Nieuw

Koerd vermoordt Zweedse vrouw met 130 messteken: “Ze maakte een racistische beweging”

© Polisen/Faksimil

De 26-jarige Koerd vermoordde op beestachtige wijze zijn 21-jarige buurvrouw op een LSS-behuizing – woonvorm voor volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking – in Vetlanda – met 130 messteken. Het motief: ze had hem gestoord en een “racistische beweging” gemaakt. Hij viel ook de zuster van haar aan, maar deze heeft het overleefd. Nu is de moordenaar veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf en deportatie naar Syrië.

De extreem geluidgevoelige Koerd had eerder geklaagd dat de 21-jarige vrouw die in een kamer boven hem woonde te luid was.

In de nacht van 20 februari van dit jaar, na weer een klachtvermelding, ging de 26-jarige met een mes de kamer van de vrouw binnen.

De zuster van de vrouw, die op bezoek was, probeerde zich in de badkamer op te sluiten. Maar de moordenaar kreeg de deur open en stak haar met een mes bij het sleutelbeen in de long, toen ze op de grond lag schopte hij haar tegen haar hoofd en lichaam.

Vervolgens wendde hij zich tot de 21-jarige en stak haar met een groot aantal messteken.

“Het bloed vloeide”
– Het bloed vloeide in de douchegoot, zei de zuster tijdens het proces.

De vrouw probeerde tijdens de aanval zich tevergeefs te verontschuldigen bij de Koerd.

Hij antwoordde: “Het is laat” – en sneed vervolgens haar keel door.

– Oh nee, nee, waren de laatste woorden van het slachtoffer.

Dit vertelde de zuster, die in de tussentijd zelf de dood speelde om hetzelfde lot te vermijden.

– Ik hoop dat je dood bent, jij hoer, zei de 26-jarige toen hij vertrok. Hij had toen het slachtoffer met 130 messteken omgebracht.

Zogenaamd immigratiekritiek
Na de moord alarmeerde de 26-jarige zelf de politie en vertelde dat hij “zijn buurvrouw had gedood”.

Tijdens het proces vertelde hij over zijn problemen met de geluiden van zijn buren. Hij verklaarde ook dat hij “de controle verloor”, onder meer omdat hij het slachtoffer “racistisch” vond tijdens hun gesprek voordat hij aanviel.

– Ik vatte de beweging [van het slachtoffer] tijdens het gesprek voor de gebeurtenis als racistisch op, legde hij uit, schrijft het vonnis.

Tijdens het proces drong de advocaat, Uno Karlsson, van de moordenaar, bij een vrouwelijke medewerker van de accommodatie aan dat het slachtoffer eerder kritiek had geuit op immigratie. De werkneemster verklaarde echter dat ze zich niet kon herinneren dat ze zoiets zou hebben gezegd tijdens de politieverhoren in verband met de moord.

Op 18 juni jongstleden veroordeelde Eksjö rechtbank de 26-jarige tot levenslange gevangenisstraf voor moord, poging tot moord en bedreigingen. Dit ondanks het feit dat, volgens de juridische psychiatrische mening, de man leed aan een geestesziekte ten tijde van de moord. Volgens de rechtbank waren er “speciale redenen” om de man tot gevangenisstraf te veroordelen in plaats van zorg.

“IS gaat me vermoorden”
Hij moet ook bijna 22.000 euro aan schadevergoeding betalen aan de overlevende zuster, die zo zwaar geleden heeft door het incident dat ze met constante zelfmoordgedachten in een psychiatrische afdeling is opgenomen

– De islamitische staat en het vrije Syrische leger zullen me doden, zei hij.

Ondanks dat volgens de Migratiecommissie de uitwijzing naar Syrië niet kan worden uitgevoerd, veroordeelt de rechtbank de 26-jarige tot deportatie.

Bron:

http://www.friatider.se/d-dade-ung-svenska-med-130-knivhugg-hon-gjorde-en-rasistisk-r-relse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Koerd vermoordt Zweedse vrouw met 130 messteken: “Ze maakte een racistische beweging”

 1. “levenslange gevangenisstraf en deportatie naar Syrië.’

  Wat ?

  Like

 2. scherpschutter1943 // juli 2, 2018 om 08:41 //

  de doodstraf zou een betere straf geweest zijn want levenslang zal deze moordenaar niet zitten want men zal hem om “humanitaire “redenen wel vervroegd vrijlaten. Van “deportatie”zal ook wel niets terecht komen want dan zal de gesubsidieerde advocatuur wel weer een proces beginnen. Daarom de doodstraf, die na uitvoering, gelukkig niet kan worden teruggedraaid door het juridische gespuis.

  Like

 3. polderboy // juli 2, 2018 om 08:55 //

  De Koerd zat er in ieder geval vanwege zijn lage IQ goed verzorgd bij.

  Maar neem een van de rijkste energielanden in de wereld, islamitisch Qatar, waar het gemiddeld IQ 78 is:
  https://iq-research.info/en/average-iq-by-country
  Er is geen oorlog, ze zijn zo rijk, dat ze vele honderdduizenden flexwerkers hebben die de kut klusjes kunnen doen voor ze, zodat ze zich allemaal via scholing verder kunnen ontwikkelen en aan hun IQ kunnen werken.

  Het armere islamitische Somalië, waar het gemiddeld IQ zelfs maar 68 is, is blijkbaar de hele bevolking gemiddeld “milde zwakzinnig”:
  “Zwakzinnigheid een gezondheidsprobleem is (een stoornis) dat wordt veroorzaakt
  door psychosociale, biologische en omgevingsfactoren, meestal zelfs door een
  combinatie van die drie factoren.”
  http://www.child-support-europe.com/fileManager/file/DOC%2066.pdf

  Biologische factoren geloof ik niet in. De mens is nog te jong als ras zodat er grote verschillen verklaarbaar zijn vanuit bijvoorbeeld enkele miljoenen jaren evolutie. We liggen in de tijd nog te dicht aan met zijn allen bij onze Afrikaanse oermoeder.
  Gezondheid en armoede verklaart het verschil wel tussen de 78 en 68 in Qatar en Somalië. Slechte voeding en geen geld voor scholing lijken duidelijk aanwezige factoren.

  Maar waarom verschillen die IQ’s in die islamitische landen dan zo negatief met de rest van de wereld?
  Zou het kunnen zijn dat kinderen die opgroeien in een cultuur waar het normaal geacht wordt dat je ongelovige hoeren de tering kunt neuken en je ongelovige honden als tweederangs mens kunt beschouwen of zelfs kunt afmaken, van invloed is op hun IQ ontwikkeling?
  Die ontwikkelingspsychologen denken toch in die groei vanuit de Id naar ego en superego?

  En wordt een volwassen superego die meisjes en vrouwen de tering verkracht en andere mensen vermoord en onderdrukt hier niet als een imbeciele crimineel beschouwd, met een IQ van een gestoorde aap?

  En hoe zit het dan met al de mensen die zoiets stimuleren, dat criminele apengedrag, lui zoals Femke Halsema, die de islam stimuleren?
  Geilen dat soort vrouwen dan op gestoorde criminele apen, zoals die Koerd hier?

  Is het Darwin die Femke Halsema in haar oor fluistert, dat een gestoorde criminele aap toch de beste man is om je door te laten bevruchten, omdat gestoorde criminele apen de beste kans hebben om te overleven?

  Vragen, vragen, vragen?

  Like

 4. Tientallen generaties lang met familieleden trouwen doet het IQ geen goed, om het maar eens zacht uit te drukken. Pure inteelt…

  Like

 5. templars2017 // juli 2, 2018 om 12:45 //

  Inteelt ,zeker ,maar niet volledig ,ook de ontbrekende factor om te kunnen ontwikkelen ,vergeet niet dat in dat deel van de wereld het geloof een grote ,veel te grote invloed heeft.
  Hun geloof dat opgelegd wordt omdat het zo “beschreven” staat verarmd de onderworpenen , alsook de uitvoerder van geestelijke gezondheid.

  In een ideologisch systeem kan de geest niet op een normale manier ontwikkelen ,als het leven dat geleid wordt geregeld wordt door een boek van wieg tot doodskist ,is het deze rigoreuze manier die elke andere ontwikkeling in de weg staat.

  Stel dat je een kind nooit de waarheid verteld over de mythe van Sinterklaas wat gaat er van komen?

  Islam is een volledig boek met geestelijke vervormers onder het alziend oog van allah ,islam is een geestelijke gevangenis, net zoals polcor dat is voor ons .

  Onder dergelijke systemen kan een mens niet ontwikkelen ,het systeem laat het gewoon niet toe

  Like

 6. trebor2110 // juli 2, 2018 om 15:01 //

  ahhh gelukkig het meisje van 11 stemde zelf toe dat ze zou trouwen met een 41 jarig man
  Maar hij mag pas neuken als ze 16 is .
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2246330/maleisiers-woedend-man-41-trouwt-11-jarig-meisje

  Like

 7. trebor2110 // juli 2, 2018 om 15:14 //

  en bij de naam Timmy kinner denk je natuurlijk BLANK EN VERWARD .
  ik zou zeggen bruin en doelgericht

  https://www.cbsnews.com/news/idaho-stabbing-suspect-timmy-kinner-arrested-in-mass-stabbing-that-injured-9/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s