Nieuw

Geen nieuwe Diyanet moskee Oosterhout

Protestactie tegen de komst nieuwe Diyanet moskee bij een woonboulevard. Invloed Erdogan naar nul! Oosterhout kom in verzet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Geen nieuwe Diyanet moskee Oosterhout

 1. Zou beginnen tijd worden, je ziet meer en meer protest groeien tegen de islamisering ,
  zouden mensen toch nog wakker worden ?

  Like

 2. Willem // juli 2, 2018 om 16:22 //

  Heel goed, ik ben benieuwd of dit gaat lukken, maar ik ben bang dat de politieke correctheid van de bestuurders in Den Haag en de taqiyya, kitman, tawriya en murana beoefenaars de zaken dusdanig zullen manipuleren zodat de burgers in Oosterhout toch aan het kortste eind zullen trekken. Er zijn tenslotte slechts 500 moskeeen in Nederland gebouwd sinds 1970, dat zijn er zo’n 10 per jaar, dus ongeveer 1 per maand erbij en de moslims eisen dat er meer komen. Het streven is 1000, maar als dat aantal bereikt is, is dat natuurlijk nog niet genoeg, want dan is de islamisering nog steeds niet compleet. Het zal dus erg moeilijk worden voor de Oosterhouters en ze zullen een zeer lange adem moeten hebben en met veel wilskracht zeer standvastig moeten zijn, maar mijn steun hebben ze zeker.

  Like

 3. Greengo // juli 2, 2018 om 20:25 //

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s