou al 47 jaar stemrecht hebt of 97, het gaat om de huidige stand van zaken. Wat willen ze anders doen: de machtgebbers van 60 jaar geleden bekritiseren omdat ze nog 20 jaar gewacht hebben? Bij gebrek aan een echt punt, proberen ze een achterhaald punt te scoren? Hoe achterlijk kan je zijn. Dat zijn zeker Zweden!
  0:33 in Zweden, als een vrouw zelf beslist een kind te maken, worden haar buren afgetroggeld om haar 78 weken lang cadeau’s te geven. In Zwitserland is de afpersing veel beperkter. Nog steeds schandelijk maar amper een vijfde van het onrecht wat de Zweedse belastingbetaler aangedaan wordt.
  0:50 In Zweden zijn bepaalde soorten vrijwillige transacties verboden. Vrouwen die door het aanbieden van seksuele diensten in een inkomen zouden kunnen voorzien, worden gebroodroofd en tot armoede veroordeeld.
  0:54 ook aan laaggeschoolde buitenlandse vrouwen worden kennelijk kansen geboden.
  0:59 oh, ja, leugens zijn inderdaad verfoeielijk. Mee eens. Zullen we het eens hebben over de leugens van de Zweedse overheid waaronder het ontkennen van misdaden gepleegd door bepaalde lieden, waardoor onschuldige wichtjes op het verkeerde been gezet worden en in al hun naiviteit slachtoffer worden? Voorwaar seksslachtoffer, t.g.v. leugens… Goh, net wat u de pooiers verweet, toch?
  1:12 niet waar en zwaar stigmatiserend. Discriminatie van Zwitsers met leugenachtige propaganda. Lees hun wetboek van strafrecht eens en kijk wat er allemaal verboden is alvorens leugens te verkondigen en een heel volk als immoreel te stigmatiseren (parallellen met hoe Joden werden afgeschilderd in Nazi-Duisland kunnen je moeilijk ontgaan).
  1:18 beledigend en niet onderbouwd (zie boven) dus stigmatiserend/racistisch.
  1:37 niet alleen kinderarbeid doch ook duidelijk indoctrinatie met leugenachtige propaganda, kortom (psychologische) kindermishandeling.

  Allez, de Zweden hebben zichzelf weer eens overtroffen.
  Alleen voetballen kunnen ze kennelijk beter dan de Zwitsers.
  Verder kan ik slechts diepe minachting koesteren voor zo’n laag bij de grondse afpersers en leugenaars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s