Nieuw

Israël deporteert stiekem zijn negers naar Oeganda

Foto ter illustratie. Pixabay.

Hoewel het Israëlische plan om alle Afrikaanse indringers in dat land onder dwang massaal terug te sturen naar Afrika- of blanke Europese landen is afgeblazen, deporteert de joodse etnostaat nog steeds negers naar Oeganda, ongeacht hun nationaliteit, en deze deportaties zijn niet echt “vrijwillig”, zo blijkt uit een nieuw rapport van Amnesty International.

Het rapport, getiteld “Forced And Unlawful Israel’s Deportation of Eritrean and Sudanese Asylum seekers to Uganda,” zegt dat Israël tussen 2015 en maart 2018 1.700 Soedanezen en Eritreeërs naar Oeganda heeft gedeporteerd.

“Bij aankomst in Oeganda vinden de gedeporteerden een chaotisch onthaal, waardoor ze zonder papieren, zonder bescherming en zonder duurzame middelen komen te zitten”, vervolgt het rapport.

“Dit drijft velen ertoe hun reis naar andere Afrikaanse landen of naar Europa voort te zetten”.

Het rapport zegt dat “Israël’s deportaties naar Oeganda een schending zijn van de verplichtingen van Israël onder het internationaal recht. Het uitzettingsbeleid van Israël is een manier om af te komen van zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van de vluchtelingen en asielzoekers verplaatsen naar minder welvarende landen met een grotere vluchtelingenbevolking.

Bron:

https://redice.tv/news/israel-still-deporting-africans-to-uganda-reveals-amnesty-international

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Israël deporteert stiekem zijn negers naar Oeganda

 1. Ik lees dingen als schendingen van rechten en verplichtingen. Dus ze komen zonder permissie het grondgebied van een Staat binnen en daardoor worden ze heilig verklaard.
  Ik heb de tijd nog meegemaakt dat je bij een tochtje door de Groesbeekse bossen om daar zonder paspoort de grens over te steken de kans liep om zowel door zowel de Mofse als de Hollandse pliessie, douane of marechaussee voor je klep te worden geschoten. En dan het geheel met zonder rechten of verplichtingen. Met een beetje mazzel werd je alleen maar opgepakt om heel lang in het spinhuis onder de Schwanenturm te mogen verblijven. En dat allemaal omdat ze bij de buren lekkerder bier hebben en jij geen paspoort had.

  Liked by 2 people

 2. scherpschutter1943 // juli 2, 2018 om 09:13 //

  amnesty international, een club van geestelijk gestoorden. Kan ze niet serieus nemen. Hoedt u voor Amnesty international

  Liked by 2 people

 3. Amnesty is een van de koppen van de Hydra waarin de hele zieligheids- en maakbaarheidsindustrie verzameld zit. Je treft er de huurlingen in die de Grote Graaiers gebruiken om de rest van de mensheid uit te zuigen en te manipuleren. Lui die denken dat ze socialist, communist of Pleegzuster Bloedwijn zijn en daar de hele wereld mee lastig vallen. De arme schepsels hebben niet in de gaten dat ze volledig voor het karretje worden gespannen. En zelfs als je ze laat zien dat ze tussen de burries vastgesnoerd staan willen ze het niet geloven en beginnen te krijsen dat je een vuile vieze noemmaarop bent.
  Of ik een petitie wilde tekenen (en dan meteen een flinke donatie kon doen) vroeg de man aan het pop-up stalletje van Amnesty in de Kringloopwinkel. Nooit eerder zag ik een vreselijker pijn en onbegrip in de ogen van een onnozel trekpaard van deze Tranentrekkersclub dan hier toen ik pertinent weigerde om aan die onzin mee te doen.

  Like

 4. templars2017 // juli 2, 2018 om 12:34 //

  Israël doet wat wij ook zouden moeten doen ,hun land beschermen en de profiteurs eruit gooien.
  aangezien het niet het daglicht verdraagt doen ze het op een andere manier ,zelfs nog effectiever vanwege geen pottekijkers.
  Dat ze die lui terug zenden naar Oeganda toont aan dat ze het menen, Oeganda is Europa niet ,daar wacht geen luilekker leven ,het doel is dubbel ,ze zenden die gozers naar het land waar in het verleden joden zijn vastgehouden ,samen met anderen, op de oude luchthaven van Entebbe ,gegijzeld door terroristen.
  In Israël is er geen welwillendheid om ze op te vangen ,daarbij ze hebben er al problemen genoeg en…..een vijfde kolonne kunnen ze missen als de pest.

  Liked by 1 persoon

 5. Claudia M. // juli 2, 2018 om 18:45 //

  Let’s talk about how they unlawfully are entering our country’s and being forced upon us! How we are being forced to work for all these no good completely illiterate nonworking types.

  Like

 6. Johan P // juli 2, 2018 om 21:33 //

  Ik geef de Israelis groot gelijk. Hier ook doen, oppakken, in een oude tanker proppen en met kleine bootjes voor de kust van een willekeurig Afrikaans land dumpen. En dan zien ze maar waar ze heen gaan.
  Waarom zouden wij zo moeilijk moeten doen omdat zij liegen over land van herkomst, reden van vertrek etc etc. Zij houden zich niet aan de verdragen maar wij zouden dat wel moeten doen? Rot toch op met die achterlijke mentaliteit.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s