Nieuw

Voormalig socialistische Franse politica: Moslim straatgebeden gaan over het overnemen van de straten en het tonen van superioriteit

Céline Pina, ex-lid van de Franse Socialistische Partij (PS), wordt op de Franse nationale televisie geïnterviewd in een tv-programma dat wordt georganiseerd door David Pujadas.

Reagerend op het toenemende aantal straatgebeden in Frankrijk zegt ze:

“Het is niet nodig om de straat te bezetten. Maar waarom zou je de straat bezetten? (…) omdat het doel van het spel is om de toeëigening te markeren, omdat het doel van het spel de zichtbaarheid is.”

“Er is duidelijk sprake van een vorm van overname, en de derde boodschap is om te laten zien dat het geloof superieur is aan de wet en dat de bepaling van de gelovigen hen tegelijkertijd in staat stelt om de openbare ruimte te bezetten en dat het grenzeloos is, aangezien het openbaar gezag, de politici, er geen einde aan makt, zelfs al is het volledig illegaal,” voegt ze eraan toe.

Voice of Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s