Nieuw

De kunst van het weglaten: Vrouwen aan de top!

Vrouwen aan de top!

Wat blijkt? Wie wil kan best vrouwen vinden om in de boardroom plaats te nemen. Nieuw rapportje erbij:

Het aantal vrouwen in topposities stijgt. Niet heel snel, en niet overal, maar wel bij bedrijven die zich actief inzetten voor het aantrekken en behouden van vrouwelijk talent.

Op zich niet verwonderlijk. Als je mensen -vrouwen in dit geval- een paar ton biedt voor een baantje waar ze alleen maar in aanmerking komen omdat ze vrouw zijn heb je aan sollicitanten geen gebrek. Waarom is dit eigenlijk nieuws?

The Logic Free Zone >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on De kunst van het weglaten: Vrouwen aan de top!

 1. Geen enkele zelfstandige ondernemer neemt een vrouw aan wegens haar tieten, dan gaat ie goedkoper naar de hoeren. Die ook nog eens stukken aantrekkelijker zijn. Dat doen alleen wanhopige perverse mannetjes die baasje spelen op kosten van goedgelovige aandeelhouders of belastingbetalers. Die meiden met die tieten? Even rondgekeken op het internet wat er zoal tegen het glazen plafond aan licht te trappen maar die zijn stuk voor stuk te lelijk om lucratief de hoer te spelen. Dus ja, die moeten wel.

  Like

 2. Scrutinizer // juli 2, 2018 om 22:15 //

  @Breinbrouwsels
  Dat zou je logischerwijze verwachten.
  Niettemin heb ik ooit meegemaakt dat een ondernemer wel degelijk zijn bedrijf totaal de afgrond in reed door zijn personeelsbeleid.
  Ik zal bewust geen namen noemen, vooral niet omdat het om een bekende figuur gaat, waar ik verder overigens veel sympathie en bewondering voor koester. Ook als ondernemer was ie zelfs nog vrij succesvol gedurende meerdere jaren, maar op een bepaald moment is het hem fataal geworden.

  Kort samegevat: ondernemer O had ooit een gekwalificeerde medewerkster K in dienst genomen en tot partner gemaakt. Ze was niet niet lelijk en was tamelijk mollig inclusief borsten. Het was een allround werkpaard en ze werd zowel partner in de zaak als in O’s leven.
  Eigenlijk draaide de zaak gewoon op haar.
  O was de visionnair en strateeg en (richting media) ook het uithangbord van de zaak maar K was de backbone van de organisatie.

  Maar enkele jaren later nam O een nieuwe medewerkster aan voor een simpele administratieve back office functie. Dat ongeschoold wicht W was weliswaar niet oogverblindend maar alleszins knapper dan K, vooral qua gezicht maar tevens ook, nóg rondborstiger.

  Lang verhaal kort: W versierde de baas die K aan de kant schoof, zowel prive als professioneel, terwijl hij W tot de facto tot directeur promootte. Maar tevens: bleef ie wekenlang afwezig op kantoor terwijl ie de dag in bed doorbracht met W (die dus eveneens gewoon afwezig was).
  Als daardoor 2 van de 7 medewerkers quasi permanent afwezig zijn en een 3e disfunctioneel (door haar persoonlijke problemen en omdat zij voor de ogen van alle collegae enorm afging) en dat wil zeggen tevens 3 van de 5 in front office, dan kan je voorspellen wat er gebeurt, vooral ook wanneer de moraal van de overigen eronder lijdt, immers de werkdruk voor hen neemt dan toe, de kwaliteit af, de klachten van klanten toe, de inkomsten dalen en de kosten (t.g.v. fouten) stijgen, men maakt zich zorgen over de toekomst van het bedrijf en een negatieve spiraal is ingezet. Bovendien werkt een gebrek aan normen aanstekelijk en namen ruzies/intriges op kantoor toe.

  Amper een jaar nadat ik er weg ging, ging de zaak een 1e keer op de fles.
  Daarna maakten ze nog een doorstart in afgeslankte vorm maar dat was geen lang leven beschoren en een 2e failliessment liet niet lang op zich wachten.

  Uiteindelijk heeft O 3 kinderen met W gemaakt maar hij zit nu wel in de bijstand en ze leven in een sociale woning en dat ofschoon O ca. 20 jaar lang een bloeiende zaak had.

  Ik kan het nog steeds niet bevatten, temeer niet omdat O eigenlijk super intelligent is en W absoluut niet. Ze was zoals gezegd redelijk knap maar nou ook niet spectaculair. Ik begrijp echt niet wat ie in haar zag en kan slechts vermoeden dat ze een “fluwelen foef” moet hebben…

  Haar bloed kon ik wel drinken. Hem gun ik evenwel onverminderd het allerbeste, niet in de laatste plaats omwille van zijn inmiddels 3 kinderen. Ik twijfel er niet aan dat ie vroeg of laat wel weer succesvol zal blijken. Maar, jeetje, wat heeft ie afgezien tussendoor en dat allemaal omwille van de grote borsten (en fluwelen foef?) van W.

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // juli 2, 2018 om 22:20 //

  @Breinbrouwsels
  Nou in de politiek kunnen looks je nogthans flink vooruithelpen.
  Laten we eerlijk zijn zowel Nelie Smit Kroes als Laurette Onckelinckx waren in hun jonge jaren kanppe vrouwen (probeer eens foto’s uit de jaren ’80 te vinden).
  Voor beide kan ik slechts walging en minachting koesteren maar ze hebben het carrieretechnisch wel ver gebracht en de gemiddelde burger zal meer respect hebben voor deze dames die van afgeperst belastinggeld leven dan voor prostituees die met hun klanten transacties afsluiten o.b.v. vrijwilligheid i.t.t. politici die dwang/dreiging met geweld nodig hebben om hun zin en hun slaris te krijgen.
  Uiteraard wil geen enkele vader dat zijn dochter later de prostitutie ingaat, maar het is alleszins respectabeler dan politica of ambtenares.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // juli 2, 2018 om 22:25 //

  Waarom hebben ze het altijd over meer vrouwen aan de top en niet over meer vrouwen in de bouw .

  Like

 5. Von Puffelen // juli 3, 2018 om 17:54 //

  De bouw is niet sexy genoeg.
  Kijk maar eens rond bij het RIVM, ik denk dat daar meer vrouwen dan mannen op de loonlijst staan.

  Like

 6. Wat een onzin jullie lijken wel vrouwen haters, bah. Het gaat er om dat vrouwen niet meer automatisch voor het huishouden en de kinderen moeten zorgen maar ook eens in hogere posities kunnen komen en dat mannen is meer thuis gaan doen.Ik als vrouw wil geen baan en het huishouden en daarbij de kinderen doen en voor al die mannen die denken dat is makkelijk wat hun doen, doe het dan maar maar wel zoals wij het huis schoon houden(uitzonderingen) daar gelaten.

  Like

 7. @dumpy
  Leuke film voor je en het bijbehorende boek is goed om te lezen en dan praten we verder:
  Boek is free download!
  https://www.scribd.com/document/179649765/What-Men-Know-That-Women-Don-t-pdf

  Like

 8. @ J.C
  weet niet of je het weet maar vroeger mochten vrouwen niet werken dus ja het meeste is gedaan door mannen (onderdrukking van de vrouw) als er iets versleept moet worden doe ik en vele vrouwen dat zelf wel (uitzonderingen daar gelaten) Dit hele stukje bevestigt wat ik al weet de meeste mannen zien hun zelf nog steeds on de verkeerde redenen als superieur (jij dus ook). Als vrouwen in de bouw willen werken worden ze al bij voorbaat niet aan genomen omdat ij vrouw zijn en daarom niet “geschikt” zijn en als zij al aan genomen word dan word zij veel al weg gepest door haar mannelijke collegas. Ik weet dat je dit nu allemaal gaat tegen gaat spreken maar als je nu eens een eerlijk onderzoek doet en dan met goede bewijzen komt i.p.v zo een stumperig filmpje dan hebben we idd iets om over te praten maar dit is echt een lachertje.

  Like

 9. paulzwueste // december 24, 2018 om 16:17 //

  Wendy.
  Vrouwen mogen zich niet laten wegpesten.
  Heb je die vrouwen wel eens goed bekeken die zich niet laten wegpesten…?
  Ik zal je ’n hint geven.
  In Rusland werken vrouwen net zo hard in de bouw als hun mannelijke collega’s.
  Wat heet, ze zuipen die kerels na het werk óók nog onder de tafel, en terwijl het buiten 60 graden vriest gaan ze gewoon door in de bouw.
  Ze scheren zich regelmatig en onder de douche drogen ze zich af met de bossen haar onder hun armen.
  Moet je hier komen!
  Nou, ik bedoel eigenlijk moet je hier NIET komen.
  Als de barometer 0,0 aan wijst, ligt gelijk de bouw plat en is het hele gezin met camper uitgevrozen op de Canarische Eilanden.
  Zo, dat was Wendy,nu nog even Dumpy.
  Dumpy, Dumpy.
  Wat moet ik met je aan?
  Wil niet in het huishouden, wel ’n gezin en man maar die man moet meer in het huishouden doen omdat zij ’n baan heeft.
  Nee Wendy je hebt of het een of het ander.
  Alles, is datgene wat de socialisten je hebben aangepraat nadat ze het voormekaar hadden dat Jan de arrebeier fatsoenlijk betaald werd en niet als ’n beest werd misbruikt.
  Maar ja, toen ze dàt voormekaar hadden moesten ze afscheid nemen van het pluche, maar dat kon natuurlijk niet, want er werden ineens zoveel mensen uit het buitenland gediscrimineerd.
  Dames, ik zou zeggen denk eerst eens ’n beetje na voordat je ergens aan begint.
  Degene die het kindje krijgt mag het houden.
  Daarom is mijn goede wens voor het komende jaar koop klompen, laat dat touwtje zitten.
  Aspirines tussen de knieën, geeft ook veel rust tijdens het vrijen.

  Maar voor de hardliners onder jullie zou ik toch secondelijm willen adviseren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s